boşanma davası hakkında...

Anaokulu oncesi cocuklari annenin eger bakamamasi icin fiziksel bir rahatsizligi olmadigi yada ilac bagimlisi felan olmadigi durumlarda anneye veriyorlar canim senin ailen ve ailenin geliride olmasi yeter senin aile buyuklerinde finansal olarak devreye gireceklerdir

tşk canım saol yard.olduğun için

çalışıp çalışmamanızın hiç bir önemi yok herhangi bir ruh hastalığınız yoksa size verilir. içiniz çok rahat olsun. karşı taraftan mutlaka nafaka talep edin.

çalışıp çalışmamanızın hiç bir önemi yok herhangi bir ruh hastalığınız yoksa size verilir. içiniz çok rahat olsun. karşı taraftan mutlaka nafaka talep edin.

kesinlikle karşı taraftan nafaka ve güvence isteyin duygusal düşünüp ben ondan hiçbişi istemem demeyin bir daha öyle bi talep hakkınız olmaz.

kesinlikle karşı taraftan nafaka ve güvence isteyin duygusal düşünüp ben ondan hiçbişi istemem demeyin bir daha öyle bi talep hakkınız olmaz.

2002 den sonra edinilen varsa bu mallara ilişkin talepte de bulunabilirsiniz. nafaka ve tazminatı dava boyunca isteyebilirsiniz.

arkadaşa katılıyorum özellikle manevi tazminatı yüksek tutun severek evlendik ama eşim evliliği zora sokuyor diyin ekonomik ve cinsel şiddet konularıyla

mamayla besleniyor dahi olsa 2 aylık bir bebğin anne ilgisine ihtiyacı bulunduğundan mahkeme velayeti size verecektir
Çocuğunuz ve kendiniz için nafaka talep edebilirsiniz
şartları varsa tazminat ve sair haklarınızı da talep edebilirsiniz

çok geçmiş olsun öncelikle iyi düşünün derim çünkü erkekler bizden daha loğusa oluyor doğum sonrası ama eşinizi en iyi siz tanırsınız maddi duruma bakılmaksızın annenin ahlaki yönden bir kusuru ve madde bağımlılığı bulunmuyorsa çocuğu kesinlikle size verirler mutlaka iştirak ve yoksulluk nafakası ile tazminat talebinde bulunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…