Merhabalar herkese,
3.5 yıldır evliyim, 2 yaşında bir oğlum var. Eşimle başka birisiyle nişan attıktan tam 1 yıl sonra evlendim. Nişanlım beni terk etmişti. Duygusal boşluktaydım. Eşimle tesadüfen iş ortamında tanıştık. Hiç sevmemiştim çok sevimsiz soğuk ve donuk gelmişti. O beni beğenmiş görür görmez. Peşimden koştu aylarca yüz vermedim istemedim. Sonra ısrarı sonucu görüşmeye başladık çok büyük jestler yapıp ( maddi değil ) aklımı alıyordu. Dünyada bir ben varmışım gibi davranıyordu. Ayaklarımı yerden kesti. 6 ay içinde nişanlanıp evlendik. Hiç tanımadan evlendik. Ailelerimiz çok farklıydı. Eşimle meslektaş olmamıza rağmen, benim ailem maddiyat olarak ortanın bir tık üstü ve seküler, onun ailesi de ortanın altı ve muhafazakardı. Ama eşimin kafa yapısı benim aileminkine daha uygundu. Muhazakar hayatı sevmiyordu. Eşim çok maddiyatçıydı. Aile desteği olmadan büyümüş tek başına. Ve doğulu, antepli. Bizse Mersinliyiz ama İskenderunda yaşıyoruz. Daha sonra evlendiğimiz gün de dahil para yüzünden burnumdan getirdi en güzel günlerimi. ne altın ne ev ne araba hiçbişey istememe rağmen sürekli maddiyat yüzünden saygısız konuşmalar yapıyordu. Ailesinden beş kuruş destek altın hiçbişey görmedik. Ailem çok destek oldu bize, ama buna rağmen kimse kendi ailesi hakkında konuşmadı. Evliliğin ilk zamanları, evde sürekli kavga yok yere. o ayaklarımı yerden kesen adam gitmiş, evde hiç konuşmayan bir adam gelmişti. Ben de neden böyle yaptığını sorduğum zaman evde kavga gürültü eksik olmuyordu. En ufak şeyler hakkında sohbet etmek istedğmde boğazıma bıçak dayadığını, boğazımı sıktığını biliyorum . en başta bu durumdan pişman olup özür dilemişti. Şimdi ise, arkadaşlarımın önünde beni yerden yere vurmuşluğu var, kafama vura vura işe bırakmışlığı var asla pişman olduğu yok. ( depremden sonra ) bazen çok iyi davranıyor, bazen seni öldürmek istiyorum beni sen delirtiyorsun diyor. eN SON Kavga ettiğimizde sahildeydik, bira şişesini sinirlenip üstüme fırlattı, oğlum basbas bağıra bağıra ağladı korktu, kaçtık babamın evine geldik. Aileme şiddet olaylarını anlatmama rağmen eşimin dengesizliğini hal tavılarını bildiklerinden ( abime silah çekmişti ) boşanmamı istiyorlar. Bense ne yapacağımı bilmez bir haldeyim. Mantıklı olanın boşanmak olduğunu biliyorum biliyorum, ama ah işte yufka yüreğim iyi olduğumuz zamanları hatırlıyor onun da yaptığı fedekarlıklar vardı şurda şu iyiliği vardı diyorum. kendimi suçlu hissediyorum sonra.
yorumlarınızı bekliyorum.