Hayır sayılmıyorsun kararın ona da tebliğ edilmesi şart , o yüzden tut kolundan götür derim ben...Merhaba benim davam görüldü anlaşmalı boşandık mahkemeden sonra imzalar atıldı ama bir ay sonra imza için tekrar geleceksiniz dendi internetten bakıyorum kararın tebliği içinmiş şimdi ben bir ay sonra imza için gideceğim ama eşim sorumluluk sahibi olmadığı için o atmaya gitmez diye korkuyorum sadece ben gitsem imzamı atsam boşanmış sayılıyorum değil mi internette çok fazla hukuki terim var bir türlü anlayamıyorum yardımcı okursanız çok sevinirim :)
Anladım teşekkürler :)Hayır sayılmazsınız eski eşinizin de atması gerek. Güvenmiyorsuniz kendi ellerinize götürün siz imza atmaya giderken.
Çok teşekkür ederim şu imza işinizde halledersem bekarlığa merhaba partisi yapacağım :)konu hakkında bilgim yok ancak hayırlı olsun demeye geldim :)
Hahaha bak imzanı atarsan yemek ısmarlarım çomar herif de diyim miBi araba alın süsletin püsletin sonra eski eşinizi onla almaya gidin imzanızı atın dönün
Ayrılmak istiyor sözde ama bir davayı açmaya bile erindi gittim ben açtım davayı sağı solu Belli Olmaz diye korkuyorum asıl ayrılmayı ben istedim o da kabul etti ama üşenir erteler bi sıkıntı çıkar diye korkuyorumNeden imza atmaya gelmesin ki ayrılmak istiyorsa gelir .
Hahaha bak imzanı atarsan yemek ısmarlarım çomar herif de diyim mi
Siz gider en kötü evrakları avukat aracılığıyla götürürsünüz .Ayrılmak istiyor sözde ama bir davayı açmaya bile erindi gittim ben açtım davayı sağı solu Belli Olmaz diye korkuyorum asıl ayrılmayı ben istedim o da kabul etti ama üşenir erteler bi sıkıntı çıkar diye korkuyorum
Ya da olmadı nafaka isterim boşanmazsan derimSiz gider en kötü evrakları avukat aracılığıyla götürürsünüz .
Çok gecmiş olsun inş geçer tez zamanda