• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma fikri

solmazturk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
60
20
3
36
Iyi gunler arkadaslar.Burada ailemle ilgili
Cok konu actim.Evliligim resmen cikmazda.Kv ve Esimle buyuk kavgadan sonra Aramiz hala
Cok kotu.Esimden cok sogudum yuzune bile bakmiyorum sadece evin ihtiyaclari icin iletisim
Kuruyoruz isden geliyor hemen annesinin yanina gidiyor.boyle ne kadar devam
Edicek bilmiyorum.artik bu evde yasamaya hic tahammulum kalmadi.psikoljim
Cok bozuldu zaten konu acmisdim eltimle esim ve kv hakkida cok
Kotu seyler konusmustuk ve kaynim hepsini okumus.o konuda ayrica canimi sikiyor.esime soylemedi ama soyler diye korkuyorum
Bosansam bile boyle kotu bir halde bosanmak
Istemem kaynimla aramiz bundan sora artik hep kotu olucak belliki ve yuzune nasil bakicam orasida ayri.Aileme hic birsey soylemedim cesaret edemiyorum bir teraziye bosanmayi koyuyorum hayatim cok zor olucak ailem nasil karsiliyicak etrafim akrabalarim dusundukce kalbim sikisiyor ve malesef galiba esimide hala seviyorum onun baskasiyla evlenme ihtimali delirtiyor beni.ama evliliyimizde cok kotu iletisim yok saygu yok beni sevmwdigini dusunuyorum yani hayatim su an tepetaklak

Neden sonrasi icin hep olumsuz seyleri dusunuyorsunuz ?
Yapabilirim yapmaliyim basaricam ve kisa surede toparlanicam demeniz gerekir..
Kendinizi olumsuzluklarla korkutmayin..
Oyle evlilik olmaz..

Hem soğudum hem de seviyorum diyorsunuz.Bir karar verin öncelikle.Evet çevre faktörü çok kötü gerçekten.Boyle bir durumda insan herşeyden önce onları düşünüyor.

Cok konu actim.Evliligim resmen cikmazda.Kv ve Esimle buyuk kavgadan sonra Aramiz hala
Cok kotu.Esimden cok sogudum yuzune bile bakmiyorum sadece evin ihtiyaclari icin iletisim
Kotu seyler konusmustuk ve kaynim hepsini okumus.o konuda ayrica canimi sikiyor.esime soylemedi ama soyler diye korkuyorum
Istemem kaynimla aramiz bundan sora artik hep kotu olucak belliki ve yuzune nasil bakicam orasida ayri.Aileme hic birsey soylemedim cesaret edemiyorum bir teraziye bosanmayi koyuyorum hayatim cok zor olucak ailem nasil karsiliyicak etrafim akrabalarim dusundukce kalbim sikisiyor ve malesef galiba esimide hala seviyorum onun baskasiyla evlenme ihtimali delirtiyor beni.ama evliliyimizde cok kotu iletisim yok saygu yok beni sevmwdigini dusunuyorum yani hayatim su an tepetaklak
Seni insan yerine koymayan, yanında bile oturmayan, ailesiyle aranı bulmayı beceremeyen adamın nesini sevdiğini açıklasana bize, eziyet görmeyi seviyorsun bence sen.

Boşanmak için onlarca sebebin var. Geçenlerde basında "eşin her akşam annesine gidip bütün vaktini onunla geçirmesinin boşanma sebebi olarak görüldüğü ve bunun için tazminat hakkı kazanıldığına" dair bir haber çıktı. Senin boşanmak için onlarca sebebin var. Ailen eltinle yaptığın dedikoduyu duyup sana kızacak diye korkuyorsun, tek derdin bu. "onlar bana eziyet etti ben de içimden geçenleri eltime yazdım, yapanlar suçlu değil de öfkemi söylediğim için ben mi suçluyum?" diyemeyecek misin? Az cesur ol ya, onlar yaptığından utanmıyor sen söylediğinden mi utanıyorsun

Siz hep kötüyü düşünmüşsünüz. Kendi ayaklarınız üstünde durmayı neden denemiyorsunuz. Eliniz ayağınız tutuyorsa, sağlığınız yerindeyse kendinize yeni bir hayat kurmaya hiçbirşey mani değil. Eşiniz zaten sizi sevmiyor gibi görünüyor. Sevilmeyen bir yerde durmanın da hiçbir mantığı yok.

Hem soğudum hem de seviyorum diyorsunuz.Bir karar verin öncelikle.Evet çevre faktörü çok kötü gerçekten.Boyle bir durumda insan herşeyden önce onları düşünüyor.
Evet yasatdigi seyler icin cok sogudum icimden yuzune bakmak gulmek bile gelmiyir kavgadan sonra kendisi kac defa arani duzeltmek icin havadan sudan konusmaya calistu ama hicnicimden gelmiyor her kavga sonrasi azicik yuzume gulse erirdim oysaki.ama birtarafdanda bosandigimi ve onun baskasiyla evlendigini dusundukce kotu oluyorum icim
Parcalaniyor onu ozluycemi dusunuyorum.

Kayininiz sizin msj lari ne hakla okuyor sizin tlf mu kurcaladi neden bu korkunuz tüm vaktini ailesi ile geciriyorsa sal ipini gitsin

Seni insan yerine koymayan, yanında bile oturmayan, ailesiyle aranı bulmayı beceremeyen adamın nesini sevdiğini açıklasana bize, eziyet görmeyi seviyorsun bence sen.

Boşanmak için onlarca sebebin var. Geçenlerde basında "eşin her akşam annesine gidip bütün vaktini onunla geçirmesinin boşanma sebebi olarak görüldüğü ve bunun için tazminat hakkı kazanıldığına" dair bir haber çıktı. Senin boşanmak için onlarca sebebin var. Ailen eltinle yaptığın dedikoduyu duyup sana kızacak diye korkuyorsun, tek derdin bu. "onlar bana eziyet etti ben de içimden geçenleri eltime yazdım, yapanlar suçlu değil de öfkemi söylediğim için ben mi suçluyum?" diyemeyecek misin? Az cesur ol ya, onlar yaptığından utanmıyor sen söylediğinden mi utanıyorsun
Malesef evet cok sebebim var evlendigimiz gunden ailesi hakkinda tek
Kelime kotu soz soylemedim ayri eve cikmamizida hep bu evi sevmedigimnicin istedigimi soyledim.biliyor yani gercekten bu evde mutlu olmadigimi biliyor ama
Benim mutlulugum icin tek bir addim bile atmiyor.bide ustune annesiyle bir olup bana neler soyledi ama malesef ben bosanmaya hala cesaret edemiyoeum.ailem cevrem o kargasayi kaldiramiycam gibi geliyor 2cocukla nasil yaparim
Cocuklarim babalarina asiri duskun

Eltınız bilerek eşine okutmadıysa ben de
Ben değilim!!!

Peki o da konuştu mu sizin gibi
Siz de yanlışıkla okutun eşinize ...

Eğer o konusmadıysa sizi fena çuvallamış! 🐍🐉🐊

Kayininiz sizin msj lari ne hakla okuyor sizin tlf mu kurcaladi neden bu korkunuz tüm vaktini ailesi ile geciriyorsa sal ipini gitsin
Yok kaynim eltimin mesajalrin okumus.bizde eltimle baya bir cekistirmistik sinirle ben bayaa kotu seyler yazmistim kaynanam hakkinda dusundukce utanc verici

Eltınız bilerek eşine okutmadıysa ben de
Ben değilim!!!

Peki o da konuştu mu sizin gibi
Siz de yanlışıkla okutun eşinize ...

Eğer o konusmadıysa sizi fena çuvallamış! 🐍🐉🐊
Yok hayir kendiside konusmustu benim
Esim hakkinda kv hakkinda falan yaninikimizde esit konusmustuk

Kaynim baya hirpalamis eltimi
Konusmuyorlar simdi kavga etmisler kaynimda solmazada gununu gostericem mahv edicem annem hakkinda ne hakla konusur falan terbiyesiz falan demis benim icin.o gunden sonra hic karsilasmatik geldi annesini gormege ama
Ben cikmadim yuzune

Kaynim baya hirpalamis eltimi
Konusmuyorlar simdi kavga etmisler kaynimda solmazada gununu gostericem mahv edicem annem hakkinda ne hakla konusur falan terbiyesiz falan demis benim icin.o gunden sonra hic karsilasmatik geldi annesini gormege ama
Ben cikmadim yuzune
Kaynınıza pooh yesin! Eşiniz varken size gram laf etmeye hakkı yok. Eğer ediyorsa o evde 1 dk barınmayın!

Ve ben hala eltınıze inanmıyorum nedense
İnsanın ancak mal olması gerek ki böyle mesajları tuttuğuna gore !

Eşinle oturup karşılıklı konuşup bi şeyleri çözmeyi deneseniz sorunlardan kaçmak gözardı etmek yerine sizin için daha sağlıklı olur beraber tek başınıza oturup konuşun güzelce bence

Boşanırsam başka kadınla evlenme ihtimali beni deli ediyor da neyin kafası? Allahaskina kendinize gelin nasıl bir saplantı bu. Adamın umurunda değilsiniz önce bunu anlayin

Kayınlarda mı buraya giriyor artık ya?
Esinizin yüzüne söyleyemeyeceğiniz seyleri,neden burda yazıyorsunuz?
Eve gelip annesine giden adamla nekadar evli kalıyorsunuz yani?

Eşinle oturup karşılıklı konuşup bi şeyleri çözmeyi deneseniz sorunlardan kaçmak gözardı etmek yerine sizin için daha sağlıklı olur beraber tek başınıza oturup konuşun güzelce bence
Konustum esimle sakince ona soyledim kac yildir gorusyorsun bu evde mutlu degilim nolur gel bende sana elimden geldigi yardimi yapayim ayri eve cikalim.o zaman sorunlarimizda azalir gercekten esimle yalniz kalfigimizda cok iyi anlasiriz sacimin rengini degissem fark eder kasimdan bir tuy alsam
Fark eder iltifat eder nebileyim calismam daha cok kendimi gelistirmem
Icin destek verir cok cok iyi babadir ama ailesiyle bagi cok asiri ve onlar soz konusu oldumu gozu hocbirsey gormuyor.onlarla ilgili baski kuruyor banada soyle ilgili
Ol aile boyle davran falN diye.ve o kadar ailem Annem kelimesi
Geciyor ki evimizde ben artik tahammul
Edemiyorum bide dusunun altlinustlu oturuyoruz.ne yapsak
Aileiside isin icinde

Back
X