Bosaniyoruz...

Ben en çok annenize üzülüyorum. Yazık kadına da, yaptı bi hata gel de bu işin içinden çık. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Sizinde Allah yardımcınız olsun. Mutlaka bir kapı açacaktır size. Çoğu zaman boşanmak bir son değil yeni ve guzel bir hayatin başlangıcı demek. Tevekkül edin lütfen, ve annenizin yanında olun.

Ben en çok annenize üzülüyorum. Yazık kadına da, yaptı bi hata gel de bu işin içinden çık. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Sizinde Allah yardımcınız olsun. Mutlaka bir kapı açacaktır size. Çoğu zaman boşanmak bir son değil yeni ve guzel bir hayatin başlangıcı demek. Tevekkül edin lütfen, ve annenizin yanında olun. Koca her yerde var,hele hele sizin kocaniz gibi bir koca...

Eşin üç kuruş için boşanacağım diye yırtınıyordu zaten.
boşanma aşamasında sana iyi davranıyor ki zorluk çıkarma diye.
bence hemen boşanma, mahkemede ayrılmak istemediğini söyle ve eşinin yaptıklarını sözlerini anlat.
muhakkak nafaka tazminat talep et.
üç kuruş için yuva yıkan adamı süründür.

Eşin üç kuruş için boşanacağım diye yırtınıyordu zaten.
boşanma aşamasında sana iyi davranıyor ki zorluk çıkarma diye.
bence hemen boşanma, mahkemede ayrılmak istemediğini söyle ve eşinin yaptıklarını sözlerini anlat.
muhakkak nafaka tazminat talep et.
üç kuruş için yuva yıkan adamı süründür.
Zaten bunları yapmak zorundayım işi zora sokma maddi anlamda yipranirim ama kalbimde yipranir dedi boşandıktan sonra kalbini ne yapayım...

Zaten bunları yapmak zorundayım işi zora sokma maddi anlamda yipranirim ama kalbimde yipranir dedi boşandıktan sonra kalbini ne yapayım...
bencil adam. inşallah hakkında hayırlısı olsun.
benim eşim kardeşime kefil oldu benim için. ama kardeşim ödeyemedi. tüm borçlar eşimin üzerine kaldı. az uz değil faiziyle 200 bin tl yi bulur. daha bir kez eşim bana "senin yüzünden oldu, seni boşayacağım" vs demedi.

üşenmedim her sayfaya baktım. ya iki bilezik için değer mi boşanmaya böylesine aklına koymuş. evlilik terapisti çözer bence olayı. diyelim ki illa boşanmak istedi nafaka+tazminat al. bu arada abine çok sinirlendim. yuvanı dağıttığına mutludur umarım

Boşver boşanmanın senin yararına eşinin geçinmeye gönlü yok ilerde ufacık zorlukta seni birakir

üşenmedim her sayfaya baktım. ya iki bilezik için değer mi boşanmaya böylesine aklına koymuş. evlilik terapisti çözer bence olayı. diyelim ki illa boşanmak istedi nafaka+tazminat al. bu arada abine çok sinirlendim. yuvanı dağıttığına mutludur umarım
Zaten öyle yapicam ve evimdeki hiç bir eşyayı sattirmayip bir sure sonra başka bir yere tasincam... Annesinin evinde mutluluklar...

bencil adam. inşallah hakkında hayırlısı olsun.
benim eşim kardeşime kefil oldu benim için. ama kardeşim ödeyemedi. tüm borçlar eşimin üzerine kaldı. az uz değil faiziyle 200 bin tl yi bulur. daha bir kez eşim bana "senin yüzünden oldu, seni boşayacağım" vs demedi.
Birde güven diyor vakti zamanında bana sormadan kuzenine sekiz bin vermiş ve bu para bileziklerimin parası.. Para geri döndü ama madem güven önemli sende aynısını yaptın değil mi... Psikolojisi bozuk diyormuş bunların içinde nasıl psikolojim iyi olabilir ki...

Anneannemin yoğun ısrarları üzerine geldim eve arkadaşları ile buluşmaya gitmiş... Anneannem de bekliyor kadincagiz

Birde güven diyor vakti zamanında bana sormadan kuzenine sekiz bin vermiş ve bu para bileziklerimin parası.. Para geri döndü ama madem güven önemli sende aynısını yaptın değil mi... Psikolojisi bozuk diyormuş bunların içinde nasıl psikolojim iyi olabilir ki...
kendisine gelince hep bahane. senden gizli yapmış, hani güven çok önemliydi.
kocanın derdi başka bence.

Back
X