Boşanma davamın günü geldi çattı...

Hayaltr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
163
57
98
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Daha önceki konumu belki bilenleriniz vardır, 1 yıllık evliliğin bu cuma günü sonuna geliyorum.
Eski eş demek istiyorum artık evine ve bana karşı ilgisizliğinden ve son aşamada öğrendiğim kendi hemcinslerine karşı fantezi ilgisinden dolayı boşanıyoruz.

Kendisi kabul etmesede erkeklerle yapmış olduğu cinsel içerikli yazışmalarını gördüm ve iğrendim.Herşeye rağmen ailelerin üzülmesine karşılık(aileler asıl sebebi bilmiyor söylemedim) tedavi için söz verirse 1şans dedim ama o hiçbirşey olmamış gibi eve döneceğimi sandı ve hiçbir mücadelede bulunmadı.
Olan saa benim 29 yıllık içimdeki heves heyecan ve umutlarıma oldu hepsini benimle birlikte yerle bir etti.

Duruşmamız anlaşmalı maddi manevi hiçbir şey istemiyorum ondan kendi eşyamı herşeyimi aldım tabi.
Duruşma anında neler soruyor hakimler yada hiçbirşey sormayıp direk verdiğimiz dilekçede kararlımısınız mi diyorlar? Hakim neden niçin derse bu özel durumunu söylesemmi sizce? Onunla karşı karşıya geldiğimde nasıl olmalı ne yapmalı yada ömür boyunca unutamayacağı ne söylemeliyim, lütfen tecrübeli arkadaşlar bilgi verin.

canım ne oldu senın boşanma durumun gercekten iş içinden çıkılmaz bir hal almış

Bitti canım Cuma günü boşandık
Anlaşmalı olunca tek celsede bitti mi? Nasıl oldu? Arkadaşımın da yakında gunu var da merak ettik canım. Ayrıca dogru karar almışsın bu Kuşku ve tiksintiyle yaşanmazdı.

Benim merak ettiğim bu adam ne açıklama yaptı size,ailesine,çevresine vs konunuz kapanmıştı devamını getirememiştiniz. Bir de hiç çaba göstermedi demiştiniz hiç mi korkmadı sırrını ifşa edeceğinizden yani? Hani ağır abi ya,adamlığı batsın!... Ne biliyim sırf duyulmasın diye sizi ikna etmeye falan neden yanaşmadı o aralar kopuk... Allah yardımcınız olsun ne umutlarla evleniyorsunuz,evleneceğiz ben atlatamazdım sanırım bilemiyorum...

Hiç uğraşmadı hiççç bende anlam veremedim kii korkmuyormu rezil ederim die.Anlamıyorum neyine güveniyor.
Boşanma günü birdaha sağda solda benim için şöyleydi böyleydi dersen bende herkese gerçek sebebimi söyleyeceğim dedim.Hayatım boyunca iğrençliklerinle aklıma geliceksin iğrenicem senden dedim.Bana beni tehdit etmeyi bırak ne yapacaksan yap ama sonrasınıda unutma demiş. Sen herşeyde beni suçlayarak bu duruma getirdin demiş aklım şaştı resmen.

aşağılık olmak böyle bir şey malesef
keşke tazminat nafaka felan isteseydiniz o koca burnu sürtülürdü belki biraz
hakkınızda hayırlısı olsun hayat daha güzel şeyler getirir size inş

Ne yani erkeklerle cinsel muhabbet yapmaya mı ittim seni deseydiniz,eşcinsellik eğilimini size malediyor resmen adama bak.Bir de Allah ismi ağzından düşmüyormuş,ondan da mı utanmamış ben ne yapıyorum diye hayret,pes! Belki de ispatlayamazsınız diyedir ondaki bu rahatlık hani kendini savunabilir siz onu ifşa edince bana iftira atıyor,dedikodu bunlar veyahut çirkinleşiyor diye ne bileyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…