Boşanma aşaması nasıl birşey?

avukathanimmm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
8
6
1
34
Yeni üye oldum ve çok bosananlari goruyorum. Sanirimki cok agir bir dönem. Fakat merak ediyorum bosanma asamasi nasil bir dönem? Seven insan bosanirmi? Iki seven insan bosanirmi? Yoksa kader onlari bosamaya mecbur mi birakir? Ve ayrica sizce erkekler mi birakiyor yoksa kadinlarmi? Bana sanki kadinlar daha cabuk terk edip gidiyor gibime geldi.

Vallaha bende buraya üye olana kadar ülkede bu kadar bosanma oldugunu bilmiyordum.. benim icin bosanma sonum olur sanirim, ben burdakiler gibi kolay kolay atlatamam sanki.. tekrar anne evine muhtac etmesin Allahim hicbirimizi..

Vallaha bende buraya üye olana kadar ülkede bu kadar bosanma oldugunu bilmiyordum.. benim icin bosanma sonum olur sanirim, ben burdakiler gibi kolay kolay atlatamam sanki.. tekrar anne evine muhtac etmesin Allahim hicbirimizi..
AYNEN sasirdim

Bende neden ısrarla 2. üyelik açtığınızı merak ediyorum ama sanırım yanıt alamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…