bosanma davam fikirlerini paylasacak arladaslar varmi?

hayal_perii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
45
9
1
33
mrb arkadaslar sonunda durusma gunum belli oldu.simdi bu sure zarfinsa neler olcak .ne yapmam lazim ilk durusmaya gitmem gerekiyomu hakimler öteler diyolar.
bi 3aya filan atar uzarms.bu durumlari yasayan arkadaslarm varmi hakim bana soz hakki tanirmi?ilk defa mahkemeye cikcam nasil olmam lazim bilgi ve tecrubelerinizi uazabilrmsnz bide karsi taraf bana cok iftira atti altinlari alip evi terk ettigimi yazmslar hepsi yalan hakim kanit delil istermi karsi taraftan benm sahitlerim var onlarda oldugunu bilen baskada somut delilim yok bide cd video ve resimler var mahkemede gercekler ortaya cikiyomu arkadaslar.yorumlarinizi yaparsanz cok sevnrmm

ben de boşanıyorum.avukatım çıkacak mahkemeye ben değil.30 kasım da davayı açtım, ilk duruşması halen olmadı.

TE="beyaz_siyah, post: 58708971, member: 411419"]Ben sizin yerinizde olsam bir avukatın yardımından faydalanırdım. Hak kayıplarına uğrayabilirainiz
avukatim var.bosanan mahkemeye cikan arkadaslar n

siz bilirsnz tabii[/QUOTE]
ya getirsin tanıklarını, ben de getiricem tanıklarımı...benim hiç bir çekincem yok.Yalan söylerse zaten bir şekilde çıkar ortaya.

Ilk durusma on inceleme durusmasi olur,sizin gitmenize gerek yok. Ikinci durusmada TAniklar dinlenir o zaman gidersiniz, avukatiniz bu bilgiyi verir zaten size

Ilk durusma on inceleme durusmasi olur,sizin gitmenize gerek yok. Ikinci durusmada TAniklar dinlenir o zaman gidersiniz, avukatiniz bu bilgiyi verir zaten size
taniklar dinlendigi zaman hakim bana taniklarin solediklerinin dogru olup olmadigini soruyomu acaba yalan beyanda bulunan sahitleride var cunki bu konuda bi bilgnz varmi

Avukatiniz varsa neden ona sormuyorsunuz bu sorulari? Ilk durusmaya gitmenize gerek yok. Hatta digerlerine de gitmenize gerek yok

biz on inceleme duruşmasında boşandık sahitleride dinledi. bizimki çekişmeli açılmıştı ama anlaşmalı gibi boşandık birşey talep etmemiştik

Avukatiniz varsa neden ona sormuyorsunuz bu sorulari? Ilk durusmaya gitmenize gerek yok. Hatta digerlerine de gitmenize gerek yok
avukatmla konustum zaten, bu yoldan gecen arkadaslarin yorumlarini almak icin sordum,bu yoldam gecen arkadaslarin tecubelerini ilk defa bu durumlari yasiyorum,sizin icin bi sakincasi yoktur umarim

Filmlerde gordugun o mahkeme salonlari o hakimler yok birkere bunu bil. Egerki imkanin varsa anlasmali olarak bitirmeye bakin. Cünkü bu surec psikolojik olarak 2 tarafida yipratiyor. Ha anlasma yoksa 3 yili goze al minimum. Avukat tuttuysan mahkemelere gitmene gerek yok ve avukatin varsa seninle konusmaz bile hakim.Ama velakin ilk mahkemeye bosa gitme hicbirsey olmaz, dosyalar sunulur vs..3-4 ay sonraya gun atar. 2. Mahkemede taniklarin cikar. Hakime gorede degisebilir mesela 2.mahkemede ilk once senin taniklarini dinleyip karsi tarafi sonra dinleyecegim der veya 2 tarafida sirayla dinler o mahkemede. Ilk once siz sonra onlar gibi ama bu zor bi ihtimal, Sonra tekrar gun atar araya adli tatil girerse 6-7 ay gibi. Sonra onlari dinler tekrar gun atar 3-4 ay. Sonraki mahkemede tekrar bakar, taniklarin konusmalarina siz cevap yazmisminiz onlarda sizinkilere yazmismi. Iste talepler ne deliller ne. Sonra tekrar gun atar adli tatile girer 6-7 ay . Obur mahkemede kismetse is biter. Ama bu surecte ne dedikodular doner ne cirkinlikler cikar neler neler.... cocukta varsa psikolojisi bozulur olan o garibe olur. Hic gerek yok bu eziyetlere sizide yazik onlarada yazik. Anlasmali bosanmaya bakin.

Filmlerde gordugun o mahkeme salonlari o hakimler yok birkere bunu bil. Egerki imkanin varsa anlasmali olarak bitirmeye bakin. Cünkü bu surec psikolojik olarak 2 tarafida yipratiyor. Ha anlasma yoksa 3 yili goze al minimum. Avukat tuttuysan mahkemelere gitmene gerek yok ve avukatin varsa seninle konusmaz bile hakim.Ama velakin ilk mahkemeye bosa gitme hicbirsey olmaz, dosyalar sunulur vs..3-4 ay sonraya gun atar. 2. Mahkemede taniklarin cikar. Hakime gorede degisebilir mesela 2.mahkemede ilk once senin taniklarini dinleyip karsi tarafi sonra dinleyecegim der veya 2 tarafida sirayla dinler o mahkemede. Ilk once siz sonra onlar gibi ama bu zor bi ihtimal, Sonra tekrar gun atar araya adli tatil girerse 6-7 ay gibi. Sonra onlari dinler tekrar gun atar 3-4 ay. Sonraki mahkemede tekrar bakar, taniklarin konusmalarina siz cevap yazmisminiz onlarda sizinkilere yazmismi. Iste talepler ne deliller ne. Sonra tekrar gun atar adli tatile girer 6-7 ay . Obur mahkemede kismetse is biter. Ama bu surecte ne dedikodular doner ne cirkinlikler cikar neler neler.... cocukta varsa psikolojisi bozulur olan o garibe olur. Hic gerek yok bu eziyetlere sizide yazik onlarada yazik. Anlasmali bosanmaya bakin.
cocigum yok ama dugunde takilan herseyimi aldilar bide iftira atiyolar,aldi evi terk etti diye sadece hakkimi almayi istiyorum o insanlardan yaptklari yanlarina kalsn istemiyorum, hayatmi mahvertiler

öncelikle geçmiş olsun
yazılı olarak
asla eşiniz ve ailesi hakkında sosyal medyada dahil mesaj watsapp yazmayın
bunlar aleyhinize olur
eşinize mesaj atın altınları istediğinizi vs. gelen cevap delil olarak kabul edilir
eşinizin telefon dökümanını muhakkak isteyin
sadakatsızlık varsa çıksın
asla pes etmeyin korkmayın haklı olduğunuzu unutmayın
hakim yanında hakaret efelenme falan yapmayın
neler söyleyeceğinizi soruları az çok tahmin edersiniz karşı tarafın iftiralarını kağıda yazın hepsini yazılı olarak cevaplayın
burada kafanız şekillenecek yazdıklarınızı okurken bunuda söyliim önemli diyeceksiniz
ve sorulara kem küm etmeyeceksiniz
siz kararlı ve düşünmeden tutarlı konuşursanız hakim delilsiz size güvennir
ama ilk başta yazdığımı yapmaya çalışın ya kv yada kp eşiniz hangisi hemen düşünmeden cevaplayacağından eminsenz
altınların sizde olmadığını ispatlayacak mesajlaşma olmasını sağlayın
altınlarımı istiyorum yazın
ama avukat onları uyarmış mesaj yazmamalarını istememiş olabilir

ve avukatları sizin haksız çıkmanız için onların abuk subuk şeyler yazıp sizin çıldırarak cevap atmanızı hakaret etmenizi sağlamaları için görüşmüş olabilir siz ve ailenizi böyle bir tongaya düşmemeleri için uyarın
benzerini videolu yapmışlar kadın hem kp hemde eşinden şiddet gördüğü halde
kadının evine gelip kadını aşağılayarak konuşup kadın cevap verirken dalga geçerken kadın delirmiş gibi etrafa saldırmaya başlamış herkes oturuyor kadın hem sayıyor siz böylesiniz şöylesiniz diyerek duvardaki takvimler masanın üstündeki herşeyi atıyor herkes yerinde kızım kendine zarar verme falan diyor eşi canım tamam sen ne dersen o üzülme diye yalandan sakinleştirmeye çalışıyor
kadına akli dengesi yok diye dava açıyorlar
kadın yediğim dayaklar
ödediğim borçları geçtim video kanıt olarak dosyaya girmiş diyordu

gözünüzü açın tongaya düşmeyin

cocigum yok ama dugunde takilan herseyimi aldilar bide iftira atiyolar,aldi evi terk etti diye sadece hakkimi almayi istiyorum o insanlardan yaptklari yanlarina kalsn istemiyorum, hayatmi mahvertiler

Tamam anladim canin yaniyor ama gercekten gerek yok surundurmek isteyebilirsin ama ne gerek var seneler boyunca o insanlarin stresini yasamaya.. sen bu dunyaya onun icin gelmedin, bu hayat senin omur kisa. Zaten sen vicdanen rahatsan birak gerisini ilahi adalet halleder. Iki taraftan buyukler toplanti yapsin herkes derdini soylesin anlasin bu is bitsin. Ha yok yanasmiyolarsa eger o zaman mahkeme sureci devam etsin.

benim gitmem doğru olmaz.avukatım var.o beni temsil edecek.
Sen de git. Karşı tarafla karşı karşıya gelip olay çıkar falan diye düşünüyor san o ayrı ama avukat var diye doğru olmaz diyorsan yanlış düşünüyorsun git ve avukatını teftiş et. Bak bakalım iyi ifade ediyor mu

öncelikle geçmiş olsun
yazılı olarak
asla eşiniz ve ailesi hakkında sosyal medyada dahil mesaj watsapp yazmayın
bunlar aleyhinize olur
eşinize mesaj atın altınları istediğinizi vs. gelen cevap delil olarak kabul edilir
eşinizin telefon dökümanını muhakkak isteyin
sadakatsızlık varsa çıksın
asla pes etmeyin korkmayın haklı olduğunuzu unutmayın
hakim yanında hakaret efelenme falan yapmayın
neler söyleyeceğinizi soruları az çok tahmin edersiniz karşı tarafın iftiralarını kağıda yazın hepsini yazılı olarak cevaplayın
burada kafanız şekillenecek yazdıklarınızı okurken bunuda söyliim önemli diyeceksiniz
ve sorulara kem küm etmeyeceksiniz
siz kararlı ve düşünmeden tutarlı konuşursanız hakim delilsiz size güvennir
ama ilk başta yazdığımı yapmaya çalışın ya kv yada kp eşiniz hangisi hemen düşünmeden cevaplayacağından eminsenz
altınların sizde olmadığını ispatlayacak mesajlaşma olmasını sağlayın
altınlarımı istiyorum yazın
ama avukat onları uyarmış mesaj yazmamalarını istememiş olabilir

ve avukatları sizin haksız çıkmanız için onların abuk subuk şeyler yazıp sizin çıldırarak cevap atmanızı hakaret etmenizi sağlamaları için görüşmüş olabilir siz ve ailenizi böyle bir tongaya düşmemeleri için uyarın
benzerini videolu yapmışlar kadın hem kp hemde eşinden şiddet gördüğü halde
kadının evine gelip kadını aşağılayarak konuşup kadın cevap verirken dalga geçerken kadın delirmiş gibi etrafa saldırmaya başlamış herkes oturuyor kadın hem sayıyor siz böylesiniz şöylesiniz diyerek duvardaki takvimler masanın üstündeki herşeyi atıyor herkes yerinde kızım kendine zarar verme falan diyor eşi canım tamam sen ne dersen o üzülme diye yalandan sakinleştirmeye çalışıyor
kadına akli dengesi yok diye dava açıyorlar
kadın yediğim dayaklar
ödediğim borçları geçtim video kanıt olarak dosyaya girmiş diyordu

gözünüzü açın tongaya düşmeyin
suan hic biriyle gorusmuyorum.sahitlerim var onlarda oldugunu bilen,msj atsam bile hemen anlarlar yani kac ay oldu gorusmeyeli,hakim somut bi delil isterse malasef yok sadece sahitlerim var.bide ne beyan ettiysek hepsini delillendirdim.onlarin elnde bnmle alakali hic birsey yok.

Back
X