Evet.kocaminne iş yaptığına nerede oturduğuna kadar.sen ne fiyosunmedeni halinizi sorguluyorlar mı?
Bana da eski uye gibi geldiniz. Kendinize has yazim tarziniz sayesinde hemen anlasiliyor. Bence tedavi olun.Evet böyle oldu.su an 1250 kira veriyorum.biraz şehrin dışında.evi çok kolay tuttum ama daha uygun bir yere geciyim dedim.esyali 800 lira idi,merkezde ve ise yakın, yol parası yok.bugun gittim kizlar.makyaj yapmam.elbisem hep uzundur acik da giyinmem.adam evi gezdirmeden düşüneceğini söyledi.ben sizi ararım dedi.bana açık olun.ona göre yoluma bakiyim deyince.buranin küçük bir mahalle olduğunu mahallenin boşanmış bir kadını kaldıramayacağını belki çok iyi bir insan olduğumu bunu bilemeyecegini ama evi vermeyeceğini söyledi.
Dumur oldm.
Bir diğer esyali ev sahibi gece 11 de beni aradı.hey Allah'ım yaş.tanismaya yönelik konusuyo.
Kizlar cildiricam ya.bosaninca bunlar mı oluyordu gerçektenn.
Açık da giyindim oluyor İstanbul'da İzmir de ama burda değil.bu çevre kaldırmaz.sorun açık veya kapalı olmak değil.demek istediğim çevreye uyumlu giyiniyorum.birde öyle giyinmem böyle giyinmem çerceveli yazınız çok garip geldi.
yaşam şeklini medeni halinizi bukadar belirttiginize göre kriterlerinize uygun ev degil
sahibi arayarak başlayın
Desteğe ihtiyacım olduğunu anladım.ozele fiyat sordum.350 lira istiyorlar.Bana da eski uye gibi geldiniz. Kendinize has yazim tarziniz sayesinde hemen anlasiliyor. Bence tedavi olun.
Cevaplamayinca evi vermiyor.burada ev az.aelimiz mahkum.evi daha göstermeden yedi sulaleni telefonda soruyorlar.ya bı dur.evini ben beğenecek.miyim diyorum ama nafileÜzülmeyin ne güzel yobaz bir çevreye girmemişsiniz. Insnalara medeni durumunuzu açıklamak zorunda değilsiniz. Tek yaşıyorum diyin kendinizden emin olun. Kimseyi ilgilendirmez.
Benim onyargim yoktu.bosandiktan sonra bunları taşıyacağını hiç tahmin etmezdim.bu çevre böyle.bosanmis kadını bu mahalle kaldırmaz dedi ya beddua edecek edemiyorum.bunu anlamaları için yakınlarının boşanması mi gerekBen tam tersi bosanma asamasindayken cevremden destek gordum. Is yerimde izin isterken mudurumden, coocugun okulunda gec kalanlara laf edilirken bana kimsenin bisey demediginu farkettim. Bebegimin bakicisi bosandiktan sonra her turlu destek oldu bana. Allah sizede iyi insanlar karsilastirsin.
Bende anlamak istiyorum bakınca hemenHoşgeldin sarımanolyam, ilkbaharıbekliyorum, soğukçay(bundan emin değilim). Naber nasıl gidiyor?
Başlığı okuyunca tahmin etmiştim, "ahanda geri geldi" tadında, içeriği okuyunca tamamen emin oldum. Üslup, olaylar, olaylara verilen tepkiler vs.. Klasik manolya. Hani bir mesaj gelir de okuyunca "bunu o yazmış olamaz" dersiniz ya, öyle bir şey. Ama tabi burada durum tam tersi, "bunu kesin o yazmıştır".Bende anlamak istiyorum bakınca hemen
Nasıl anladınız
Meslek sırrıBende anlamak istiyorum bakınca hemen
Nasıl anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?