Bosanma davam takilarim bitmek bilmeyen Iftiralar bu durumları yaşayanlar varsa yardımcı olabilirmi(

Kader_11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
111
36
13
Arkadaslar ben cok zor bi süreç geçirdim evliligimn 5ayi boyunca daha fazla dayanamadgm ve boşanmaya karar verdim ama takılarım 2 bilezigim haricinde hepsi annesinde kadın resmen bana takilarimi vermedi evlendim evleneli oğluda ayni sekilde..dilekçemde takilarimin onkarda oldugunu söledim ama onlar da butun takilari alip evi terk ettiğimi söylemişler ve tabi baska şeylerde var Birsürü yalanlar :( iftiralar benim gibi bunlari yasayanlarnz varmi aranzda nasıl olcak bu isler yalancı şahit fln tutarlar gibume geliyo çok yiprandimm:( bu isler nasıl gidiyo nasıl ilerliyor simdiden teşekkürler

Şöyle oluyor;lanet olsun takısınada parasınada pulunada ben o adamdan ve ailesinden kurtuldum ya sadakam olsun diyorsun bu kadar...
Zaten niyetleri takilarin sende oldugunu soyleyip uzerine yatmak.Yiprandigina degmez boşver gitsin...

Takılar kadına aittir almadıysanız almadım dersiniz. Bir kaç şahit bulun sizde
Zaten o kadar iftira ,yalan yanlış şeylerde, takı ,nafaka ve tazminat vermemek için üzmeyin kendinizi ,allah yardımcınız olsun ,zor bir süreç

Şöyle oluyor;lanet olsun takısınada parasınada pulunada ben o adamdan ve ailesinden kurtuldum ya sadakam olsun diyorsun bu kadar...
Zaten niyetleri takilarin sende oldugunu soyleyip uzerine yatmak.Yiprandigina degmez boşver gitsin...
Okadar zoruma gidiyoki bama yaptiklari yanlarina kalsin istemiyorum birazda onlarin canı yansin istiyorumm:(

Düğün videolarınız duruyorsa takılarınızı kanıtlarsınız ve alirsiniz

Düğün videolarınız duruyorsa takılarınızı kanıtlarsınız ve alirsiniz
Düğün videosu ve resimlerini verdik ama altinlari alip evi terk ettigimi soluyolar halbuki altinlarin yüzünü bi kere bile göstermediler

Back
X