benim çocugum yok canım yanlıs anladın sanırım...yani olsaydı diyordum,,cünkü ayrılalı nerdeyse 3 seneyi geçiyor ama resmen boşanamadık hala..BULAMADIM nikli arkadasım seninde benimki gibi yılan hikayesine dönmüş mahkemen..hakim hasta ertlendi diyosun..bide adli tatil girerse araya iyice sarkacak ..ne sacma bi sistem yaa su hale bak
bide su avukatlar çok ilgisiz,dava açılsın diye para gönderdik açtım dedi bana 2 hafta önce hala ses seda yok yahu..ben arayıp sormasam bilgilendirmiyo bile beni..kızlar tahmini ne kadar sürede baslar bu işler .islemleri başlattım dedi bana güyya..e-devlet sifresi alıym bakıyım dedimde daha çarsıya cıkamadım ..merkezden alınıyomuş şubeden vermediler postane uzak bulundugum yere,fırsat bulupda gidemedim
Evet canım yılan hikayesine döndü resmen :) Ama adli tatil girmiyor Allahtan temmuzun ilk haftası son celsem var.Bitsede kurtulsam yaaa.Evet canım avukatları biraz sıkıştırmak lazım benimkide öyle sormasam hiçbişey hakkında bilgilendirmiyor :) Seninda hakkında hayırlısı olsun tatlım.Eşinde boşanmayı kabul ediyormu?