Boşanma/eşyalar/araba

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
992
1.262
313
Merhaba herkese.
Boşanma aşamasındayım ve iki sorunum var.
1- Eşyalarımı almak istiyorum. Mutfak eşyaları(yemek takımı, tost makinesi , kahvaltı takımı vs.) Örtülerim.. yatak odam ve bulaşık makinem. Yatak odasıyla bulaşık makinesini satarım diyorum ama diğerlerini koyacak depo bulamadım. Annemlerin evi çok küçük orda da yer yok bir fikri olan var mı bu konuda şöyle yap diye ?
2- Eş kişisi arabayı benim üzerime yapacak kredinin birini ben ödeyeceğim bir kısmını annem vermişti zaten kalan küçük krediyi de kendisi ödeyecek. Fakat arabayı benim üstüme yaptığında boşandıktan sonra satarsam yine yarısı ona geçer paranın dediler böyle bir şey var mı bilen var mı ?

Merhaba herkese.
1- Eşyalarımı almak istiyorum. Mutfak eşyaları(yemek takımı, tost makinesi , kahvaltı takımı vs.) Örtülerim.. yatak odam ve bulaşık makinem. Yatak odasıyla bulaşık makinesini satarım diyorum ama diğerlerini koyacak depo bulamadım. Annemlerin evi çok küçük orda da yer yok bir fikri olan var mı bu konuda şöyle yap diye ?
2- Eş kişisi arabayı benim üzerime yapacak kredinin birini ben ödeyeceğim bir kısmını annem vermişti zaten kalan küçük krediyi de kendisi ödeyecek. Fakat arabayı benim üstüme yaptığında boşandıktan sonra satarsam yine yarısı ona geçer paranın dediler böyle bir şey var mı bilen var mı ?
Yani boşandıktan sonraki haklarını bilemiycem ama burda ayrılırken turlu cirkeflik yapan erkekleri okuduktan sonra helal olsun dedim bu davranışına.

Yani boşandıktan sonraki haklarını bilemiycem ama burda ayrılırken turlu cirkeflik yapan erkekleri okuduktan sonra helal olsun dedim bu davranışına.
Kendisi suratıma karşı sana hiçbir şey hissetmiyorum dediği için ve ben başından beri onun borçlarını ödediğim için vicdan yapıyor olabilir

Protokol yapıp anlaşmalı boşanın. Protokolde kimde ne kalacak en ufak ayrıntısına kadar anlaşın. Böyle boşanması kolay olur. Eşinizi takdir ettim bu arada erkekler genelde vicdan yapmazlar. Ki evlilikler genelde erkekler yüzünden bitiyor. Allah kolaylık versin size.

Merhaba herkese.
Olan kadina oluyor sureci nasil gecirdiniz alabildinizmi maddi olarak zorluklari naptiniz

Olan kadina oluyor sureci nasil gecirdiniz alabildinizmi maddi olarak zorluklari naptiniz
Henüz bir şey yapmadım.
Arabanın 25 binlik masrafı varmış onu yaptırıp verecek.
Eşyaları da alacağım fakat koyacak yer bulamadığım için alamıyorum.
Bir de hala şoktayım tabi çok hızlı geliştiği için olaylar.

en mantıklısı protokolde belirtilmesi. Normalde de şimdi gitse senin üzerine yapsa sen boşanma gerçekleşsin gerçekleşmesin fark etmez satsan doğrudan para ona geçmez elbet ama dava açabilir.

Henüz bir şey yapmadım.
Arabanın 25 binlik masrafı varmış onu yaptırıp verecek.
Eşyaları da alacağım fakat koyacak yer bulamadığım için alamıyorum.
Bir de hala şoktayım tabi çok hızlı geliştiği için olaylar.
Anlasmali bisanmalarda avukata ihtiyac varmi , soku en yakin zamanda atlatirsiniz umarin

avukatsız anlaşmalı boşanmak çok tehlikelidir arkadaşlar. Kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyiniz. Duruşma zaptına geçen saçma bir ifade size yüzbinlerce liraya mal olabilir.
Fiyatlar nedir hoc bakmadim gelirim yok nasil olcak bilemiorum:/

Protokole kesin olarak boşanma avukatına ekletirsiniz. Çakal ya, arabayı sana vericem deyip, nasılsa bölüneceğini bildiği için sizi konuyla ilgili aksiyon almamanız için oyalıyordur. Boşanmada evlilik sürecinde alınan her şey yarı yarıya bölünür, ama siz protokolü arabanın size kalacağı şeklinde ona imzalatırsanız o zaman artık resmî olarak size geçmesini garantileyebilirsiniz

Merhaba herkese.
Sahibinden.com gibi sitelere kullanmayacağım eşyaları koyabilirsiniz.
Boşandıktan sonra hak talep edemez diye düşünüyorum.

Kendisi suratıma karşı sana hiçbir şey hissetmiyorum dediği için ve ben başından beri onun borçlarını ödediğim için vicdan yapıyor olabilir
Sana bunu diyen insandan vicdan falan yapmaz. Vicdanı olan böyle bir şeyi karısına söylemez ya da bu şekilde söylemez. İstediğin her şeyi al yeter ki boşan demek istemiş. Çok pişman olur eş olacak kişi. Sessizce, hanımefendiliğini bozmadan boşanmalısın. Gitsin anasının karnından doğmayı beklesin artık.

Back
X