Boşanma farklı sehirler cocuklar

Eski esin demeyecek mi aaa kosa kosa benim pesimden oldugum yere tayin geldi onu icin geldiginizi dusunup daha da havalara girecek.babalık yapacak adam çocuklarını bırakıp ana sinin yanına gitmez sznle aynı sokak /arka sokaktan kendine ev tutar cocuklarim gözümün önünde elimin altında olsun gece gündüz hastalığı var sağlığı var okulu vs si var karimdan ayrilsam da cocuklarimdan ayrilamam derdi.ayrıca yarın birgun tekrardan evlenirse o şehir size huzur verecek mi. Bosanmanizda aranızdaki sorun neydi bilmiyorum ama cok onemli birsebep degilse ve hayırlısı ise Rabbim tekrar biraraya gelmenizi nasip etsin..

1.5 saat mesafe bile degil ki, ayni sehirde gibisiniz aslinda,
gerci adam ayni evdeyken de faydasizmis.

adamın peşine gitmeye bahane arıyosun bence. düzenlerini bozma çocukların yanlarında babalık yapmamış ora gidince çok mu değişik olacak. ya da akrabalar demişsin de ne sıklıkla görüşüyosun?

Kendi adıma akrabalarım da olsa bir süre daha memlekete gitmezdim. Düzeni bozmaya gerek yok. Destek olacağını düşündüğümüz kişilerin bazen köstek olması, dedikodu kazanı kaynatması sık görülen şeyler... İyice tartın, sıcağı sıcağına karar vermeyin, herşey henüz çok yeni...
Ayrıca 400 TL yi bile ödemeyen adamı çatır çatır icraya verirdim.

O adamın peşinden gider gibi değil de anladığım kadarıyla annenizin düzeni falan da bozulmuş yanınıza gelerek.

Akrabalar vs aile baskısı hissedeceğinizi düşünüyorsanız gitmeyin. Ama rahat ederim çalışırken gözüm arkada kalmaz işim de sorun olmaz diyorsanız taşının.

akrabanın olduğu şehre gitme isteği bana garip geldi. ilerleyen zamanlarda bu durum sizi zorlayabilir dikkatli düşünmek lazım her konuda laf söylenebilir bu da üzebilir sizi. ben masumca düşünemedim
ama gitmek isteyen her türlü gider

Back
X