• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma farklı sehirler cocuklar

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Kizlar akla ihtiyacım var 1ay önce boşandım.bosanir bosanmaz hemen 1'5 saatlik uzaklıktaki bir şehre yani ikimizin memleketine annesinin yanına tayin istedi.ben olduğumuz şehirde kaldım .bu 1 aylık süreçte sadece işi çıktığı için gelip iki kere çocukları gördü.telde görüntülü konuşuyorlar.Cocuklara gelince başta ağladılar ama alıştılar.benim yanıma 65yasinda anacığım geldi.simdi size sorum seneye memlekete tayin istesem mi .hani cocuklari görebilmesi için.acikcasi sorumluluklarını biraz paylaşsın istiyorum.gerci evliykende asla sorumluluk almazdı .ha birde 400 lira nafaka bile vermeyen bir insan .sanırım bunaldım Allah yardımcımız olsun .yanına gitmek mantıklı mı bilemedim. Dua edin Allah doğru olanı nasip etsin.

Evliyken bile sorumluluk almayan baba boşandıktan sonra kılını kıpırdatmaz.

Kendinize uygun olan ne ise ona göre karar verin.

Tayin isteyip gidersiniz de yine görüşmezse ve onun hayatına tanık olursanız çocuklarda sizde daha çok üzülürsünüz.

Sahsen yerinzde olsam ne benim nede cocuklarin düzenini böyle bir adam icin bozmam. Ordada size gram faydasi olacagina inanmiyorim. Nafaka icin icraya gidin
Aslında onun için değil çocuklar için.akrabalr var kendimi çok yalnız hissediyorum

Kizlar akla ihtiyacım var 1ay önce boşandım.bosanir bosanmaz hemen 1'5 saatlik uzaklıktaki bir şehre yani ikimizin memleketine annesinin yanına tayin istedi.ben olduğumuz şehirde kaldım .bu 1 aylık süreçte sadece işi çıktığı için gelip iki kere çocukları gördü.telde görüntülü konuşuyorlar.Cocuklara gelince başta ağladılar ama alıştılar.benim yanıma 65yasinda anacığım geldi.simdi size sorum seneye memlekete tayin istesem mi .hani cocuklari görebilmesi için.acikcasi sorumluluklarını biraz paylaşsın istiyorum.gerci evliykende asla sorumluluk almazdı .ha birde 400 lira nafaka bile vermeyen bir insan .sanırım bunaldım Allah yardımcımız olsun .yanına gitmek mantıklı mı bilemedim. Dua edin Allah doğru olanı nasip etsin.

barışasınız mı var bana mı öyle geliyor, olmayacak saçma bir sebepten boşandıysanız inşallah barışırsınız.

Aslında onun için değil çocuklar için.akrabalr var kendimi çok yalnız hissediyorum

Siz kendiniz ve cocuklar icin en iyi hayat sartlari nerde kurabilecekseniz orda yasayin. Yalniz kalmak istemiyorsaniz ve akrabalar destek olacaksa gidin tabi . Ama eski esinize fazla umut baglamayin

düzeni bozmaya gerek yok, zorla adama babalık sorumluluğu aşılayamazsınız.nafaka için icra takibi başlatın

Nafaka bile vermeyen herif için bir de düzenini mi bozacan, paşanın rahatı için?

Bence siz esiniz pisman olup sizinle ilgilensin diye onun olduğu şehire gitmek istiyorsunuz. Yoksa kimse huzurunu düzsnini bozmaz

Eski es kişisi baba olsaydı çocuklarını düşünür anasına koşmazdı bence eski eşiniz çocuktan daha çocukmuş... Yalnızlık çok zordur gurbet daha da zordur sen eski esin için değil hayatin kolaylasacaksa ailenin yanına taşınmalısın... hastalık var saglik var Ben olsam aileme yakın yere hiç düşünmeden taşınırdım

Evliyken bile sorumluluk almamış, boşanınca mı alacak diye düşünüp, tüm yükün altina kendinizi sokarsaniz, adama haklı olduğunu ispatlamis olursunuz.
Ne munasebet! Essek gibi alacak sorumluluk! Kazik kadar adam, sorumluluğunu alamayacagi cocuklari yapmasaymış..
Ben sizin yerinizde olsam, kesinlikle taşınırdım. Yaşadığım şehirde kimsem yok diyorsunuz. Memlekette en azindan sizin aileniz, eş dost olur, bir omuz atarlar manevi destege ihtiyaciniz oldugunda.
Babalari da sorumluluk almıyorsa, siz zorla vereceksiniz.
Nafaka vermemek ne demek? Icrayla alin.
Mahkeme gorusme sıklığı olarak ne tayin etti? Cocuklar kac yasında?

Çocuğundan ayrılmak istemeyen adam en başta tayin isteyip başka şehre gitmezdi. Görmek istiyorsa o tayin istesin siz niye düzeninizi bozuyorsunuz. Onun adına siz niye düşünüyorsunuz. Mantıklı düşünün biraz.

Akrabalarının destek olacağından emin misin? Öyşeyse git. Ama şunu bil uzaktan davulun sesi hoş geliyor. Heleki senzsizliğe alışmış grupsa bu akraba dediklerin kimseli kimsesiz kalıverirsin

Eski es kişisi baba olsaydı çocuklarını düşünür anasına koşmazdı bence eski eşiniz çocuktan daha çocukmuş... Yalnızlık çok zordur gurbet daha da zordur sen eski esin için değil hayatin kolaylasacaksa ailenin yanına taşınmalısın... hastalık var saglik var Ben olsam aileme yakın yere hiç düşünmeden taşınırdım
Beni anlayan biri çok teşekkürler.es için değil bu destek için annem yanıma geldi . Ama artık bahanesi kalmayacak.

Back
X