Kesinlikle artık facebook b...ku çıktı affedersiniz bende gecen ay kapattım oh ne rahatIyi yapmissin, kafasina dank etmistir. Ben sanirim toptan kapatirdim, tam bir dedikodu yuvasi
valla mi:) 2 yıldır facebooka girmiyorum bana aman ne var facede diyen oluyor iyiki kapatmişisin orda dedikodu buluyorlar resmen:)Kesinlikle artık facebook b...ku çıktı affedersiniz bende gecen ay kapattım oh ne rahat
En güzeli yapmışsınız ben geç bile kalmışım kapatmakta ne güzel faydalı şeyler bakıyorsunuzvalla mi:) 2 yıldır facebooka girmiyorum bana aman ne var facede diyen oluyor iyiki kapatmişisin orda dedikodu buluyorlar resmen:)
eşimin de benimde yok.. girmiyorum hiç bir yere böle rahatim
youtubeye giriyorum ordada üyem yok. videolari izliyorum ama faydali şeylere.. yemek el işi makyaj ne arasan var böle daha iyiyim be
evlendikten sora hemen kapattım iyi de yaptım..En güzeli yapmışsınız ben geç bile kalmışım kapatmakta ne güzel faydalı şeyler bakıyorsunuz
Çok iyi yapmışsınız evet böyle kızlarda var özellikle evli olduğunu bildikleri halde kanca atmaya çalışıyorlar rabbim korusun böyle insanlardan benim eşiminde yok benim vardı şükür bende kurtuldumevlendikten sora hemen kapattım iyi de yaptım..
boşanmanin nedeni çoğu facebook...
aldatmalar oluyor eşim de kapattı zaten girmiyodu..
ekleyen olmuş kızlar bile.oda kabul etmeden kapattı..
iyi oldu böle . sosyal medyadan uzak bi şekilde yaşiyoruz
bölece akşamlari daha ilgili oluyor çok şükür
Arkadaslar eski konularımdan bilenler vardır bosanma aşamasındayim anlaşmalı ya çevirdik Şubat ayında duruşma mız var
face kullanmayı pek sevmem bu surecte de hep dondurdum ancak baktım eski esimin paylaşımları sürekli igneleyici sekilde
face den soyadımi değiştirdim iğneleme bitti
hatta
Bu gelişmeden sonra en ufak fırsatta aaa siz bosaniyor mussunuz diyenlerin önü arkası kesildi sanırım boşandım sanıyorlar ☺
Ama ben yinede kk nün değerli üyelerine sormak istiyorum siz olsanız aynı şeyi yaparmiydiniz yada aynı tepkiyimi gösterdiniz
Gecen kış silmistim yine bir bosnma arifesindebende aynısını yapardım. Onun aracılığıyla tanıdğım kişileri silerdim. Belki de sıfırdan yeni bir hesap açar istediğim kişileri eklerdim
hepsi geçecek inanın buna :)Ne zor bir sürecmis yasadiklarimiza bazen ben bile inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?