boşanma davası takibi avukat arkadaşlar yardımmm!!!

okyan

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
4
0
16
Antalya
merhabalar öncelikle böyle bir yardımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim ve mümkün olduğu kadar kısa sürede cvp yazarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz.benim bulunduğum şehirden uzak bir şehirde açılmış bir boşanma davam var ve oraya hiç gitmeden bir tanıdık aracılığıyla bir avukat buldum buradan da ona bir vekalet gönderdim.çeşitli iletişim araçlarını kullanarak avukatla durumu kritik ettik.önce çok olumlu ve umutluydu sonra birden telefonlara çıkmamaya ve iletilerime cvp vermemeye başladı.şuan davanın durumundan haberdar değilim ve daha duruşma günü verilme aşamasına da geçmemiştik. iki tarafında savunmalarını, iddialarını hazırladığı ve 15 gün içerisinde postaladığı sürç içerisindeydik ama ben şuan karşı taraftan cevap geldimi benim sürem doldumu duruşma günü verildi mi hiç birşeyden haberim yok. bunu öğrenmemin bir yolu var mı ve avukatım karşı tarafla iş birliği yapıyor olabilir mi?? ayrıca yeni bir avukat bulsam süreç duraklatılır mı?? bana lütfen acele cvp yazın çok zor ve stresli bir bekleyiş içindeyim.şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
avukatınızı azledersiniz baska bir avukat bulursunuz,ya da size avukatı bulan arkadasınıza deyin gitsin yapışsın o avukatın yakasına öle sey mi olurmus. bir de üyap ile 11818 işbirliği yapmış rayıp öğrenebilrsin davanı diye biliyorum

avukatı azletmesine azledeceğim de eğer benim o dilekçeyi göndermek için son günlerimse ya da bu hakkımı kaybetmişsem ve dava süreci işlemeye devam ederse asıl o zaman herşey çıkmaza girecek.öncelikle istediğim davanın hangi süreçte olduğunu öğrenmek bunun için 118 yeterli değil malesef (tşk ederim)

o zaman gidip soracaksın cnm maaleef ya da baroyu ara su avukatı tuttum ama ses cımıyor diye sikayet et sonucta barolar neden var ki

merhabalar öncelikle böyle bir yardımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim ve mümkün olduğu kadar kısa sürede cvp yazarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz.benim bulunduğum şehirden uzak bir şehirde açılmış bir boşanma davam var ve oraya hiç gitmeden bir tanıdık aracılığıyla bir avukat buldum buradan da ona bir vekalet gönderdim.çeşitli iletişim araçlarını kullanarak avukatla durumu kritik ettik.önce çok olumlu ve umutluydu sonra birden telefonlara çıkmamaya ve iletilerime cvp vermemeye başladı.şuan davanın durumundan haberdar değilim ve daha duruşma günü verilme aşamasına da geçmemiştik. iki tarafında savunmalarını, iddialarını hazırladığı ve 15 gün içerisinde postaladığı sürç içerisindeydik ama ben şuan karşı taraftan cevap geldimi benim sürem doldumu duruşma günü verildi mi hiç birşeyden haberim yok. bunu öğrenmemin bir yolu var mı ve avukatım karşı tarafla iş birliği yapıyor olabilir mi?? ayrıca yeni bir avukat bulsam süreç duraklatılır mı?? bana lütfen acele cvp yazın çok zor ve stresli bir bekleyiş içindeyim.şimdiden teşekkürler

4060'a mesaj gondererek uyap sisteminden davanızın akıbetini öğrenebilirsiniz
yanı sıra mahkemeyi telefonla arayarak da durumunuzu sormanız mümkün
Av.Merve Gürcan

bir kısmını ödemiştim

avukata anlaştığınız ücretin tamamını ödemeksizin sürekli arıyorsanız, telefonlarınıza çıkmıyor olabilir. ancak yine de davanızı takip eder, mesleki sorumluluğunun doğmaması için dilekçelerini zamanında yazar.

4060'a mesaj gondererek uyap sisteminden davanızın akıbetini öğrenebilirsiniz
yanı sıra mahkemeyi telefonla arayarak da durumunuzu sormanız mümkün
Av.Merve Gürcan

çok çok tşk ederim artık davanın seyrinden haberdarım. ciddi bir gelişme olmamakla birlikte haber almak bile hafifletti beni

Back
X