bosanma davasi

beyazzmelekk

Umut'la~
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
63
45
3
31
Arkadaslar konumu takip eden bilir. Yahu ben anlasmali bosandim daha dogrusu dilekcemi imzaladim yeterki bitsin dedim. Il disinda ciktim babamin yanina yoksa zarar vericekti banada cocugumada. Ama netten soruyorum hakkimda acilmis dava var mi diye. Yok diyor cikmiyor yani. Ama ne arayan ne soranda yok ben anlamadim bu isten? Sizce neler oluyor?

Kizlar bnde bosaniyrm banda bi yardmci olun ben siddetli gecimsizlk vardi darp raporu alamadigim icin kanitlayamadm davam onumuzdeki ay ben daha fazla muhattap olmk istemdgm icn anlasmaliya cevirmek istiyrm esim barismak istiyo ama red ediyrm anlaasmaliyi kabul etmk uzere o da sizce iyi yapiyorm cekismelidn anlasmaliya cevirerek.?? Aslnda kocamida seviyrm ama cok anneci hep onlar yuzunden huzursuzlik cikio ustume gelio beni hirpalio 1.5 senelik evliym cok cocuk istiyo aceba yapsaydm duzelr mydi bu aileci tavri agrasifligi. die dusunuyrm aklim cok karsk duzelmezse barisirsamda aileme geri donemem die korkuyorm napsam ki en iyisi bosayip onu ailesine birakmak gibiii. Sizce ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…