• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası ve korkularım

meyra8

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
7.831
118
363
Merhaba hanimlar daha önce actigim konudan hatirlarsiniz belki bosanam asamasindaydim fakat herekete gecmemistim artik resmi olarakta harekete gecme vakti geldi diye dusunuyorum yarin avukatima vekalet vermeye gidecegim ama icimde cok sıkıntılar ve korku var karşı taraftan çok korkuyorum yapacaklarından iftirarından sicilim temiz hiç bir sabıkam yok fakat çocuklarimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 ve 4 yaşındalar. Çevrede çok korkutuyor beni el ne der şu ne der bu ne der diyorlar ama ben utanilacak birşey yapmadim kimseyi aldatmadim kandirmadim. Çok korkuyorum cesaret verin bana lütfen.

Neden boşanıyorsunuz? Özet geçer misiniz?

Merhaba hanimlar daha önce actigim konudan hatirlarsiniz belki bosanam asamasindaydim fakat herekete gecmemistim artik resmi olarakta harekete gecme vakti geldi diye dusunuyorum yarin avukatima vekalet vermeye gidecegim ama icimde cok sıkıntılar ve korku var karşı taraftan çok korkuyorum yapacaklarından iftirarından sicilim temiz hiç bir sabıkam yok fakat çocuklarimi kaybetmekten çok korkuyorum 8 ve 4 yaşındalar. Çevrede çok korkutuyor beni el ne der şu ne der bu ne der diyorlar ama ben utanilacak birşey yapmadim kimseyi aldatmadim kandirmadim. Çok korkuyorum cesaret verin bana lütfen.
Keske 2015 te tek cocuk varken bosansaymissiniz.

Ah bacım keşke... hep adam olur bekle dediler kendim ettim kendim buldum ama artık çekemiyorum kimsenin kahrını ne koca ne kayın aile
El adamin düşünü azdırır suyunu kızdırmaz derler bizde. Aynen oyle olmus. Eninde sonunda bosanir bi hayat tutturursunuz ikiniz de. Olan minik yavrulara olur. Velayetle ilgili fikrim yok. Ama bence alamaz. Allah yardim etsin

Bana avukat 4 madde saymıştı çocukları benden alabilmesi için:
Uyuşturucu madde kullanımı
Çocuğa ağır şiddet uygulanması (sigara basmak tarzı 😣)
Düzelemeyecek psikiyatri hastalıklar heyet raporu ile(şizofreni alzaymır gibi)
Fuhuş tarzı hergün biriyle ilişki yaşamak

O nedenle korkmayın. Kararınız netse o yavruları kimse sizden alamaz. Hakkınızda hayırlısı. Ha bir de dik durun ki üstünüze gelemesinler. Korktuğunuzu anlarlarsa daha çok saldırırlar

Öncelikle elalemi bir kenara bırakın.. Elalem ne derse desin kulaklarınızı tıkamayı öğrenin.
İftira atmak kolay ama mahkeme ispat ister siz merak etmeyin. Çocuklarınızı da alamaz kimse sizden. Karşı taraf ne derse desin korktuğunuzu belli etmeyin, güvenin kendinize. Umarım yolunuz açık olur🤲🏻

Ah bacım keşke... hep adam olur bekle dediler kendim ettim kendim buldum ama artık çekemiyorum kimsenin kahrını ne koca ne kayın aile
Olsun geç olsun güç olmasın.çevrenin ne dedigine takilmayin ilk boşanan siz degilsiniz.Güçlü hal tavır sergileyin ki onlar sizden korksun

Çocuklarinizi alamaz.Kanun çok net.
Baba Velayet isterse sosyal psikolog raporu için adliyeye gider görüşürsunuz .
Sizin uyusturucu, kötü bir hayat, akıl hastalığı vs olmadığı sürece asla alamaz.
Çocuklarinizla ilgisiz kötü davranis iddiasi olabilir en fazla.Bu konuya dikkat edin.
Çocuklarınızı sevin sarılın anneliginizi yapın.Kimse sizi ayiramaz.
Haklarinizi alin.

Not: Bosanma davasi açıp eski esine internetten vs pesine adam takıp fotograf vs kötü hayat kadini vs damga vuran şerefsizler varmis.Konuya dikkat edin bilmediğiniz tanımadığınız hatta tanisaniz bile kimseyle görüşmeyin ve kimseye güvenmeyin.

An intibariyla avukatima vekalet cikarttirdim hepinize tek tek çok teşekkür ederim tanımadığım insanlardan destek görmek beni gercekten cesaretlendiriyor. Vakaleti verince sanki biraz rahatlama geldi. Başka bir konu açıp gelişmeleri sizlerle paylaşacağim nolur desteklerinizi esirgemeyin Allah sizden razı olsun.

Bana avukat 4 madde saymıştı çocukları benden alabilmesi için:
Uyuşturucu madde kullanımı
Çocuğa ağır şiddet uygulanması (sigara basmak tarzı 😣)
Düzelemeyecek psikiyatri hastalıklar heyet raporu ile(şizofreni alzaymır gibi)
Fuhuş tarzı hergün biriyle ilişki yaşamak

O nedenle korkmayın. Kararınız netse o yavruları kimse sizden alamaz. Hakkınızda hayırlısı. Ha bir de dik durun ki üstünüze gelemesinler. Korktuğunuzu anlarlarsa daha çok saldırırlar
Bunlarin hiç birisini yapmadım ben korkum sadece iftiraya kurban gitmek çok pinpirikli birisiyim.

Çocuklarinizi alamaz.Kanun çok net.
Baba Velayet isterse sosyal psikolog raporu için adliyeye gider görüşürsunuz .
Sizin uyusturucu, kötü bir hayat, akıl hastalığı vs olmadığı sürece asla alamaz.
Çocuklarinizla ilgisiz kötü davranis iddiasi olabilir en fazla.Bu konuya dikkat edin.
Çocuklarınızı sevin sarılın anneliginizi yapın.Kimse sizi ayiramaz.
Haklarinizi alin.

Not: Bosanma davasi açıp eski esine internetten vs pesine adam takıp fotograf vs kötü hayat kadini vs damga vuran şerefsizler varmis.Konuya dikkat edin bilmediğiniz tanımadığınız hatta tanisaniz bile kimseyle görüşmeyin ve kimseye güvenmeyin.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim gercekten rahatlatti beni şuan erkek sinekle bile konuşmak istemiyorum o kadar tiksindimku

Umarım tüm korkularınızı boşa çıkaracak güzel günler yaşarsınız. Bugün çok fazla boşanma konusu vardı😔

Bunlarin hiç birisini yapmadım ben korkum sadece iftiraya kurban gitmek çok pinpirikli birisiyim.
Boşver iftira her boşanma davalarında oluyordur delili ispatı olmadıktan sonra boşuna yani. Zaten hakimler anlar eğriyi doğruyu dik dur sen. Ha bir de erkekler çocukları alıp da ne yapacak kendilerine bakmaktan acizler

Boşver iftira her boşanma davalarında oluyordur delili ispatı olmadıktan sonra boşuna yani. Zaten hakimler anlar eğriyi doğruyu dik dur sen. Ha bir de erkekler çocukları alıp da ne yapacak kendilerine bakmaktan acizler
Ah o nafakanin gözü kör olsun ne nafakaymış o yüzden istiyor çocukları sanki kendi bakacak itecek anasinin üstüne çocuklar serme sefil olacak kendisi gününü gün edecek oysa anneyle oylemi canimi veririm cocuklarima.

Ah o nafakanin gözü kör olsun ne nafakaymış o yüzden istiyor çocukları sanki kendi bakacak itecek anasinin üstüne çocuklar serme sefil olacak kendisi gününü gün edecek oysa anneyle oylemi canimi veririm cocuklarima.
Verdikleri 3 kuruş! Çocukların bir avm de gezme parası. Allah bildiği gibi yapsın fırsat vermesin inş

Back
X