boşanma davam bu hafta

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.238
1.703
333
37
1 sene önce açtığım çekişmeli davam inş bu hafta son bulacak. :KK54:
Burda bana yazdınız, kızdınız ,hak verdiniz ,akıl verdiniz ve sona doğru yaklaştık artık :KK51:

Resmen bir psikopatla evli olduğumu,ondan ayrıldıktan sonra daha iyi anladım. Hayatın , özgürlüğün çok güzel olduğunu,kavgasız gürültüsüz hayatın önemini , huzurun önemini.

Bu hafta ikinci davam olacak. Şahitler dinlenecek,karara bağlanır umarım bende size iyi haberler veririm.
Tek isteğim bana çektirdiklerinin bedelini ona ödetebilmek,biraz olsun canını acıtabilmek..

Karışık duygulara büründüm. Tecrübeli arkadaşlarım boşanma sonrası nasıl hisler içine giricem belki anlatırsınız bana. Pişman olur muyum diye hiç düşünmedim. Çünkü ayrılığın yanlış birşey olduğunu düşünseydim hiç terketmezdim o evi.

Mahkemeye gitmeyi düşünmüyorum,karşı taraftan gelen olur mu onu da bilmiyorum.
Keşke gitseydim demekte istemem,babam gidecek zaten şahitlerden biri o

Dualarınızı esirgemeyin canlar
seviyorum sizi

Allah yardimciniz olsun cocuk varmi.
Mutlaka hakli sebepleriniz vardir nedense her bosanma haberi bende huzun yaratiyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun

Çekişmeli davanın 2. duruşmada karara bağlanması zor gibi, hakkınızda hayırlısı olsun. Mahkemeye katılmama kararınız gayet yerinde, merak etmeyin pişman olmazsınız. Umarım hayat bundan sonra size hep güzel günler gösterir.

Allah yardimciniz olsun cocuk varmi.
Mutlaka hakli sebepleriniz vardir nedense her bosanma haberi bende huzun yaratiyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun
hayır çocuk yok
elbette fazlasıyla haklı sebeplerim var,herşeyi kk da yazdım merak edenler geçmiş konularıma bakabilirler.
teşekkür ederim

Çekişmeli davanın 2. duruşmada karara bağlanması zor gibi, hakkınızda hayırlısı olsun. Mahkemeye katılmama kararınız gayet yerinde, merak etmeyin pişman olmazsınız. Umarım hayat bundan sonra size hep güzel günler gösterir.
umarım öyle olur
teşekkürler

Back
X