Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Aci_kahve_aliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
125
3
11
32
Saçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
tam gidicem bu sefer gitme dedi.bu sefer birsuru hakaret etti.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.

Neden kendine bu kötülüğu yapiyorsun anlamak mümkün degil sana değil de bak evladin var ciddi sekilde tedavi olman lazim senin yazik olucak evladina bunca gel git yasamak cok fazla hadi kendine aciman yok evladini dusun ve Allah askina bosan kendini kurtar artik

Neden kendine bu kötülüğu yapiyorsun anlamak mümkün degil sana değil de bak evladin var ciddi sekilde tedavi olman lazim senin yazik olucak evladina bunca gel git yasamak cok fazla hadi kendine aciman yok evladini dusun ve Allah askina bosan kendini kurtar artik
Yalan söyleyemem ona sarılmak onunla uyumak hoşuma gitti.ama aşağıladı beni.sanki o..ymusum gibi.elimde olmadı ilişki kısmı.cok üzgünüm.

Saçma biliyorum.bosanma şartlarını kabul etti.p.tesi avukata gidecektik.ben bu sabah ağlayarak kapısına dayandım kocamın.sarildi.sakinlestim.
Akşam yanına yine gittim kocamin yanina.sohbet iyiydi.is kocamla cinsel birlikteliğe kadar geldi.kendime engel olamadım.korunmuyorum da.prezervatif yirtilinca kabusu yaşadım.hamile kalmam umarim.
Sonra saçma bir konudan tartışma çıktı.evimden defol dedi.ben giysilerini nasıl gitlyinecehimi şaşırdım.
1500 lira nafaka istedin.ona da evet dedim.ve hala yakandan dusmuyorsun.brn kendime hayat kurucam kızım.eve gelip neden rahatsız ediyorsun beni diye bağırmaya omuzlarımdan hirpalamays ve tokat atacak gibi yapıyor ama vurmuyor vs.
Kendimi o... Gibi hissettim.asagilanmis hissettim ve sürekli o.. çocuğu geri zekalı deyip durdu.
Madem hakaret ediyor neden sevişti neden kovdu bfni.kendimi çok kötü hissediyorum.
offff ne denir yani şimdi bu duruma sen vu adamdan boşanma durumuna gelmişin ki belli ki biseyler yasamisinda gelmişin ne diye bu duruma dusuruyorsun kendini bence bir daha goz göze bile gelmeyin

Birde savasmayin sevsiin diyorlar

Ertesi gun hapi alin da hamile kalmayin bu adamdan dengesiz ya sacma sapan hareketlere girmis
Zaten vajinismusum.surtunme tarzı bişi yasandi.ama diğer çocuğum da öle olmuştu.iliskiden sonra o bölgenin tamamen yıkadım.cok riskli gelmedi sanki ama hamile kalmak istemiyorum tabi

Siz duygularınıza yenik düşüp bir hata yapmışsınız ama en azından adamın ruh hastası olduğunu ve ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlamış oldunuz. O yüzden hiç üzülmeyin. Bir an önce kurtulmaya bakın.

canı sevişmek istemiş, işi bitincede özüne dönmüş öküz ne olacak başka. Biran evvel ertesi gün hapı al ve bu adamdan sonsuzadek kurtul
Kizlar sevişmek isteyen bendim.ilk benden geldi bu yönde talep.ama tabi o da istedi.is bitti.giysileri giyindi.ben boş bir. Laf ettim ama beni yataktan kovdu.giysilerimi nasıl hiyinecegimi şaşırdım.aonra da hakaret etti

Siz duygularınıza yenik düşüp bir hata yapmışsınız ama en azından adamın ruh hastası olduğunu ve ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğinizi anlamış oldunuz. O yüzden hiç üzülmeyin. Bir an önce kurtulmaya bakın.
Ben ne bileyim aslında boşanmak istemiyorum.hata mı yapıyorum diye sürekli vicdan yapıyorum.aslinsa onu çok seviyorum ve bu elimde degil

Back
X