Boşanma aşamasında facede soyad değişikliği

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
5.065
1.047
698
Arkadaslar eski konularımdan bilenler vardır bosanma aşamasındayim anlaşmalı ya çevirdik Şubat ayında duruşma mız var
face kullanmayı pek sevmem bu surecte de hep dondurdum ancak baktım eski esimin paylaşımları sürekli igneleyici sekilde
face den soyadımi değiştirdim iğneleme bitti
hatta
Bu gelişmeden sonra en ufak fırsatta aaa siz bosaniyor mussunuz diyenlerin önü arkası kesildi sanırım boşandım sanıyorlar ☺
Ama ben yinede kk nün değerli üyelerine sormak istiyorum siz olsanız aynı şeyi yaparmiydiniz yada aynı tepkiyimi gösterdiniz

Ben hic acmazdim kimsenin agzina hic bir tat vermemek icin. benim abim ayrildi esinden tekrar evlendi ama eski yengem face hala abimin soyadini kullaniyor bu ayri bir tezat ama ne abim ne yeni yengem nede biz hic takmiyoruz..

Kesinlikle artık facebook b...ku çıktı affedersiniz bende gecen ay kapattım oh ne rahat
valla mi:) 2 yıldır facebooka girmiyorum bana aman ne var facede diyen oluyor iyiki kapatmişisin orda dedikodu buluyorlar resmen:)
eşimin de benimde yok.. girmiyorum hiç bir yere böle rahatim
youtubeye giriyorum ordada üyem yok. videolari izliyorum ama faydali şeylere.. yemek el işi makyaj ne arasan var böle daha iyiyim be:confused:

valla mi:) 2 yıldır facebooka girmiyorum bana aman ne var facede diyen oluyor iyiki kapatmişisin orda dedikodu buluyorlar resmen:)
eşimin de benimde yok.. girmiyorum hiç bir yere böle rahatim
youtubeye giriyorum ordada üyem yok. videolari izliyorum ama faydali şeylere.. yemek el işi makyaj ne arasan var böle daha iyiyim be:confused:
En güzeli yapmışsınız ben geç bile kalmışım kapatmakta ne güzel faydalı şeyler bakıyorsunuz

En güzeli yapmışsınız ben geç bile kalmışım kapatmakta ne güzel faydalı şeyler bakıyorsunuz
evlendikten sora hemen kapattım iyi de yaptım..
boşanmanin nedeni çoğu facebook...
aldatmalar oluyor eşim de kapattı zaten girmiyodu..
ekleyen olmuş kızlar bile. :sinirli: oda kabul etmeden kapattı.. En Büyük KK
iyi oldu böle . sosyal medyadan uzak bi şekilde yaşiyoruz:dondurma:
bölece akşamlari daha ilgili oluyor çok şükür:KK200::nazar:

evlendikten sora hemen kapattım iyi de yaptım..
boşanmanin nedeni çoğu facebook...
aldatmalar oluyor eşim de kapattı zaten girmiyodu..
ekleyen olmuş kızlar bile. :sinirli: oda kabul etmeden kapattı.. En Büyük KK
iyi oldu böle . sosyal medyadan uzak bi şekilde yaşiyoruz:dondurma:
bölece akşamlari daha ilgili oluyor çok şükür:KK200::nazar:
Çok iyi yapmışsınız evet böyle kızlarda var özellikle evli olduğunu bildikleri halde kanca atmaya çalışıyorlar rabbim korusun böyle insanlardan benim eşiminde yok benim vardı şükür bende kurtuldum

aynen kızlar normalde face donmus vaziyette sadece mesencer açık oda mecburi babam yurt dışından görüntülü arıyor donduramiyorum
oğlumun doğum günü fotolarıni attım ve soyadımi değiştirdim aslında tamamen hukuki olarak bitmeden değiştirmecektimm ama kayinvalidem bir akrabamiza benim hakkimda atmış tutmuş bosandigimiza için için seviniyormus biraz üzüldum birazda sitemlendim değiştirdim

bende aynısını yapardım. Onun aracılığıyla tanıdğım kişileri silerdim. Belki de sıfırdan yeni bir hesap açar istediğim kişileri eklerdim

Arkadaslar eski konularımdan bilenler vardır bosanma aşamasındayim anlaşmalı ya çevirdik Şubat ayında duruşma mız var
face kullanmayı pek sevmem bu surecte de hep dondurdum ancak baktım eski esimin paylaşımları sürekli igneleyici sekilde
face den soyadımi değiştirdim iğneleme bitti
hatta
Bu gelişmeden sonra en ufak fırsatta aaa siz bosaniyor mussunuz diyenlerin önü arkası kesildi sanırım boşandım sanıyorlar ☺
Ama ben yinede kk nün değerli üyelerine sormak istiyorum siz olsanız aynı şeyi yaparmiydiniz yada aynı tepkiyimi gösterdiniz

Ben reelde sadece eşimin soyadını kullanıyorum ama facede hesabı ilk açtığım haliyle duruyor yani kızlık soyadım, boşanıyo olsam kararı aldığım gün x ile evli yazısını değiştirirdim

şahsen boşanma sürecinde olsam, soyadımı değiştiririm, evli yazısını kaldırırım, onu ve akrabalarını silerim.

Back
X