Bosanma durumunda kadın mı ayrılmalı evden erkek mi?

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Eşimle yurumeyen evliligimiz yuzunden bosanma karari aldik. Onun tum yaptiklarina ragmen oglumun babasini ozledigi icin aglamalarina dayanamayip aradim ve mesaj attim ama donus yapmadi kararli sanirim tatil icin annemdeyim giderken esyalarini yollayacagim eylulde evini tut dedi. Oglum hasta 4 ameliyat oldu. Kakasini ve cisini tutamiyor. Aralikta film cekilecek sonda kullanmaya baslayabiliriz cisini ve kakasini boşaltmasi icin hatta amelyat bile olabiliriz tekrar biraz geri adim atmamin nedeni bu ama donus yapmayarak gururu okşandi sanirim kararli o donecek bir iki gune gorev yaptigimiz ile. Bende agustos sonu doneceğim. Ögretmen evine gidip bir hafta icinde ev bulup ya duzen kuracağim ya da o evde yokken eve donup onu eve almayacagim tabi o butun apartmani ayaga kaldiracak. İki valiz bebek arabasi canta 13-14 saatlik yolculuk sonra ev tutmak maddi manevi gozumde buyuyor. Benim merak ettigim esyalari o aldigi icin benim mi cikmam gerekiyor evden bu işin hukuki boyutu nedir.

Hukuki değil insani boyutu yazmak isterim öncelikle: hasta çocuğuna insan nasıl taşın git der? Şerefli erkek hasta çocuğu perişan etmez.

Kendi adıma yazayım: sonuçlanmış bir mahkeme kararı olmadığı için evimdem gitmem boşanmaya meraklı olan çıksın gitsin

Jessey Jessey burda mısın panpa?

Normalde adam ceketini alip evden çıkar.

Ev sizin ortakniz.Sen neden gitcekmisin hasta cocukla isterse mahalleyi ayaga kaldirsin
Evinde dur kendi gitsin.Guzellikle kpnisun hasta cocukla evimden bir yere gidemem de cok ustine gelirse kapi orda .
O esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca

Erkek ayrılmalı, zaten çocuğun sorumluluğu vs sizde, alsın bavulunu gitsin bi zahmet.
Eşimle yurumeyen evliligimiz yuzunden bosanma karari aldik. Onun tum yaptiklarina ragmen oglumun babasini ozledigi icin aglamalarina dayanamayip aradim ve mesaj attim ama donus yapmadi kararli sanirim tatil icin annemdeyim giderken esyalarini yollayacagim eylulde evini tut dedi. Oglum hasta 4 ameliyat oldu. Kakasini ve cisini tutamiyor. Aralikta film cekilecek sonda kullanmaya baslayabiliriz cisini ve kakasini boşaltmasi icin hatta amelyat bile olabiliriz tekrar biraz geri adim atmamin nedeni bu ama donus yapmayarak gururu okşandi sanirim kararli o donecek bir iki gune gorev yaptigimiz ile. Bende agustos sonu doneceğim. Ögretmen evine gidip bir hafta icinde ev bulup ya duzen kuracağim ya da o evde yokken eve donup onu eve almayacagim tabi o butun apartmani ayaga kaldiracak. İki valiz bebek arabasi canta 13-14 saatlik yolculuk sonra ev tutmak maddi manevi gozumde buyuyor. Benim merak ettigim esyalari o aldigi icin benim mi cikmam gerekiyor evden bu işin hukuki boyutu nedir.

O esyalari kendi aldigi icin ve benim haketmedigimi dusundugu icin benim gitmem gerektigini dusunuyor ve oyle karar vermis aklinca

Onun verdiği kararın bir geçerliği yok konu sahibesi mahkeme ne derse o olur

Ortada mahkeme yok, hala evlisiniz ev bu durumda sizin de eviniz yani gitmenizi gerektiren bir hukuki durum yok. Bu durumda gitmeyin tabi

Eğer ailenizin yanina yerleşmek istiyorsaniz siz kendine ev tutun o kalsin evde.
Normalde kimin ne aldıgi önemli degildir mahkemede. Evilik birliği olduğu icin paylaşılır. Çocuğun eşyalarını zaten alırsınız, kendi ceyizinizi filan götürürsünüz.

Diger eşyaları verirmi bilmiyorum...
Hem kocaniz evden ciksa bile siz ilk aylarda evi gecindirebilecekmisiniz?

Ne vicdansız adam hasta çocukla ev bul demeye hic mi utanmamış.Yalvarmayın böylesine böyle şam babalarına ihtiyacı yok çocukların

Evden çıkmayın. Hukuken de sanırım kadın kalıyor evde avukat arkadaşlar daha doğru bilgilendirirler.Allah yardımıcınız olsun

Sonucta senle evliyken aldi esyalari mecbur alicakti yok seni esyasiz bir eve mi oturtmayi dusinuyordu.Medetmis gibi birde soyluyor.Bacimnsen evine git eger o evden biri gidecekse esin olmali

Eğer ailenizin yanina yerleşmek istiyorsaniz siz kendine ev tutun o kalsin evde.
Normalde kimin ne aldıgi önemli degildir mahkemede. Evilik birliği olduğu icin paylaşılır. Çocuğun eşyalarını zaten alırsınız, kendi ceyizinizi filan götürürsünüz.

Diger eşyaları verirmi bilmiyorum...
Hem kocaniz evden ciksa bile siz ilk aylarda evi gecindirebilecekmisiniz?
Annem kardesimle memlekette babam vefat etti erkek kardes abi falan yok zaten ben baska ildeyim maasim var cok sukur

Ne olursa olsun bu durumda eşya mi hesap ediyor...Adamlik bir kenara bu insanliga yakismaz.Gitmeyin derim ben de.Çocukla duzen oturtmak kolay mi...Ah çilekeş analar...Kendisi evde sefa sürecek. İnsan olmak ne zor bazilarina...

bu nasıl bir saygısızlıktır kendi aldı diye evden sen çıkacakmışsın.. sizin çocuğunuz var hiçbir yere gitme kendi gitsin istiyorsa hem çocuğun sorumluluğu hem sıfırdan başla..

madem öyle çocuğu ona vereceğinizi söyleyin ve çıkın evden nasıl evi barkı bırakıp kaçıyo görün

bu erkekleri anlamıyorum gerçekten ne bir sorumluluk alırlar ne rahatlarını bozarlar sanki siz babanızın evinden getirdiniz o çocuğu

bu nasıl bir saygısızlıktır kendi aldı diye evden sen çıkacakmışsın.. sizin çocuğunuz var hiçbir yere gitme kendi gitsin istiyorsa hem çocuğun sorumluluğu hem sıfırdan başla..

madem öyle çocuğu ona vereceğinizi söyleyin ve çıkın evden nasıl evi barkı bırakıp kaçıyo görün
Cikmaz istiyor oglumu ben. Vermiyorum

Annem kardesimle memlekette babam vefat etti erkek kardes abi falan yok zaten ben baska ildeyim maasim var cok sukur

Eğer o ilde kalacaksan sakin cikma evden. Rahatini bozma. Bebeğin rahatini hic bozma. Bakdin cazgirlik yapiyor hemen polisi cagir. Bosanma işlemini kolaylaştırır.

Cikmaz istiyor oglumu ben. Vermiyorum

eşiniz oğlunuzla nasıldır bilemiyorum ama çocuğun sorumluluğu çok fazla olacağı için altından kalkabilen baba görmedim şimdiye kadar.. hele hasta olan bir bebek.. bence 1 haftalığına da olsa çalışmaya başladığında deneyebilirsin ama ona vereceğini söyleyerek değil sen evini kurana kadar oğluna bakması için mesela 1 hafta baksın sende görmüş olursun olmadı 1 hafta sonra geri alırsın..

saçma gelebilir ama ben denerdim..

Back
X