- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
Mrb arkadaşlar Boşanma davası açtım ama bir türlü ilerlemiyo durduğumuz yerde duruyoruz. 2.savunma dilekcemizi gönderdik avukatlarina ulaşilmiyo!avukatlarinn belirli bi adresi yok surekli adres degistiriyo !o yüzdende bir türlü acilamiyo!Avukatla diyoki hiç birseyi ilerletemiyorum ya postaciyi ya da adliyedeki kalem işlerine bakan kişiyi ayarlamis olabilirler ddi.Biraz tannmis ve varlikli insanlar o yüzden heryerde elleri var
biz ailemle çırpınıyoruz hiç birseyim ilerlemiyo ne yapcagimi hiç bilmiyorum,konu acmistim daha önceden esyalarimi bile hala alamadim adres bilgilerine ulaşamıyorum, evliyken oturduğum yer insaat halindeydi daha yeni bitmiş, nüfusa kayitli adresinin olup olmadigini öğrenemiyorum her şey babasının üzerine olduğu için polise gittim ikametkahin orasi gozukmuyo gidemeyiz dediler.yani öle bi ckmazin içindeyim ki
hiç birşey yapamiyorum muhtara varana kadar aradim ada parsel numarasini ver ddi onu da bilmiyorum.herseyi denedim
olmuyo hiç birseyim rast gitmiyo arkadaşlar ne yapcam böle amaçlarına ulaşıyorlar beni yildiriyolar bitiriyorlar