Boşanma hk.

Merhabalar,

Aşağıya okumak isteyen olursa eski konumun linkini bırakacağım. Görünüşte sorunsuz ilerleyen ama eşimin beni uzun senelerdir ihmal ettiği bir evliliğim var. Cinsel birlikteliğimiz yok, en son konuyu açtıktan sonra onu baştan çıkardım ve seviştik yaklaşık bir ay olmuştur ama gerisi gelmedi. Yoğun çalışıyor (it sektöründe) bazen vardiyalı gibi oluyor mesela 22:00'da iş bilgisayarını bıraktı diyelim 22:01'de hemen oyun bilgisayarı açılıyor. Evden çalışıyor ve eğer ev işi vs yapmayacaksak (bu konuda çok paylaşımcı) hemen o bilgisayar açılıyor. İlk senelerimiz böyle değildi, haftasonu yemekleri birlikte yapardık güle oynaya. Sabahları arkamdan gelir sarılır öperdi, beraber duş alırdık. Nolduysa pandemide oldu.

Her neyse görünürde örnek çiftiz ama ben kendi içimde çok yalnızım. Üstelik depresyon ve anksiyete yaşıyorum. Durumumu asla sormadı, maddi olarak üzerine düşeni yaptı kenara çekildi. Ben üç senedir işsizim iş bulamıyorum. İstediklerim alınır, kuaför param vs verilir ama o saçlar bir koklanmaz bir güzel olmuş denmez.

Ben şartlarımı ayarlayıp boşanmak istiyorum. Şu an sadece bu düşünce kafama düşmüş durumda. Böyle bir şey onu şoka sokar çünkü ona göre bir sorunumuz yok. Ben ev arkasaşı değil koca istiyorum o 40 ben 45'iz bakımlı, güzel ve libidosu yüksek bir kadınım. Bu kadar ilgisizlik ayrıca sohbet etmek de yok ortak yapılan şeyler sadece ev işi kedi bakımı vs.

Eşimle bu noktaya gelirsek, boşanmayı kabul etmeme durumu olabilir mi? Avukat arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi bana?Ortak bir mülk yok, onun kendi mülkleri var önceden alınan. Bir tek motor var. Ederi 400.000 civarında. Bana yoksulluk nafakası bağlanır mı? Ya da tazminat hakkım var mı? Kafam çok karışık, hadi cinselliği geçtim diyelim 45 yaşında azma diyelim ama bu adam ben kendimi öldürücem dediğimde napim diyen birisi.

Hatta geçenlerde bu imada bir post attım depresyonun beni çok yorduğuna dair. Arkadaşlarımızın hepsi meraklamıp sordu beni o da görmüş akşam eve gelip neyin var demedi. Gönderimi gördün mü dedim gördüm napim dedi geçti.

Karışık olduysa özür dilerim ama bunları mahkemede nasıl ispatlarım? Manevi tazminat alabilir miyim?

Ortada çözümsüz sorunlar görünmüyor ,siz de biraz karşıdakini iten taraf var sanki insanı.Depresyonda olduğunuza kendiniz mi karar veriyorsunuz; uzman mı?Depresif insanlardan ben de kaçıyorum mutlaka.

Depresyonda degilkende yapmiyorduk yazmışsınız .Demekki depresyonda olup sizin tavirlariniz neticesinde sırt donmus değil size o zaman tek yapacağınız açık açık tüm sorunları masaya yatırmak alın karşınıza cevabını duymak istediğiniz soyleyemediginiz soramadiginiz ne varsa sorun ? Açık açık cevaptan endişe bile etseniz.En kötü ne olabilirki zaten ilişkinin bu halinden

Hem belkide onun bu halleri yüzünden depresyonunuz artıyor olamazmi ? Olabilir .Belki biraz sdaha sarsa sarmalasa konuşsa acilacaksiniz .İyi günde kötü günde diyoruz oda biraz ortaya yaklaşacak Sizin tavirlaniz yüzünden bile olsa böyle uzak kalmayacak oda açık açık dile getirecek sorun neredeyse

Bu koca forumda bir çok şey yanlışta yorumlanıyor.
Elbette ki eşinizde de mutluka sorunlar vardır, ama 45 yaşında bir kadının eşine blöf yapıp intihar ederim gibi şeyler söylemesi bana hiç normal gelmiyor. Ayrıca boşanmak içinde acele ediyor gibi geldiniz ama siz zararlı çıkacaksınız çünkü ortada hiç bir plan programınız yok. Adamı vereceği bir kaç kuruş nafakayada güvenmeyin çünkü davada hiç aklınıza gelmeyecek şeyle sunarak haklı çıkabilir.

Sorun blöf olmamasıydı. Keşke öyle olsaydı. Diğer boşanma hk da dediklerinize katılıyorum.

Ortada çözümsüz sorunlar görünmüyor ,siz de biraz karşıdakini iten taraf var sanki insanı.Depresyonda olduğunuza kendiniz mi karar veriyorsunuz; uzman mı?Depresif insanlardan ben de kaçıyorum mutlaka.

Okb ve ileri derece depresyon tanımım var Psikiyatrist Başhekim tarafından verildi. Xaxax, Lustral, Trankobuskas ve Laroxly reçete edildi. Bunlar bir nebze toparlayınca dozajlar ve ilaçlar değişti. Bu ilaçları almama rağmen ne bir günüm yatakta geçti ne evi ihmal ettim. Bir gün öf demedim.

Benim şu anki sorunum zaten tamamen ilgisizlikten. Diyalogsuzluktan. Anksiyete krizi yaşardım yanımda sakin sakin dururdu tınmadan. Yapısı sakin ama insan birisi de kendisi için endişelensin istiyor.

Depresyonda degilkende yapmiyorduk yazmışsınız .Demekki depresyonda olup sizin tavirlariniz neticesinde sırt donmus değil size o zaman tek yapacağınız açık açık tüm sorunları masaya yatırmak alın karşınıza cevabını duymak istediğiniz soyleyemediginiz soramadiginiz ne varsa sorun ? Açık açık cevaptan endişe bile etseniz.En kötü ne olabilirki zaten ilişkinin bu halinden

İşte zurnanın zırt dediği yer de orası. Konuşamıyoruz ona göre sorun yok, benim de sorunlarım var hayat zor diyor benden beklentiye girme diyor. Yeni hobi edindi sürekli onunla alakadar geziyor şehir dışlarına çıkıyor. Hiç bir şey demiyorum gitsin diyorum ihtiyacı var diyorum. Ama cinsellik olarak 2020'de başladı yok pandemi yok iş stresi yok yaşlandık olmuyor (yaşı o zaman 36'dı) yok artık çocukllu aileyiz biz (kediler) geçti bizden türevi konuşmalar yaptı sürekli. Çok net hatırlamıyorum bir kaç kez göğsüne yatmak istedim götünü döndü yattı ben de salonda yatmaya başladım iki senedir.

Sorun blöf olmamasıydı. Keşke öyle olsaydı. Diğer boşanma hk da dediklerinize katılıyorum.

Sebep ne olursa olsun yine de çok doğru bir hareket değil gerek yok. İntihar gibi düşünceleri çıkarın aklınızdan. Eğer depresyona yatkın bir kişiliğiniz varsa bunu hem yardım alarak hemde kendi içinizde çözmeye çalışın.

Sebep ne olursa olsun yine de çok doğru bir hareket değil gerek yok. İntihar gibi düşünceleri çıkarın aklınızdan. Eğer depresyona yatkın bir kişiliğiniz varsa bunu hem yardım alarak hemde kendi içinizde çözmeye çalışın.

Teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum. Psikiyatrist takibindeyim, spor yapıyorum, kilo verdim iyi geldi. İntihar ve depresyon aileden gelen bir yatlınlık maalesef bizde. Kuzenim de zamanında intihar edip o dönem baya televizyonlara haber olmuştu. Gencecik kız gittiğiyle kaldı.

Kendinize yönelin madem hicde sevilmeyi hak etmiyor değilsiniz onun size sırtını dönmesi yada konuşmaması da sizin suçunuz değil ne demek bizden geçti.Bizden geçti deyip göğsüne bile yatmaniza izin vermeyen koca hakkinda birşey yazmayacağım artık.Sadece kendinize iyi gelmeye bakın ihtiyaciniz yoksa bile çalışın yapabilirseniz hobileriniz kadin arkadaşlarınız olsun saçınıza başınıza cildinize bakım sizde ondan ilgi beklemeyin kendinizle ilgilenin belki vakti saati gelince güçlenip hayata daha başka bir şekilde devam edersiniz.Belki bir çözüm bulursunuz kendiniz için.Lutfen dünyada onun sevgisi olmadan da çok fazla güzellik olduğunu farkedin.İcinizdeki kadını öldürmesine de izin vermeyin.

Back
X