Boşanma aşamasına geliş ve boşanma tarihi adli tatile denk gelmesi

oyleveyaboyle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
17
27
3
35
Merhaba
Önceki hikayemi yazmıştım. Kocamın beni sanal olarak aldatması terketmesi sonra geri dönmesi vs vs geçen hafta işten eve dönerken arkadaşımla buluşacaktım işte neden dışarıda yemek yiyormuşum diye söylenmeye başladı. İşte para harcıyorsun gibisinden bu arada kendi de sigara içiyor aylık ortalama 4000 tl gidiyordur. İnanılmaz küçük hesaplar yapar hesaplarımı sürekli kontrol eder. Ama ekstra birşey aldığım yaptığım yoktur. Sürekli de gezmem bu arada. Bende çalışıyorum hani sonuçta neyse canıma tak dedi oradan çıktım karşısına sen beni aldatıyormusun bunlar ne açıkla vs dedim işte yanlış anladın vs deyip durdu. Bende dedim bitti ben kendime artık bunu yapmayacağım boşanalım dedim. O da tamam dedi. İşte sen söylemeseydin ben hayatta söyleyemezdim bende öyle bir cesaret yok yeniden mi denesek. Ya pişman olursam dönmek istersem beni kabul etmezsin gibi saçma sapan bir sürü şey söyledi. Bende net bitti dedim. Anlaşmalı olarak boşanıyoruz yarın dilekçeyi vereceğiz. Fakat adli tatile giriyor 20 temmuzda acaba bizim dava o zamana görünür mü küçük bir şehirde yaşıyorum. Sizin ne kadar sürdü anlaşmalı olarak boşanmanız? Vallahi arabayı süslemeyi de düşünüyorum o ayrı. Ohhhh beeeee

Hayırlısı olsun hakkınızda ben geçen hafta dilekçe verdim anlaşmalı için..Avukatım da yarın tarihin belli olacağını söyledi..Ben de dua ediyorum ki bu haftaya vermesinler çünkü tatile gitti bugün kendisi..Bir de tatilin 20 temmuz olacağını bildiğin halde neden şimdi dedim..Ben onu mu düşünüyorum diyor..Gel de kudurma yani..Bu arada ben de küçük bir şehirde yaşıyorum..

Back
X