Boşanma.cekismeli.

Tuana01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
814
505
103
44
Merhaba Arkadaşlar;
Bende onbes mayısta boşanma davası açtım.konu evlilik birliginin temelden sarsılması.aldatilma.henuz mahkeme günü belli degil..pazartesi günü şahitler yazdırmam ve kanıt sunmam lazım.ogrenmek istediğim ;eşim olacak kişi beni aldattığı kadını savcılığa vermişti.surekli rahatsız ettiği icin;sonra beni kandırarak şikayetini geri aldı.kadinin ifadesini ben hiç göremedim.dosya numarasinida bulamadım.adliyeden bu dosyayı yada dosya numarasını alıp delil olarak sunabilir miyim?
Birde evimi ayırsam mahkemeden önce suç mu?lutfen yardım.

sunabilirsiniz ancak size o dosya numarasını vermezler
mahkemeden önce ayrı evde yaşamanız suç değil

Ayrı evde yaşayabilirsin. Başka kanıtın Yok mu eşinin dava açtım demesi yalan olamaz mı . Herşey beklenir çünkü bu haltı yiyenden.

Ayrı evde yaşayabilirsin. Başka kanıtın Yok mu eşinin dava açtım demesi yalan olamaz mı . Herşey beklenir çünkü bu haltı yiyenden.
Kadının evliliğimde yazdığı aşk veda mektubu var.mektup'ta tarih ve ismi yazıyor.onu dilekçem'le sundum mahkemeye.

sunabilirsiniz ancak size o dosya numarasını vermezler
mahkemeden önce ayrı evde yaşamanız suç değil

Peki mahkeme alamaz mi?bu bir delil.bosanma dilekcem'de savcılıktan bahsettim.o kadının ifadesi benim;en büyük kanıtım.

Peki mahkeme alamaz mi?bu bir delil.bosanma dilekcem'de savcılıktan bahsettim.o kadının ifadesi benim;en büyük kanıtım.

kadının adını soyaddını ve tcsini biliyorsanız avukatınız bulabilir

Merhaba Arkadaşlar;
Bende onbes mayısta boşanma davası açtım.konu evlilik birliginin temelden sarsılması.aldatilma.henuz mahkeme günü belli degil..pazartesi günü şahitler yazdırmam ve kanıt sunmam lazım.ogrenmek istediğim ;eşim olacak kişi beni aldattığı kadını savcılığa vermişti.surekli rahatsız ettiği icin;sonra beni kandırarak şikayetini geri aldı.kadinin ifadesini ben hiç göremedim.dosya numarasinida bulamadım.adliyeden bu dosyayı yada dosya numarasını alıp delil olarak sunabilir miyim?
Birde evimi ayırsam mahkemeden önce suç mu?lutfen yardım.
1- dosyayı alamazsın. Ancak eşin veya vekili ya da o kadın veya müdafii dosyadan örnek alabilir.
2- dava açmadan evini ayırmak terk sebebine girer ve bu durumda dezavantajlı olabilirsin. Ancak somut durumu bilmediğim için bu sebebe girmeyedebilir. Bir avukata danış bence

Back
X