- 2 Haziran 2017
- 232
- 186
- 103
- 34
- Konu Sahibi Pembikhayallerim
Herkese iyi aksamlar ben 7 aydir nikahliyim es tayini icin nikahlandim agustosta dugunum vardi ama artik olmucak nedeni esimin surekli ailesinin agzima bakmasi daha dogrusu ailesi nederse ses edememesi bi taraftanda benim ailemin surekli beni kiskirtmasi esimin kardeslerininin ikisi de universite okumus( biri bitirememis babasi bitirdi saniyor) issiz 29 yaslarinda bu beni normalde ilgilendirmez ama esimin araba yuzunden kredi borcu olmasina ragmen istekleri bitmiyor uzerine esim cani sikildikca subaylara kufreden bi insan ki ben subay kardesiyim bunlar iyice cildirtti beni.. normalde ne istersem yapildi zaten bende bisey istemedim ama kp takti benim ararabama kafayi satarsiniz evlenince ne gerek var 2 arabaya diye esimde erkek olup ses etmiyor kv yasima ve sacima takti evet 30 yasindayim tam 7 yildir onun oglunu bekliyorum saclarim belden bi karis asagida diye koylu gibi duruyomus ki koyluysem onu baglamaz ama degilim asker kiziyim ayni ortamdayiz surekli kendi tercihim uzun sac ufak sebepler gibi gelebilir ama esimin daha simdiden ses etmemesi kilibikligi beni deli ediyor issiz kiz kardesinin butun gun kocasinin yaninda dukkanda oturmasina ragmen ogretmen oldugum icin bana oturarak para kazaniyosun denmesi artik beni cildirtiyir esim seyirde bugun bosanmak istedigimi soyledim ses etmedi anne onayi bekliyor sanirim hala herseyin icindeler hazir dugun olmadan bosasammi ben bunu???? ( edebiyatci degil fizikciyim yazim hatalari varsa nasil ogretmensin demeyin)
Son düzenleme: