• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma avukatları baka bilir mi?

Cocukları sonradan almanız cok zor .Yaşları itibariyle akılları eriyor sizin düzen kurmanız nereden baksan minimum 5 yılı bulur o zamanda cocuklardan biri 12 diğeri 9 yaşa gelir cocuklar alıştıkları düzeni bırakmaz istemezler.

Barodan avukat talep edebilirsiniz eğer calışmıyorsanız.
Evet talep edicem.kimse kimsenin ne yaşadığıni bilemez.17 yaşımdan beridir baski içinde bi evliligim var.ben çokmu mutluyum bu durumdan ve ya olacak olanlardan.Ailemi Allaha havale ediyorum bana hic bir zaman destek olmadilar olmuyolar.ne yapa bilirim zaten çocuklari yanima alsam eski eş cinayeti diye tv e konu olurum.kalsam her gun hakaret iğrenc hareketlere maruz kaliyorum.evin hizmetcisiyim zaten.durum bu duygu sömürüsüde yapmıyorum asla.
 
Çocukların velayetini babaya verdikten sonra ilerleyen süreçte velayetin değiştirilmesi epey zor olur. Avukatım.
Eğer çalışmıyorsanız ve üzerinize kayıtlı malvarlığı yok ise bu durumu belgelendirerek adliye içerisinde yer alan adli yardım bürosuna başvurup ücreti devlet tarafından ödenen bir avukat talebinde bulunabilirsiniz.
 
Back
X