merhabalar öncelikle böyle bir yardımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim ve mümkün olduğu kadar kısa sürede cvp yazarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz.benim bulunduğum şehirden uzak bir şehirde açılmış bir boşanma davam var ve oraya hiç gitmeden bir tanıdık aracılığıyla bir avukat buldum buradan da ona bir vekalet gönderdim.çeşitli iletişim araçlarını kullanarak avukatla durumu kritik ettik.önce çok olumlu ve umutluydu sonra birden telefonlara çıkmamaya ve iletilerime cvp vermemeye başladı.şuan davanın durumundan haberdar değilim ve daha duruşma günü verilme aşamasına da geçmemiştik. iki tarafında savunmalarını, iddialarını hazırladığı ve 15 gün içerisinde postaladığı sürç içerisindeydik ama ben şuan karşı taraftan cevap geldimi benim sürem doldumu duruşma günü verildi mi hiç birşeyden haberim yok. bunu öğrenmemin bir yolu var mı ve avukatım karşı tarafla iş birliği yapıyor olabilir mi?? ayrıca yeni bir avukat bulsam süreç duraklatılır mı?? bana lütfen acele cvp yazın çok zor ve stresli bir bekleyiş içindeyim.şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: