Boşanıyoruz

saskin ordek yavrusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
5
0
1
38
Hanımlar merhaba

Eşim yine bir saçma sebepten bilmem kaçıncı kez ayrılmak istediğini söyledi. ben de aileme haber vermek durumunda kaldım böyle olunca. düşünün taşının karar verin bize de haber verin dediler. ben boşanmak istemiyorum dedim eşime ama o ısrarla isteyince ailem bu boşanma sürecinde yanımda kalmasını doğru bulmadı ve evden gitmesini söyledi. o da gitti dün..

daha hala şokundayım ben sanki etrafımda bir şeyler oluyor ama müdahale edemiyorum. gece hiç uyuyamadım, buradan benzer sorunları yaşayanlarınızın yazdıklarını okudum, kendimden bir şeyler buldum. yeri geldi oturdum ağladım hallerimize, boşanma sonrası mutlu olanları gördükçe de oturdum sevindim sanki kendim mutlu olmuşçasına.

ailem dışında dertleşebileceğim biri yok, eşimin yüzünden etrafımda hiç arkadaşım kalmadı. sırf evlendiğimizde onun facesinden birkaç kadını aşırı samimi konuştukları için sildirdim diye ego savaşına çevirdi. ( bunları sildirmemin sebebi de eski sevgilisi bana mesaj atmıştı hep arkadaşlarıyla arasında bir şeyler oldu bu güne kadar diye, kendisi de doğrulamıştı bunu o saatten sonra herkesten şüphelenir oldum güven müven kalmamıştı) sonra benim arkadaşlarımı sildi, ben onunkileri derken bir baktım ki yapayalnız kalmışım kız arkadaşlarımla bile kopardı beni..

ailesiyle görüşmüyordum düğünden beri; eşime ve bana kendilerine yapacakları ev için kredi çektirmeye çalışmışlardı, ailem karşı çıkınca da düğünde takıları almışlardı. bu yetmezmiş gibi bir de düğünümüzde eskiden eşimle evlendirmek istedikleri bir akrabalarını baş köşeye damadın ailesinin masasına oturtmuşlardı. (kız şuan evli ama yine de hoş değildi bu) zaten ailesiyle görüşmüyorum diye tavırlıydı, ufak tefek mevzuları büyütmesi bundan diye düşünüyorum. bilmiyorum yanlış mıyım..

nikahlanalı daha 1 yıl olmadı, düğünü de birkaç ay önce yaptık. ben onun için ülkenin bir ucundan bir ucuna geldim, sonra geldiğim yere atandım yine ona güvenerek. şimdi yapayalnızım. yine onun için il merkezinden ilçeye gidip geliyordum iş için, boşanacağımız için artık ilçeye taşınmam daha doğru olacak. bocaladım ve ne yapacağımı bilmiyorum neresinden başlarım neyi nasıl yaparım?

Boşanmaya hiçbir neden göremedim bu yazıdan. HEMEN neden haber verdin ailene.Sadece kredi çekme olayında haklısın altınların gitmiş haklısın ama Ego savaşı nedir ya.Facebook, arkadaş, kızlar ,kıskanma başlıca konular olarak yazmışsın. BUNLAR için tartışma çıkarman saçma.
Yaşlarınız daha çok genç sanırım. ÇOCUK işler bunlar.
Ailen gönder ,kocanı çağır konus

Boşanmak için ben de sebep göremiyorum; hele ki o kadar fedakarlık yapıp katlanıp emek verdikten sonra.. aileme haber vermemin sebebi öncelere dayanıyor. daha önce de en ufak tartışmalarda yarın boşanıyoruz deyip deyip gecelerin köründe evi terk etmişliği var, aileme illa ki birinden biri yansımıştı. onlar da bundan sonra ya bu lafı duymayacağız ya da boşamak istiyorsan önce bize haber ver evden gitme gece gece demişlerdi. facebook olayının saçmalığı konusunda size katılıyorum. bir internet sitesine o kadar anlam yüklenmesi çok saçma, orada eklediği kişilerin gerçek hayatta yüzünü bile görmüyor artık belki. işte tam bu yüzden ne önemi var ki diyorum. ne önemi var orada ekli olup olmamalarının.. nedir bu ısrar bu kin bu intikam savaşı? yaşımız genç de değil öyle 28 yaşındayız. ama insanlar evlenince çocuklaşıyor galiba..

Boşanmak için çok sebep bar,çocuk yok daha ne olsun,güven yok,hasta olmuşun,herkes Şüphe etmek çok ağır bır travma,hayat öle geçermi,kocanla konuşan her kadın potansıyel tehlıke senın içinde,yanı öle olmuşun,ne yorucu,ve adam zaten dünden gönüllü,ben bekarım,ama bişey dıkkatımı çekmiyor,bu erkek Ler he he deyıp,sonra çok fena ıntıkam alıyor,bence sılmış senı,silmesinden dolayı,ama o konuda Haklısın,lakın evlilik kör sağı dılsız olmak gıbı

ailemle konuştum az önce, gidiyorsa istemiyorum diyorsa gitsin gurursuz gibi ağlama senin işin var mesleğin var bir eksiğin yok çocuk yok aç kalmazsın açıkta kalmazsın dediler. eşim hala aramadı kimseyi, bu gece uyuyamasam bile yarın ilçeye gidip ev bakacağım durum onu gösteriyor. bu evde kaldıkça fena oluyorum bu şekilde zaten.

eşimin avukatı aradı anlaşmalı boşanma istiyormuş. yarın arayayım sizi dedim. sadece kendime üzülüyorum bu kadarcık şeylerden boşanmak isteyen biri ile evlendim diye. ben ailesinin onca yaptıklarına rağmen yine de ondan vazgeçmemiştim. yazıklar olsun..

allah yardımcın olsun ama gururlu ol sen barışalım düzeltelim dersen bır yerlerı kalkacak ya ben anlamıyorum evlılık resmen çocuk oyuncağına dönmüş senın gıbı aynı olayı yasayan kac bayan dınledım burada cok cok garıp

önceki boşanma taleplerinde öyle dedim ağladım yalvardım hatta. sonuç: kendini vazgeçilmez, değerli, muhteşem hatasız falan sanıyor her suçu bana yüklüyor öyle olunca.

malesefki öyle bende 7 ay önce nısanlımdan ayrıldım sonra pısman oldum ben üstüne düştükçe kendını bulunmaz hınr kuması sandı sonra bitirdim sımdı ayda 2 kez yazar cevap vermem bu erkeklerın aklı basına sonradan geliyor üzülmemek elde degıl tabı ama bunlarda geçecek burda kac çocukla boşanan hatta meslegı nıle olmayan bayanlar bu yüzden cok sanslısın hem pısman olsada hemen afetme once bır ders almalı

Canım naptin. benim eşim de son 2 yıldır bosanma kelimesini dilinden dusurmuyordu. En son dayanamadım aileme söyledim. Onlar da aynı şekilde bırak gel calisiyosun çocuk yok hiç üzülme dediler.erkekler çok fena. Boşanmak istiyor ama her şey onların istediği gibi olsun.eşim de anlaşmalı boşanmak istiyor. Ama ben asla haklarımdan vazgecmicem. Bu ilişkiye emek verdim. Kolay mı bi kızla evlen sonra aaaa ben senden sıkıldım boşanmak istiyorum de hayatını karart. Canim sakin sen de haklarından vazgeçme. Direnç biraz güçlü ol. Erkekler için bu kadar kolay olmamalı .

Ailen arkanda, ısın Gücün varmış. Nefret ediyorum boyle erkeklerden ya, bu nedir ya kendileri her boku yesin birde Karısını cevresinden koparsın. Kusasim var. Boşver mutlu olursun boyle yaşamaktansa

Çok üzüldüm evlilik böyle kolay yıkılmali hakkında hayirlisi inş çok mutlu olursun

kesinlikle aile konusunda sana çok sinirlidir Söylemese de ayrıca Sen biliyor musun seni sevdiğini yani emin misin Eğer az bişey bile seviyorsa kesinlikle oturup düzgün konuşursanız devam edebilirsiniz. ben benimkini sana Anlatsam donuk alırsın herhalde ki işin içinde İntihar bile var

Birbirinizin özel alanlarına çok fazla müdahale etmiş gibisiniz
evlilik bu değil ki, aklı başında büyükler gelip sizi yönlendirmesi gerek

Back
X