boşanma davası ve evrakta yazanlar

esrarenkizz

benim bi umudum var kzm❤❤
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
266
166
18
Merhaba kızlar buğun eve bosanma davası ile ilgili evrak geldi icirisinds yazanlari görünce çok kötü oldum yapmadığımi birçok şey hakkında suçlandım eski konularımi hatirlayanlar bilir 3 buçuk sene kardeşlerine baktım sonlarak da babasına wn sonda yeniden aldatildigimi öğrendim boşanmak istedim ilk hamleyi yapıp davayi kendisi açtı
Dosyada yazanlar
Kızıma ve kendisine bıçak çektiğim öldürmekle tehtit ettiğimi kardeşini şahit göstermis(aksine korkudan dayak yememe rağmen karakola gidemedim)
Evde yemek yapmamisim (3 buçuk sene kardeşlerine baktım yemek vermediysem nasıl kaldılar bnde)
Eve geç gelmesi çalışmasındanmis bn buna tahammül edememişim sürekli iftira atmıştım (sürekli sarhoş geliyordu giysilerin de makyaj vardı ve gizli saklı telefon görüşmeleri ve yakaladigim konuşmalar
Ve dahası hiçbirini yapmadım elim ayağım buz kesildi ben bu insanlara emek verdim bir insan bi kadar nankör olabilir mi kızımı attıkları iftiralar ile bnden almak istiyorlar inşallah anlaşılabilir yazmisimdir lütfen bana bi akıl verin kızımı bu insanlara bırakmak istemiyorum

Sizde şahitler bulacaksınız kendinize.. zaten hakimler de savcılar da insan sarrafı. Kim doğru kim yalan konuşuyo öyle güzel ayırıyolar ki. Boşanma davaları zaten tam entrika.. yani içiniz rahat olsun sizin haliniz tavrınız konuşmanız bile ikna eder hakimi.

Kolaylıklar diliyorum size.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...

Sizde şahitler bulacaksınız kendinize.. zaten hakimler de savcılar da insan sarrafı. Kim doğru kim yalan konuşuyo öyle güzel ayırıyolar ki. Boşanma davaları zaten tam entrika.. yani içiniz rahat olsun sizin haliniz tavrınız konuşmanız bile ikna eder hakimi.

Kolaylıklar diliyorum size.. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun üst kattaki komşum hersey şahit şiddet esnasında aglamalarimi duydu yukardan vurması ile bni bırakıyordu kendisi şahitlik yapmayı kabuk etti

Seni aldattigina dair, mesajlari ve telefon görüsmelerini ispatlayamazmisin? Telefon dökümanlarinda cikmazmi bunlar ortaya?

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun üst kattaki komşum hersey şahit şiddet esnasında aglamalarimi duydu yukardan vurması ile bni bırakıyordu kendisi şahitlik yapmayı kabuk etti
Yani kan bağı olanların şahitliği pek makbul olmuyo zaten. Komşunuzun şahitliği kabul etmesi harika olmuş. Emin olun size çok artısı olucak. Bulabilirseniz bi iki şahit daha bulsanız elinizi iyice güçlendirirsiniz.

Türkiye de savunmalar filmlerdeki gibi değil malum. Yazı dilinin çok güçlü olması lazım avukatınızın ki o da etkilesin hakimi. Dosyayla yürüyo davalar yani okuyarak.. inşallah iyi de bir avukatınız vardır.

Yani kan bağı olanların şahitliği pek makbul olmuyo zaten. Komşunuzun şahitliği kabul etmesi harika olmuş. Emin olun size çok artısı olucak. Bulabilirseniz bi iki şahit daha bulsanız elinizi iyice güçlendirirsiniz.

Türkiye de savunmalar filmlerdeki gibi değil malum. Yazı dilinin çok güçlü olması lazım avukatınızın ki o da etkilesin hakimi. Dosyayla yürüyo davalar yani okuyarak.. inşallah iyi de bir avukatınız vardır.
Bn henüz avukat tutmadim ailemden destek almam gerekecek bu konuda kendisinin avukatı çok iyiymiş onu biliyorum

Seni aldattigina dair, mesajlari ve telefon görüsmelerini ispatlayamazmisin? Telefon dökümanlarinda cikmazmi bunlar ortaya?
İnstagram mesajları vardı malesef kırdığı telefonumda kaldi dokümanları nasıl çıkarırım bilmiyorum

Bn henüz avukat tutmadim ailemden destek almam gerekecek bu konuda kendisinin avukatı çok iyiymiş onu biliyorum
Kadın derneklerinden yardım isteseniz ya. Gönüllü avukatlığınızı yapıcak harika avukatlar var. Allah rast getirsin inşallah..

Back
X