Anaokulu oncesi cocuklari annenin eger bakamamasi icin fiziksel bir rahatsizligi olmadigi yada ilac bagimlisi felan olmadigi durumlarda anneye veriyorlar canim senin ailen ve ailenin geliride olmasi yeter senin aile buyuklerinde finansal olarak devreye gireceklerdir
Anaokulu oncesi cocuklari annenin eger bakamamasi icin fiziksel bir rahatsizligi olmadigi yada ilac bagimlisi felan olmadigi durumlarda anneye veriyorlar canim senin ailen ve ailenin geliride olmasi yeter senin aile buyuklerinde finansal olarak devreye gireceklerdir
çalışıp çalışmamanızın hiç bir önemi yok herhangi bir ruh hastalığınız yoksa size verilir. içiniz çok rahat olsun. karşı taraftan mutlaka nafaka talep edin.
çalışıp çalışmamanızın hiç bir önemi yok herhangi bir ruh hastalığınız yoksa size verilir. içiniz çok rahat olsun. karşı taraftan mutlaka nafaka talep edin.
arkadaşa katılıyorum özellikle manevi tazminatı yüksek tutun severek evlendik ama eşim evliliği zora sokuyor diyin ekonomik ve cinsel şiddet konularıyla
eşimle 2008 temmuzda evlendik ve 2 aylık bi bebeğim var bebeğim doğduktan sonra çok değişti artık hiç anlaşamıyoruz öncedende tartışmalarımız olurdu ve ben boşanmak istiyorum.bu durumda bebeğim velayeti banamı kalır.bebeğim mama ile besleniyo ve maddi yöndende bi gelirim olmadığı için sevgili eşim bebeğimi elimden alacakmış.Doğum yapmadan önce çalışıyordum.Mesleğimde var elimde..
mamayla besleniyor dahi olsa 2 aylık bir bebğin anne ilgisine ihtiyacı bulunduğundan mahkeme velayeti size verecektir
Çocuğunuz ve kendiniz için nafaka talep edebilirsiniz
şartları varsa tazminat ve sair haklarınızı da talep edebilirsiniz
çok geçmiş olsun öncelikle iyi düşünün derim çünkü erkekler bizden daha loğusa oluyor doğum sonrası ama eşinizi en iyi siz tanırsınız maddi duruma bakılmaksızın annenin ahlaki yönden bir kusuru ve madde bağımlılığı bulunmuyorsa çocuğu kesinlikle size verirler mutlaka iştirak ve yoksulluk nafakası ile tazminat talebinde bulunun