Şükür... rabbimin bi bildigi varmis.kismet esim azospermj cikti o nedenle olmadi
Zor degil. Bir yerden baslamalisin. Burda muhakkak avukat hanimlarimiz vardir. Eminim sana yardimci olacaklardir.yanindan ayrilicam evet zaten ve emniyete bildirop koruma talep edicem ama once ev ve is ayarlamam lazim ve bosanma hakjnda gerckten bisi bmiorum bosandiktan sonrada isim ve soy ismimi mahkemeyle degistirmek istiyorum ... ama nasi yapicam bilmiyorum
bi kac yere haber saldim insalah ev ve is icin 20 gun surmez kadin siginma evine bir kes gitim ama ordaki gorevliler rusvet verip beni cikardilar o nedenle izimi kaybettirecegim bu sefer ... param var birikmis is hazir gibi sadece ne kadar zamnda bosarlar onu dusunuyorum..Ev ve iş ayarliycam diye zaman kaybetme bence. Kadın sığınma evine git, emniyete git, sana yardimci olurlar, o adamın yanında bir gün daha geçirme. Davanı aç, bu durumda hakim senden yana olacaktır zaten. Bu arada da evini, işini ayarlarsin, o adamla aynı evde kalarak kendine kalacak yer ve is ayarlayabilecek misin?
slm ben suan 24 yaasindayim 15 yasinda uvey babamin baskisi nedeniyle evden kacarak dogru duzgun tanimadigim biriyle evlendim 9 yil oldu aslinda esimi seviorum yada aliskanligim oldu ama mutsuzum esim iisid gibi bi hruba katildi 3 yil once ve zorlamayla pece giymeye kadar yol aldim ve onlarda yetmior gibi 2. evliligi dusunup ustume kuma getirmeyi istiyor acikcasi ve cocugmuzda yok bosanma davasi acsam hakim bizi ne kadar zamnda bosar
.. esim bosanmayi kabul etmedigi icin mahkemeye gelmeyecek ve avukat tutmayacaktir... bana akil verin lutfen..
gelmeywcek biliyorum bisi de istemiyorum talep etmiyorum ve cocukta yok acikcasi en kisa dava ne kadar zaman da sonuclanio onu ogrenmek istiyorum
esim mahkemeye inanmiyor seriattan baska bir mercinjn verdigi kararlarin alindigi alanlara asla girmes ve asla gitmes .. neden okadar uzun suruyor ki of keskr basvurur vurmaz bosanma imkanim olsa bir an once bitsin adimj degisitirip temeli izimi kaybetirmek istiyorumBugün başvursan 2-3 ay sonraya gün verilse
Eşin ilk duruşmaya gelmese 2-3 ay ileri atsa
Sonra gelse boşanmak istemiyorum şahitlerimi dinletmek istiyorum dese 2-3 ay da öyle atsa
Sonraki duruşma şahitler gelse
Öbür duruşmaya hakim karar verse
Kesinleşmesi filan 1 senede boşanırsan iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?