boşanma davası açma korkusu...

Sevda_9421

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
484
461
53
Merhaba sevgili KK sakinleri..

Daha önceki konularımda da belirttiğim gibi eşimle yaşadığım onca sorun ve sıkıntının üstüne bir de eşimin eski eşiyle görüştüğünü öğrendikten sonra affedemedim..bunu evden yolladım..güya protokol dilekçeyi imzaladı..gidip davayı açıcam..ama o adliyeye girip davayı açmak aklıma gelince elim ayağım dolaşıyor kalbim sıkışıyor..içimde tarifsiz bir kaygı oluyor...daha önce böyle bir tecrübemin olmaması, hayatımda ilkkez adliyede işimin olması, bundan sonraki sürecin belirsizliği, soru işarerleri beni acayip geriyo..bu konuda tecrübesi olanlar ya da böyle duygular yaşayanlar tecrübelerinizi paylaşırmısınız...bu ağtal duyguyu üzerimden nasıl atarım? ha kararsızsın demeyin kararım net ama sonrası beni korkutuyor sanrm...

boşanma sonrası mı korkutuyor.ne gibi maddi açıdan mı yoksa duygusal boşluğa düşme korkusumu

Kabul edemiyorsan git ver dilekceni korkma bend eayniydim elimde imzali protilu vardi ve tek kazanilmis gakkim da yoktu tek oglumu aldim ne hali varsa gorsun dedim gittim actim omzumdan buyuk bir yuk kalkti. Avukatim da yoktu kendi basima ankara gibi bir sehirde herseyimi bir basima hallettim agladim da sizladim da ama adamin bana yaptiklarini kabul etmedim bir yil oldu hala da kabuk edemiyorim.

Kabul edemiyorsan git ver dilekceni korkma bend eayniydim elimde imzali protilu vardi ve tek kazanilmis gakkim da yoktu tek oglumu aldim ne hali varsa gorsun dedim gittim actim omzumdan buyuk bir yuk kalkti. Avukatim da yoktu kendi basima ankara gibi bir sehirde herseyimi bir basima hallettim agladim da sizladim da ama adamin bana yaptiklarini kabul etmedim bir yil oldu hala da kabuk edemiyorim.
canımm benmm kimbilir neler yaşadın..seni çok iyi anlıyorum...ben de tek başıma mücadele veriyorm biliyormki kimse yürekten yanmayacak..çok iyi yapmışsın...adliyeden girerken ne hissettin

Ben de benzer şeyler yaşadım ve boşanma korkusunu hissettim. Bunu yaşayan bir arkadaşımla paylaştığımda her şey karar verip adım atana kadar dedi. Sonrası çorap söküğü gibi geliyormuş. Korku endişe geleceğe dair kaygı hepsi de o süreçte hissediliyormuş. Ne olursa olsun inşallah mutlu olacağınız bir hayatınız olsun...

Ben de benzer şeyler yaşadım ve boşanma korkusunu hissettim. Bunu yaşayan bir arkadaşımla paylaştığımda her şey karar verip adım atana kadar dedi. Sonrası çorap söküğü gibi geliyormuş. Korku endişe geleceğe dair kaygı hepsi de o süreçte hissediliyormuş. Ne olursa olsun inşallah mutlu olacağınız bir hayatınız olsun...
canm benm çok teşekkür edrim sen de o adımı atmaktan korkma sakın

Korkmana gerek yok. Bana bir delilik halı geldi. Evden kaçtım ama dava açmadım çünkü biraz beklemek istedim. Duygusal anlamda hazır değildim sanırım. Sağolsun eski eşim bu süreçte karar vermem adına çok yardımcı oldu. Bir gün bile pişman değilim. Seviyordum evlendim. Korku, endişe, ümitsizlik vs. Olunca da boşanma davamı açtım. İlk zamanlar tabiki zor sonrası kolay. En önemli şey karar vermek ve arkasında durmak.
Siz de umut görüyorsanız deneyin yoksa karar verin ki yıllarınızın gitmesin boşa.

Korkmana gerek yok. Bana bir delilik halı geldi. Evden kaçtım ama dava açmadım çünkü biraz beklemek istedim. Duygusal anlamda hazır değildim sanırım. Sağolsun eski eşim bu süreçte karar vermem adına çok yardımcı oldu. Bir gün bile pişman değilim. Seviyordum evlendim. Korku, endişe, ümitsizlik vs. Olunca da boşanma davamı açtım. İlk zamanlar tabiki zor sonrası kolay. En önemli şey karar vermek ve arkasında durmak.
Siz de umut görüyorsanız deneyin yoksa karar verin ki yıllarınızın gitmesin boşa.
kesinlikle katılıyoeum size..bizden yana ümit yok en azından ben görmüyorm..karşımda sağlıklı bir biret ve ailesi yok..önce onun ruh yaşını büyütüp geliştirlmesi lazım..ha işe yararsa tani..bunu da ben bekleyemem..

Karşı taraf açsın . Söyleyin ona aç davayı kurtulalım karşılıklı diyin. Anladığım kadarıyla maddi bir desteğiniz yok ve çalışmıyorsunuz. Mutlaka parada alın.

Karşı taraf açsın . Söyleyin ona aç davayı kurtulalım karşılıklı diyin. Anladığım kadarıyla maddi bir desteğiniz yok ve çalışmıyorsunuz. Mutlaka parada alın.
o gitmez ona guvenip dilekçeyi vermem eline canım..ben kariyerli çalışan bir bayanım canım ona hiçbir bağımlılığım yok çocuğum yok...tek derdim o kapıdan girmek

Back
X