- Konu Sahibi desperate85
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşadıklarına katlanan elbette vardır ama bu senin de katlanmak zorunda olduğunu göstermez ki canım , yaşadıkların çok üzücü ...insana yakışmayacak muameleler görüyorsun ....babanın başını eğdirmen konusuna kesinlikle katılmıyorum , eminim baban yaşadıklarını öğrendiğinde seni o ortamda bırakmayacaktır. boşanmak namussuzluk değildir ki başınızı öne eğesiniz, aksine eskisinden daha dik durmalısınız , çünkü siz hakkını aramayı bilen , ezmeyen ezilmeyen insanlarsınız
neden yaparlar bunu. aşkla sevgiyle konuşan diller dokunan eller. neden değişir küfür eder şiddet gösterir. insan en kolay sevdiklerini harcıyor. neden biliyor musunuz. çünkü adam yerine koyuyoruz. çünkü kayıtsız seviyoruz. ve en yakınında en çok seven olduğumuz bilindiği için nasıl olsa ne yapsam kaldırır şeklinde bir şeye maruz kalıyoruz.
hemde ne adam yerine koyma hiçbişeyini eksik etmedim annesinin evinde görmedigini gördü her eziyetine katlandım sırf sevdigim için...ama noldu elinde 1 kilo meyve alıpda gelmeyen adam '' sana yapmadım ama hayatımı birleştirecegim kişiye herşeyin en güzelini alıcam'' dedi bana...Allahtan reva mı bu ben ne yaptım ki ona((
benim sorumlarımla ilgili hemen hemen tüm forumları okudum, o kadar şaşırdım ki benimle aynı sorunlarıaynı kaderi
paylaşan insanların oldugunu görünce...
offf offf nasıl anlatsam nerden başlasam..
eşimle severek evlendik bundan 8 ay önce ancak acaip bir siniri vardı nişanlıykende. evliliğimdede sanki 100 ile çarpmışsın devam ediyodu hemen herşeye bağırıyodu ama ne bağırma hiçbişey isteyemezdim şuraya cıksak desem yorgunum uykum var gidemem sen git gez diyodu en ufak bişeye hep bağırdıgı için korkar olmuştum onunla konusmaya. bide ortada sorunlu eşiyle boşanmış oldugu için benim eşimi kendi kocası gören devamlı arayan(günde en az 9-10) ve benden nefret eden bir kayınvalide vardı.
ondan kayınvalide diye bile bahsetmek istemiyorum canımı cok yaktı oğluyla bir olup
küçücük kızla uğraştı durdular.
en son şiddet gördüm ki ailemin nazlı biricik kızlarına yaptı bunu acımadan...ve küfürler...belki vücudumdaki morluklar iyileşti ama kalbimdeki o sözler...beni hiç karısı olarak görmemiş...cinselliği bile yüzüme vurarak ''yaptım şimdide atıyorum''dedi tabi bunları küfürle soyledi yazmaya elim varmıyor...kararımı verdim ailem artık yanımda maddi sıkıntım yok ona muhtaç diilim ama içim yanıyor resmen annesiyle aldattı beni.
iki adım ötesindeki karısıyla iletişim kuracagına her 45 50 dkda bir annesini aradı bağımlı kocam.. ben hiç arama demiyodum asla günde 2-3 defa konus ama gecenin bi vaktide evliliğimize saygısı olsun aramasın sende arama dedim.
buna diyen ben miyim??işte bu noktaya geldim...bundan sonraki yaşantımda karşılaşacagım sıkıntılar ve zoruluklar neler acaba neler yaşarım ne yapmalıyım?? bu kararı almak cok zordu cünkü yaşadığımız şehirde cok gözönündeyiz babam cok sayılıp sevilir en cok onun başını yere eğecegim için üzülüyorum ama daha fazla dayamadım...doğru kararı vermişmiyim bu yaşadıklarımı yaşayıp da katlananlar var mı aranızda(((([/QUO
canım üzülme hiç desemde üzülüceksin biliyorum benimde başımda boşanmak üzereyim bende davam sürüyo boşanmak insanın yuvasının dağılması çok acı birde çocuk olursa daha acı 8 aylık bi oğlum var allah acısını göstermesin kendimden çok ona üzülüyorum ama elden gelen bişey yok kaderinde ne varsa onu yaşarsın kaçışı yoktur bende kayınvalidem yüzünden boşanıyorum en çokta bu acıtıyo içimi neler yaşadım neler eşimin onca yaşananlara karşı hiç arkamda durmayışı beni sahiplenmeyişi bizi buraya getirdi boşanma süreci çok zor bi süreç hep aklında neden sorusu hiç bitmicek sürekli evliliğini yaşanan iyi ve kötü şeyleri hep aklına getişriceksin ve şunu yapsaydım böle olmazdı belki bunu yapsam böle olmazdı keşke şöle yapsaydım falan filan bazen kendini bile suçlarsın etrafındaki insanlar sana iyi sölese bile sen hep kötü anlarsın uzun lafın kısası çok hassas çok sancılı bi dönem allah yardımcın olsun bide babamın alnını yere getirdim diye asla düşünme sen telinle duvağınla çıktın o evden ama alnında bunu yaşamak varmış yaşıyosun bunda utanılıcak hiçbişey yok hiçkimse mutlu yuvasını bozmaz alnın dik olsun allah yardımsın olsun inşallah bundan sonra daha iyi olursun allah o kaynananla kocanıda nasıl biliyosa öle yapsın yuva yıkanın yuvası olmaz inşallah o kocanında kaynananında gördüğü gün senin günün olur canım
Bencede kararın çok doğru arkana bile bakma...Bırak kendi pisliğinde debelensin dursun...Şerefsiz söylediği lafa bak...Kimsenin başı öne eğilmez merak etme sen...hayatını yaşa sakın böyle biri için bir damla gözyaşı dökme.Sen üzülürsen annen baban üzülür yoksa herkes kızını evlendirirken farkında mutlu olmazsa alırım düşüncesinde...Kızlar bu elalem ne der, babam toplum karşısında küçük düşer gibi düşünceler yüzünden arkalarında aileleri olsada adım atamıyorlar ama inan anneler ve babalar bunu sandığın kadar takmıyorlar...Tecrübeyle sabit canım üzülme ki onlarda üzülmesin.....Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten sancılı bir süreç ama geçiyor herşey gibi o da geçiyor....Böyle kötü muamele gördüğün yerde durman dnğru olmaz ,kararın doğrudur!