bosanma hakinda yardimmmm istiyorum hanjmlar acil..

ARES_ARES

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
761
132
323
İstanbul
slm ben suan 24 yaasindayim 15 yasinda uvey babamin baskisi nedeniyle evden kacarak dogru duzgun tanimadigim biriyle evlendim 9 yil oldu aslinda esimi seviorum yada aliskanligim oldu ama mutsuzum esim iisid gibi bi hruba katildi 3 yil once ve zorlamayla pece giymeye kadar yol aldim ve onlarda yetmior gibi 2. evliligi dusunup ustume kuma getirmeyi istiyor acikcasi ve cocugmuzda yok bosanma davasi acsam hakim bizi ne kadar zamnda bosar
.. esim bosanmayi kabul etmedigi icin mahkemeye gelmeyecek ve avukat tutmayacaktir... bana akil verin lutfen..

Bosanma hakkinda birsey bilmiyorum yasamadim hic.

Ama ben olsam, once yanindan ayrilirdim. Hemen bi avukat tutar, mahkeme acardim. Gerekli bilgileri avukatima bildirir mahkemeye sunardim.

yanindan ayrilicam evet zaten ve emniyete bildirop koruma talep edicem ama once ev ve is ayarlamam lazim ve bosanma hakjnda gerckten bisi bmiorum bosandiktan sonrada isim ve soy ismimi mahkemeyle degistirmek istiyorum ... ama nasi yapicam bilmiyorum

yanindan ayrilicam evet zaten ve emniyete bildirop koruma talep edicem ama once ev ve is ayarlamam lazim ve bosanma hakjnda gerckten bisi bmiorum bosandiktan sonrada isim ve soy ismimi mahkemeyle degistirmek istiyorum ... ama nasi yapicam bilmiyorum
Zor degil. Bir yerden baslamalisin. Burda muhakkak avukat hanimlarimiz vardir. Eminim sana yardimci olacaklardir.

Ev ve iş ayarliycam diye zaman kaybetme bence. Kadın sığınma evine git, emniyete git, sana yardimci olurlar, o adamın yanında bir gün daha geçirme. Davanı aç, bu durumda hakim senden yana olacaktır zaten. Bu arada da evini, işini ayarlarsin, o adamla aynı evde kalarak kendine kalacak yer ve is ayarlayabilecek misin?

hemen polise git anlat durumu ,sığınma evine gitmek istiyorum can güvenliğim yok de

Ev ve iş ayarliycam diye zaman kaybetme bence. Kadın sığınma evine git, emniyete git, sana yardimci olurlar, o adamın yanında bir gün daha geçirme. Davanı aç, bu durumda hakim senden yana olacaktır zaten. Bu arada da evini, işini ayarlarsin, o adamla aynı evde kalarak kendine kalacak yer ve is ayarlayabilecek misin?
bi kac yere haber saldim insalah ev ve is icin 20 gun surmez kadin siginma evine bir kes gitim ama ordaki gorevliler rusvet verip beni cikardilar o nedenle izimi kaybettirecegim bu sefer ... param var birikmis is hazir gibi sadece ne kadar zamnda bosarlar onu dusunuyorum..

slm ben suan 24 yaasindayim 15 yasinda uvey babamin baskisi nedeniyle evden kacarak dogru duzgun tanimadigim biriyle evlendim 9 yil oldu aslinda esimi seviorum yada aliskanligim oldu ama mutsuzum esim iisid gibi bi hruba katildi 3 yil once ve zorlamayla pece giymeye kadar yol aldim ve onlarda yetmior gibi 2. evliligi dusunup ustume kuma getirmeyi istiyor acikcasi ve cocugmuzda yok bosanma davasi acsam hakim bizi ne kadar zamnda bosar
.. esim bosanmayi kabul etmedigi icin mahkemeye gelmeyecek ve avukat tutmayacaktir... bana akil verin lutfen..

Boşanma davası açtığınızda neler talep ediyorsunuz ve eşiniz ne kadarını kabul ediyora bağlı olarak kısa da sürebilir, uzun da.

Benim eşim boşanmak istememişti ama boşanmak için gerekli sebeplerim olduğunu şahitlerimle ispatladım. Bir de çocukların velayetini almak istedi, onunla ilgili işler uzadı (eve psikolog geldi vs vs) 2 sene sürdü buna rağmen.

Eğer sizin de sizi destekleyen şahitleriniz varsa ve eşiniz de boşanmak isterse çok uzun sürmez. Ama istemiyorum derse sizin ispat etmeniz lazım. Tazminat isterseniz uzayabilir, bir şey istemem derseniz daha çabuk biter.

Mahkemeye gelip gelmemesi önemli değil. Yeter ki tebligatı alsın, ister avukat tutsun, ister tutmasın. Onun gıyabında gerçekleşir dava. Gelmemesi sizin için daha iyi olur hatta.

gelmeywcek biliyorum bisi de istemiyorum talep etmiyorum ve cocukta yok acikcasi en kisa dava ne kadar zaman da sonuclanio onu ogrenmek istiyorum

gelmeywcek biliyorum bisi de istemiyorum talep etmiyorum ve cocukta yok acikcasi en kisa dava ne kadar zaman da sonuclanio onu ogrenmek istiyorum

Bugün başvursan 2-3 ay sonraya gün verilse
Eşin ilk duruşmaya gelmese 2-3 ay ileri atsa
Sonra gelse boşanmak istemiyorum şahitlerimi dinletmek istiyorum dese 2-3 ay da öyle atsa
Sonraki duruşma şahitler gelse
Öbür duruşmaya hakim karar verse
Kesinleşmesi filan 1 senede boşanırsan iyi.

:110:
Bugün başvursan 2-3 ay sonraya gün verilse
Eşin ilk duruşmaya gelmese 2-3 ay ileri atsa
Sonra gelse boşanmak istemiyorum şahitlerimi dinletmek istiyorum dese 2-3 ay da öyle atsa
Sonraki duruşma şahitler gelse
Öbür duruşmaya hakim karar verse
Kesinleşmesi filan 1 senede boşanırsan iyi.
esim mahkemeye inanmiyor seriattan baska bir mercinjn verdigi kararlarin alindigi alanlara asla girmes ve asla gitmes .. neden okadar uzun suruyor ki of keskr basvurur vurmaz bosanma imkanim olsa bir an once bitsin adimj degisitirip temeli izimi kaybetirmek istiyorum

Kizlar bnde bosaniyrm banda bi yardmci olun ben siddetli gecimsizlk vardi darp raporu alamadigim icin kanitlayamadm davam onumuzdeki ay ben daha fazla muhattap olmk istemdgm icn anlasmaliya cevirmek istiyrm esim barismak istiyo ama red ediyrm anlaasmaliyi kabul etmk uzere o da sizce iyi yapiyorm cekismelidn anlasmaliya cevirerek.?? Aslnda kocamida seviyrm ama cok anneci hep onlar yuzunden huzursuzlik cikio ustume gelio beni hirpalio 1.5 senelik evliym cok cocuk istiyo aceba yapsaydm duzelr mydi bu aileci tavri agrasifligi. die dusunuyrm aklim cok karsk duzelmezse barisirsamda aileme geri donemem die korkuyorm napsam ki en iyisi bosayip onu ailesine birakmak gibiii. Sizce ???

Yapacağınız ilk şey, eşinizin girdiği grubun illegal işlere bulaştığını görüyorsanız, polise isimsiz ihbar yapmak olsun.
Boşanma sonraki aşama.

Back
X