- 25 Nisan 2021
- 228
- 15
- 1
- 35
- Konu Sahibi asyaAsya187
Neyi duygusal anlamadımTrue love diye buna derim.Maşallah tamamen duygusal.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyi duygusal anlamadımTrue love diye buna derim.Maşallah tamamen duygusal.
![]()
Valla hiç öyle gibi gelmedi bana meraktan mi açtın yani konuyu Ciddennben barışmayacam. Sadece etrafımdakileri merak ettim. Benim barışma niyetim yok. Kararım kesin
Ay banane kendin bul, hiç espri açıklayacak halim yok.Neyi duygusal anlamadım![]()
Semiha pasife döndü ifşalanıncayeni üyelikle sahalara dönmüşsün semihaaa![]()
valla aynı semihanın derdine sahip bir üye geldi siteye.bugün üye olmuş.şüpheli geldiSemiha pasife döndü ifşalanınca![]()
Biz ayrıldık tek celsede boşandık psikolojisinin bozulması ağır ilaçlar kullanması sonrasında psikiyatri tedavisini yarım bırakması ve akabinde de hayatına başka birini alması bende boşayınca iyice çıkdırdı intihar eylimi oluştu psikoloğu beni istedi ona yardım et dedi baba sonuçta bu adam dedi normal akılla yapmazdı aldatmayı dedi acıyorum ona ne diyim ki başka ne yapacağımı şaşırdım ağzıma sıçmış ben yardım edicem yine siz olsanız napardınız acaba bir tekme de siz mi vururdunuz yardım mı ederdiniz. Evlilik için demiyorum hayatta birdaha evlenmem
Katip bunları görüp benden şüphe ediyorsun.Beni haklı çıkarmaya devam et aynenn böyle.![]()
Eski eşiniz doktoru kendi ayarlamış gibi geldi bana.Evet dedi siz hala onu seviyorsunuz ve beraber iyileşeceksiniz dedi bir dönem aldım ben onu yanıma yani üst kata ama ameliyat olmuştum bana bakıcı lazımdı getirip götürecek biri hastaneye pansumana bende ondan yardım istedim. Direksiyon çeviremiyordum el frenini indiremedim ilk zamanlar . Boşanmak garip oluyor uzun yıl evli olunca yardım istiyebiliyorsunuz korona olduğumuz zaman da geldi çocuğa bakmaya vs yani sonuçta herseyi ben yapmak zorunda değilim velayet bende diye oh en güzel gün ctesi paZar o zaman da baba alıyor dersler sınavlar hafta içi yoğunluğu bende en güzel günde yoklar . Yok ya bana iyi gelen bişe yok artık dedim doktora en son. Bulursanız beni arayın dedim çıkarken
Öyle bi dediniz ki kahkaha attım,aslında kötü bir durumBen barıştım hayatımın hatasıydı sonra bir daha boşandım![]()