Boşanma ile ilgili..

maya86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
173
7
38
Trabzon
Artık eşimin kaprislerine, küsmelerine, en ufak bişey için tatsızlık çıkartıp bana hayatı zehir etmesine katlanamıyorum..
Boşananlara sorum olacak biz eşimin memleketinde yaşıyoruz ve ailem 1000km uzakta yaşıyor.. Boşanma süreci benim için zor olacak çünkü burda memurum tayinim çıkarmı o bile muamma..
Eşim burda yazdıklarımı gördü daha önce (içimi dökebileceğim sadece burası birde annem vardı) beni millete mi şikayet ediyorsun diye çok kızdı, bi arada annemle konuşmalarımızı dinlemiş annem bana kızım sen alttan al derken o annen sana gaz veriyor beni çekiştiriyorsunuz sürekli dedi..
Boşanma sürecinde eşim burdaki yazdıklarımı veya annemle telefon konuşmalarımızı delil olarak kullanabilir mi?

Son düzenleme:
Avukata da gidemiyorum yaşadığımız ilçede herkes birbirini tanır, daha kesinleşmeden eşimin kulağına giderse çok sıkıntı çekerim.. Avukat veya boşanmış hanımlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.. Anlaşmalı boşanmak istemeyecektir, delil kullanarak beni haksız çıkarabilir mi?

nasıl delıl olarak kullanacak?anca aldatma olaylarında yazısmalar delıl olarak kullanılır ama oda okadar kolay degıl cok ugrasması gerekır

Son düzenleme:
nasıl delıl olarak kullanacak?anca aldatma olaylarında yazısmalar delıl olarak kullanılır ama oda okadar kolay degıl cok ugrasması gerekır

Yani eşim benden hiç memnun değildi huzursuzluğu sürekli o çıkarıyordu ve beni annesine veya kk.de başkalarına çekiştiriyordu, huzurumuzu kendisi bozdu diyebilir mi? Kanıt olarak da annemle telefon konuşmalarımı veya internette yazdıklarımı gösterebilir mi?

Artık eşimin kaprislerine, küsmelerine, en ufak bişey için tatsızlık çıkartıp bana hayatı zehir etmesine katlanamıyorum..
Boşananlara sorum olacak biz eşimin memleketinde yaşıyoruz ve ailem 1000km uzakta yaşıyor.. Boşanma süreci benim için zor olacak çünkü burda memurum tayinim çıkarmı o bile muamma..
Eşim burda yazdıklarımı gördü daha önce (içimi dökebileceğim sadece burası birde annem vardı) beni millete mi şikayet ediyorsun diye çok kızdı, bi arada annemle konuşmalarımızı dinlemiş annem bana kızım sen alttan al derken o annen sana gaz veriyor beni çekiştiriyorsunuz sürekli dedi..
Boşanma sürecinde eşim burdaki yazdıklarımı veya annemle telefon konuşmalarımızı delil olarak kullanabilir mi?

Birincisi telefon görüşmeleriniz o esnada kayıt altında mıydı ? Mahkeme de annesiyle beni çekiştiriyordu demesi ne kadar somut bir belge olabilir ,tartışılır..

İkincisi ,sonuçta buraya derdinizi ,sıkıntılarınızı paylaşmak için girip içinizi dökmüşsünüz.Bunu delil olarak kullanması ona ne fayda sağlar ,bilemiyorum...
Ha ama şahsına ait küfür ,hakaret gibi söylemlerde bulunup burada paylaştıysanız ,ve bunu belgeleyip mahkemede delil olarak kullanırsa belki işin rengi değişir..

Ama bilemiyorum tabi ,yazdıklarım sadece birer tahmin..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

nıye o kullansın delıl olarak kı ona bı fayda sağlamaz..

asıl sen delıl olarak kullan işte hep böyleydi bakın paylasımlarımda var dersın kı boylke seyler delıle gırmez sanmıyorum yanı:)

hem ınsan annesıne sevıncını de uzuntusunu de anlatır oyle delıl mı olur... uzmeseymıste soylemeseymıssın sende

hiiç booşa kafanı yorma bu konuya bence

Birincisi telefon görüşmeleriniz o esnada kayıt altında mıydı ? Mahkeme de annesiyle beni çekiştiriyordu demesi ne kadar somut bir belge olabilir ,tartışılır..

İkincisi ,sonuçta buraya derdinizi ,sıkıntılarınızı paylaşmak için girip içinizi dökmüşsünüz.Bunu delil olarak kullanması ona ne fayda sağlar ,bilemiyorum...
Ha ama şahsına ait küfür ,hakaret gibi söylemlerde bulunup burada paylaştıysanız ,ve bunu belgeleyip mahkemede delil olarak kullanırsa belki işin rengi değişir..

Ama bilemiyorum tabi ,yazdıklarım sadece birer tahmin..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

Kayıt falan yok ama operatör vasıtasıyla konuşmalarımıza ulaşabilir mi.. Yani hakim karşısında bile beni suçlayıp haklı çıkmasını istemiyorum. Ağzı çok iyi laf yapar bense hiç öyle değilimdir tartışma anında gerildiğimde kendimi savunamam tutulur kalırım.. Hatta ailemi ve kendi ailesini bu yolla üzerime püskürtüyor.. Herkesin dediği aynı alttan al kızım bıktım bul laftan..

Son düzenleme:
nıye o kullansın delıl olarak kı ona bı fayda sağlamaz..

asıl sen delıl olarak kullan işte hep böyleydi bakın paylasımlarımda var dersın kı boylke seyler delıle gırmez sanmıyorum yanı:)

hem ınsan annesıne sevıncını de uzuntusunu de anlatır oyle delıl mı olur... uzmeseymıste soylemeseymıssın sende

hiiç booşa kafanı yorma bu konuya bence

Ne zormuş bu işler nasıl üstesinden gelicem hiç bilmiyorum :(

birtane avukat bulunuz öncelikle...

çünkü bu tarz şeyleri avukatlar sunar eşinizi konuşturmazlar o kadar merak etmeyin siz dişli bir avukat bulun o hem sıızın bu kaygılarınızı giderir hemde eşinizin üstesinden gelir...

birtane avukat bulunuz öncelikle...

çünkü bu tarz şeyleri avukatlar sunar eşinizi konuşturmazlar o kadar merak etmeyin siz dişli bir avukat bulun o hem sıızın bu kaygılarınızı giderir hemde eşinizin üstesinden gelir...

Internet'ten araştırıp şehir merkezine gitmem lazım, yaşadığım ilçe küçük bir yer burda fikir edinmek için bile avukata gidemem, belki burdan yardım alabilirim diye düşünmüştüm.. Zaten duygusal anlamda çok yıprandım anlaşmalı bir şekilde bitsin istiyorum.. Arabamız falan onun olsun zaten sağolsun hiç kullandırmadı bana cesaret bile vermedi zarar veririm diye korktuğumdan hiç dokunmadım.. Ben artık sadece öGürlüğümü istiyorum çok bunaldım.. Teşekkürler cevabınız için..

bu sıtede de avukat olanların yazdıgı bı bolum var dı yanlıs hatırlamıyorsam bı bak ıstersen canım

bu sıtede de avukat olanların yazdıgı bı bolum var dı yanlıs hatırlamıyorsam bı bak ıstersen canım

Bu akşam eşimin ailesinin yanındaydık hepsi halinden memnun bi ben üzgün bi ben mutsuz oğulları ya huzursuzluk çıkaran hiç napıyosun sen diyen yok barışır kızım zamanla diyorlar üstüne gitmiycekmişim, peki ben neden çekicem bu adamı bana huzur vermeyen biri için değer mi.. Biliyorum hukuk köşesinden bahsediyorsunuz oraya da baktım fakat burdan hızlı cevap alabileceğimi düşündüm..

Yani eşim benden hiç memnun değildi huzursuzluğu sürekli o çıkarıyordu ve beni annesine veya kk.de başkalarına çekiştiriyordu, huzurumuzu kendisi bozdu diyebilir mi? Kanıt olarak da annemle telefon konuşmalarımı veya internette yazdıklarımı gösterebilir mi?

boyle bısey olamaz sacma yanı adamdan sıkayetcı olabılırsın boyle delıller arıyacagına kendını duzeltme çabasına gırseymıs oda ozaman
boyle bısey ımkansız ancak sahıdı varsa ozaman haklı gorur hakım bey yada hakıme hanım

Evet isterse buradaki yazışmaları delil olarak sunabilir.
Çünkü site sadece üyelere değil, ziyaretçilere de açık bir site.

Annenle telefon konuşmalarını ise senin rızan olmadan delil olarak kullanamaz...

yazışmaların bir çıktısını alıp dilekçesine delil olarak ekleyebilir, telefon konuşmalarını da delil olarak sunduğunda mahkeme ilgili operatöre müzekkere yazarak birer örneklerini dosyaya göndermesini isteyebilir
yoksa tek başına gidip o operatörden sizin konuşma dökümlerinizi isteyemez

bunları delil olarak sunsa bile ne kadar bağlayıcılığı olur bilinmez, içerikleri de önemli tabi ki
konuşmalarda sizin dertleşmek amacıyla bunları yazdığınız açıksa ona bir faydası dokunmaz.
böyle yazışmalar ancak aldatma konularında önem kazanıyor..
demem o ki hakimin takdirini kuvvetlendirir ancak bu yazılanlar.. belki de sizin gerçekten mutsuz olduğunuza kanaat getirir.

yazışmaların bir çıktısını alıp dilekçesine delil olarak ekleyebilir, telefon konuşmalarını da delil olarak sunduğunda mahkeme ilgili operatöre müzekkere yazarak birer örneklerini dosyaya göndermesini isteyebilir
yoksa tek başına gidip o operatörden sizin konuşma dökümlerinizi isteyemez

bunları delil olarak sunsa bile ne kadar bağlayıcılığı olur bilinmez, içerikleri de önemli tabi ki
konuşmalarda sizin dertleşmek amacıyla bunları yazdığınız açıksa ona bir faydası dokunmaz.
böyle yazışmalar ancak aldatma konularında önem kazanıyor..
demem o ki hakimin takdirini kuvvetlendirir ancak bu yazılanlar.. belki de sizin gerçekten mutsuz olduğunuza kanaat getirir.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içimi rahatlattı..

Evet isterse buradaki yazışmaları delil olarak sunabilir.
Çünkü site sadece üyelere değil, ziyaretçilere de açık bir site.

Annenle telefon konuşmalarını ise senin rızan olmadan delil olarak kullanamaz...

Benim nickimi bilmiyor ıp numarasından ulaşılabiliniyor mu yazışmalara, daha doğrusu bunu öğrenmek istedim

Benim nickimi bilmiyor ıp numarasından ulaşılabiliniyor mu yazışmalara, daha doğrusu bunu öğrenmek istedim

Eşiniz bu sitede yazışmaların olduğunu biliyor.
Avukat kararıyla sizin isminiz, ıp numaranız verilse ve siteden istense ,
site yöneticileri de vermek zorunda kalır.
Ancak yazışmalarda hakaret, küfür, iftira yoksa bir şey çıkmaz.
Delil olarak kabul edilip edilmeyeceği de hakimin insiyatifindedir...

Back
X