- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Tarcinli12
Ayrilmak isteyen esimdi o yüzden onun dava acmasini dogru buluyorumBoşanmak istiyorsanız dava açın.
Blöf yapıyorsanız boşanma blöf olarak kullanılmaz. O son aşamadır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrilmak isteyen esimdi o yüzden onun dava acmasini dogru buluyorumBoşanmak istiyorsanız dava açın.
Blöf yapıyorsanız boşanma blöf olarak kullanılmaz. O son aşamadır.
Hayir seni cepte tutmaya calisiyir olay bu. Sen her aradiginda telefonun ucunda olsaydin o seni umursamayacakti. Kacan kovalanir olmus. Ancak ilk telefonu acip onunla konustugunda yine eskisi gibi olacak. Bundan sonra artik avukatlar gorusur. Sizin gorusmenize gerek yok. Cekismeli ac bence davayi ve tum haklarini talep et. Ya da madem istedigin parayi veririm diyordu yanlis hatirlamiyorsam tazminat ve iyi bir nafaka iste anlasmali bosanirsan. Bak nasil cirkinlesecek o zaman.Bosanma icin benimle konusmasina gerek yok avukatla halledip bana mektup ile yollayabilir
Yine de avukatla konus. Gak kaybin olabilir. Cunku o dava acarsa onun sartlarinda bosanirsin. Senin de hak kaybina ugramamak icin karsi dava acman lazim o zaman.Ayrilmak isteyen esimdi o yüzden onun dava acmasini dogru buluyorum
Evet kanıtlaması lazım yoksa öyle altı boş sallamayla kendi başı derde girer.Yoo sessizce evden gitmedim zaten aldatiyormuyum? Kanitlasin bakalim benim saklayacak hic birseyim yok vicdanim cok rahat bu konuda