Boşanma davasında aldatılma için ne tür delil gerekir

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
Konuyu bir yakınım için açıyorum. 30 yıllık kocasının aldattığını öğrenmiş. Telefonunda mesajları görmüş ama maalesef eşine söylemiş bunu. Ben soğukkanlı olmasını ve delil toplamasını söyledim ama nasıl ispatlanır, ne tür delil lazım. İzinsiz ses kaydı almak gibi bazı deliller hukuka aykırı olduğundan mahkemede kabul edilmiyor galiba. Avukatlar, benzer durumları yaşayanlar ya da bilgisi olanlardan yardım bekliyoruz.

Başka türlü kanıtlama imkanı yoksa delil sayılır diye biliyorum. Madem eşine söyledi gördüğünü, unutmuş gibi yapsın, salağa yatsın. Delil toplasın bu arada. Önemli olan, arkadaşınızın kafasında bu evlilik bitti mi? Boşanıp yeni hayat kurmaya gücü var mı? Yoksa hiç girişmesin bu işlere, ne de olsa huylu huyundan vazgeçmiyor, yüzgöz olunuyor, adam da nasıl olsa bana bişey yapamıyor diye gözüne soka soka yiyor haltı; bu sefer daha zor oluyor.

Başka türlü kanıtlama imkanı yoksa delil sayılır diye biliyorum. Madem eşine söyledi gördüğünü, unutmuş gibi yapsın, salağa yatsın. Delil toplasın bu arada. Önemli olan, arkadaşınızın kafasında bu evlilik bitti mi? Boşanıp yeni hayat kurmaya gücü var mı? Yoksa hiç girişmesin bu işlere, ne de olsa huylu huyundan vazgeçmiyor, yüzgöz olunuyor, adam da nasıl olsa bana bişey yapamıyor diye gözüne soka soka yiyor haltı; bu sefer daha zor oluyor.
Simdi bir hukuk sayfasindan okudum sadece ispat icin takip edildiyse delil sayiliyormus haklisiniz. Arkadasim kesinlikle net, bosanmak istiyor. Adamin araci uzun süre serviste kalacak o burda olsaydi kamera koyabilirdi. Acaba telefondan takip edebilecegi bir uygulama var midir?

Back
X