Boşanma aşamasında eşimden gelen mektup

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Öyle şeyler yazmış ki kendimden nefret ettim biran. 8 sayfaya sığdırmış evliliğimizi. Oysa ne hayallerim vardı ne güzel bir insandım en başta sonraları çirkinleştim evet ama onlar yaptı haksızlıklar ettiler bana bende sessiz kalamadım diye çirkinleşmiş oldum. Tektek sayacak halim gücüm yok yapılanları. Şuanda o kadar kötüyüm ki. Mektubunda bana "sana acıyorum yapayalnız kalıcaksın boşanmadan evvel istersen yuvadan çocuk alabiliriz bu konuda yardım ederim" yazmış. Kendisi içinde benim kendimden olucak evlatlarımın annesi sen olmuycaksın yazmış. O kadar içim acıdı ki. Ben daha kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamamışken...
Neden canımı acıttın neden beni sızlattın beddua edemiyorum ama şu mübarek günde bunları hakedecek naptım

hatırlattığı şeye bak terbiyesinin

Bosamakla az bile yapmissin 8 sayfa hadi yazdin ici pislik dolu nefret mektup mu yazar insan ben de aşk mektubu falan yazdı sandım uzulucektim dön bir dene diyecektim ama yaptığına bak sanki sen kendin isteyerek kaybettin de bir de laf atmis çocuklarımın anası yapmiycam diye, ayıp ya

Demekki öyle koymuş ki bosanmaniz senin de canini acitmaya calismis.
Hic uzulme, kudursun dursun köpek gibi.
Bence yırtıp çöpe at o kagitlari ve fotoğrafini cekip onun gorecegi bir sosyal medya hesabinda paylas altina da not düş "oh be kurtulmakla iyi yapmisim" diye.
Aciz yaratik ne olacak...

Üzülme canım benim . Kimin ne olacagi belli mi . Asıl o çok çekecek o yapayalnız kalacak . Beter olsun inş. Hiç sıkma canını sen. Acısı oturmuş içine aklı sıra senin canını acıtacak .sevindirme sende onu .sıkma canını onun için böle bi adama değer mi

Kuyruk acısı yaşıyor eşiniz.
Acıma acınacak hale düşersin demişler.
Kendine çok mu güveniyor senden çocukları olmayacakmış ne kadar da emin çocuğu olacağından.
Allaha havale et arkadaşım ve kurtulduğuna şükret.

Öyle şeyler yazmış ki kendimden nefret ettim biran. 8 sayfaya sığdırmış evliliğimizi. Oysa ne hayallerim vardı ne güzel bir insandım en başta sonraları çirkinleştim evet ama onlar yaptı haksızlıklar ettiler bana bende sessiz kalamadım diye çirkinleşmiş oldum. Tektek sayacak halim gücüm yok yapılanları. Şuanda o kadar kötüyüm ki. Mektubunda bana "sana acıyorum yapayalnız kalıcaksın boşanmadan evvel istersen yuvadan çocuk alabiliriz bu konuda yardım ederim" yazmış. Kendisi içinde benim kendimden olucak evlatlarımın annesi sen olmuycaksın yazmış. O kadar içim acıdı ki. Ben daha kaybettiğim bebeklerimin acısını unutamamışken...
Neden canımı acıttın neden beni sızlattın beddua edemiyorum ama şu mübarek günde bunları hakedecek naptım

Eşin bir zavallı acınacak halde olan o asıl !

Boşanma durumu felaket koymuş adama emin ol canı seninkinden çok daha fazla aciyor öyle olmasa 8 sayfa yazıp kendi yanıyor die senide yakmak istemez...

Canım benim ne kadar güzel yapmışsın ayrılmaya karar vererek bak mikroba mektubunda bile seni inciltecek şeyler bulmuş. Ayrıca bu eski eş sifatli şunepe ne biliyormus kendisinin çocuğu olacağını? Senden hirsini alamamış pislik yapmış.
Rabbim sana çok güzel huzur dolu bir evlilik versin inşallah

Bir kadın ne kadar çirkinleşsede acaba kim yüzünden yada kimler yüzünden çirkinleşir düşünmek lazım eşiniz hadsiz ve saygısız kimse yanlıZlıktan ölmez hiç muattap olmayın çöplüğünde boğulsun pislik. Allah karşınıza en iyisini çıkarsın inşallah ve tez zamanda kurtulun o hadsizden

Back
X