Boşanma davası

Skyfalll88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
39
33
3
33
arkadaşlar ben 6 aylık evliyim eşimle son tartısmamızda darp edildim daha öncede tartıstıgımızda bnm kolumu tuttupta canımı sıkma dedği içn bende ona saldırmıstım. Birkac defa oldu bu.Yani sonuc olarak şiddetin büyüğü küçüğü olmaz tamam gözle görülür birşeym yok ama ufak tefek çiziklerle kızarıklıklarla darP raporu aldım ve 1 ay uzaklastrMa. Savcılığa gidip dilekçe vermeyi düşünüyorum bosanma için. Benimde zaten daha evlenmeden önce psikolojik sorunlarım vardı fakat içki sorunumuzda var söz verip tekrar dısarda içiyodu bana yalan söyledikçe kavga edıyorduk. bende ani öfke patlamaları yasayan biriyim. Mesela etrafımdaki brseyleri kırmaya baslarım vs. Size
Sorum 1 sene dolmadgı için anlaşmalı bosanamayız diye biliyorum. Bu süreç nasıl ilerliyo bilginiz var mı yada bana önerebileciğinz bi çıkar yolu ne yapmalıyım

O da ayrılmak istiyor mu ?
Nafaka tazminat vs talep edecek misiniz ?
Çekilmeli açın. Zaten o da ayrılmak istiyorsa çabuk biter.

O da ayrılmak istiyor mu ?
Nafaka tazminat vs talep edecek misiniz ?
Çekilmeli açın. Zaten o da ayrılmak istiyorsa çabuk biter.
İstemiyor sanırım engelledm numarasını daha öncede oldu kavgalarımız tekrar gidecegimi düşünüyordu yani boşanma lafı dilimde olsada ihtimal vermiyordu cnkü biz 11 senedr beraber yeni evlendk ama ben bugn gttm ve şikayetci oldum

O kada sene de hep olmuştur böyle vukuatları neden evlendin ki böyle adamla ?
Neyse olan olmuş. Sen aç davanı.

Önce beraber tedavi olun bence. Boşanmaya sonra karar verin

Benmde tereddütüm olmasa bu soruyu sormazdm hem ona hem bana iyi gelecekse tedavi olmayı isterim ama bugn esyalarmı almya gttmgmde bi akrabamzda ordaydı bi tedavi görseydiniz dedi bilmiyorum kafam karısık
Yanlış anlamayın bana siz de eşiniz de sağlıklı gelmedi. Beraber tedavi görün olmadı yolları ayirirsiniz ama her halükarda tedavi olun

Güncel konu aradım 11 aylık. Bebegimle bosanırsam babası ne kadar. Zamanda. Bir görür

Boşanma için savcılığa dilekçe verilmez. Darp raporu alabilirsiniz, uzaklaştırma kararı çıkartabilirsiniz. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…