bosanma dilekceme cevap geldi

doga2200

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
3.237
1.701
333
37
Ben hicbir olay yokken evi terketmisim.. kumar alkol aliskanligi olmayan kendi halinde biriymis.. 10 bin tl.krediyi kumar borcu icin degil de araba almak icin cekmis.. tüm ziynet esyalarimi ben gelirken yanimda getirmisim planli gelmisim evi neden terk ettigime anlam verememis..kiskanclik yapmamis yalanmis beni hic kisitlamamis dayak atmamis..bu hakaretleri soylememis ispatsiz mesnetsiz soylemlerim cok komikmis cevap verme geregi bile duymuyorlarms avukati boyle bir dilekce yazmis ozetle...
Benim avukatimsa tekrar cevap yazmayalim ki bir an once mahkeme gunu belli olsun diyor.. durum boyle kizlar boyle bi dilekce bekliyodum itirazlarla dolu ama yine de sinirlendim okurken..

Uzatmaya çalışıyor. Belli ki kolay olmayacak bosanmaniz. Hiçbir hak vermemek için çaba sarfedior ama ispatlarsaniz aleyhinize sonuclanacaktir

Delil var kumar oynadigina dair babamda sahitlik yapcak kendisi soledi baba yaptk bi hata diye.. sahitte arkadasimda var hep anlatmstim ona ole bakalm ne olcak
Evet erkeklerin hepsi ayni iste

Ben hicbir olay yokken evi terketmisim.. kumar alkol aliskanligi olmayan kendi halinde biriymis.. 10 bin tl.krediyi kumar borcu icin degil de araba almak icin cekmis.. tüm ziynet esyalarimi ben gelirken yanimda getirmisim planli gelmisim evi neden terk ettigime anlam verememis..kiskanclik yapmamis yalanmis beni hic kisitlamamis dayak atmamis..bu hakaretleri soylememis ispatsiz mesnetsiz soylemlerim cok komikmis cevap verme geregi bile duymuyorlarms avukati boyle bir dilekce yazmis ozetle...
Benim avukatimsa tekrar cevap yazmayalim ki bir an once mahkeme gunu belli olsun diyor.. durum boyle kizlar boyle bi dilekce bekliyodum itirazlarla dolu ama yine de sinirlendim okurken..
Alıcan eline bi sopa kafasına kafasına:KK11::KK11::KK11: manyak herif keyfimizden terkettik zaten biz evimizi.Hiç kıskanmazlar zaten süt dökmüş kedi gibidirler ağızlarını açmazlar.Benimkide yaptı yaptı en son rahat battı dedi ya Allah ıslah etsin bunları.

Iftira, yalan, sahtekarlik hepsi mevcuttur bu psikopatlarda.. ama yalanla yola cikan yari yolda kalir.. hic endiselenme elinde delilin varsa vs bin tepesine..

Ya boşver sen onun cevabını. Valla aile mahkemesi hakimleri biraz daha titizlikle seçiliyor bildiğim kadarıyla. Onlar ilk duruşmada 1- 2 de tanik dinlerse çözer olayı. Hangi kadın evini yuvasıni bu kadar rahat dağıtır.

Normal...kabul edecek değildi ya.
Alayına inkar.
İftira olayina girmedigine şaşırdım bile.
Pis iftira lara bile girebilirdi.
Umarım elinizde kanıt kayit şahit vb vardır.
Iftiralara neden girmiyo soyliyim. Bunun ablasi benim amcamin ogluyla evli. Diger ablasi surekli arkamdam konusuyodu yalan yanlis iste ben keyfimden gelmisim kardesi sucsuzmus gibilerden diger amcamin karisida demiski bana bak cok konusma sizinde kiziniz bizde koyariz kapinin onune. Yani en azindan iftira edemezler onunda ablasi etkilenir bu durumdan cunku

Ya boşver sen onun cevabını. Valla aile mahkemesi hakimleri biraz daha titizlikle seçiliyor bildiğim kadarıyla. Onlar ilk duruşmada 1- 2 de tanik dinlerse çözer olayı. Hangi kadın evini yuvasıni bu kadar rahat dağıtır.
Cozer dimi hadi ins canim
Onun en yakin ark benim sahitlimi yapacak kumar oynadigina dair bu topragin alti da var demis amcam konusmus soler.bildiklerimi dems dogru bi sekilde ins bakalm

Back
X