Merhaba arkadaşlar.Konuşacak kimsem yok ve bir yönlendirmeye,objektif bir fikre çok ihtiyacım var.Ben öğretmenim,eşim de polis.Eşimin 24 günlük iznin de memleketine(aynı ilde bizim de yazlığımız var) gittik.Biraz yazlıkta,biraz onun ailesinde;biraz da benim memleketim de kaldık.3 yıllık evliyiz ve eşim hep anlayışlı,söylediklerimi yapmaya çalışan biriydi.Ama bu yaz çok farklı bir yaz oldu 24 gün boyunca hergün 2-3 bira içmek istedi,ailesinin yanında pek değil ama onun dışında kalan zamanlarda.Ben de karıştım hergün içme dedim ama o devam etti beni dinlemedi.Bana tatilde karışma dedi.İnanamadım bu inatlaşmasına kendimi sıktım ve dönüşte artık patladım.
Sen benimle neden inatlaşıyorsun diye kavga ettik ama yaptığımız en kötü kavga ben ona tokat vurdum.Bir an kendimi kaybettim o da bana çok bağırdı falan.Eve geldik şimdi ayrı yerlerde yatıyoruz ve ben boşanmayı ciddi bir şekilde düşünüyorum.
Babam alkolik ve çocukluğum bu içki yüzünden berbat oldu hep kavga evde.Şimdi ben de aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyor ve çok korkuyorum.Ve beni dinlemediğine göre bunu yapabileceğini düşünüyorum.Sizce fevri mi davranıyorum isteği normal mi ?Ben mi abartmışım?yoksa haklı mıyım?Lütfen yardımcı olun.
Sen benimle neden inatlaşıyorsun diye kavga ettik ama yaptığımız en kötü kavga ben ona tokat vurdum.Bir an kendimi kaybettim o da bana çok bağırdı falan.Eve geldik şimdi ayrı yerlerde yatıyoruz ve ben boşanmayı ciddi bir şekilde düşünüyorum.
Babam alkolik ve çocukluğum bu içki yüzünden berbat oldu hep kavga evde.Şimdi ben de aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyor ve çok korkuyorum.Ve beni dinlemediğine göre bunu yapabileceğini düşünüyorum.Sizce fevri mi davranıyorum isteği normal mi ?Ben mi abartmışım?yoksa haklı mıyım?Lütfen yardımcı olun.