Boşanma kararı sonrası eğlenceye kaçan eş

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Hep konu açıyorum ama buradan başka dertleşeceğim özelimi anlatacağım hiçbir yer yok.
Dün boşanma kararı almıştık.eşim bir valiz eşya aldı şimdilik ayrıldı evden sabah.
Hiç değilse olanları tartar kendini düşünmeye sevkeder sanıyordum.facebook' ta uzun zamandır bir şey paylaşmıyordu.
Evden çıkar çıkmaz adaya koşmuş. Güzel bir kahvaltı , janti giyim , havalı pozlar , ağaçların içinde ordan oraya sektiği fotoğraflar.
Adam resmen mutlu. Keyfi Yerinde. İnsanın evliliğine yaşadıklarına hiç mi saygısı olmaz?.
Koşa koşa tatil yapmaya gidiyor. Mutluluktan uçuyor resmen. Eze eze en sonunda boşanma kararını aldırttı. Korkağın teki çünkü. Kendisi söyleyemez. Mücadele ettiğim kişiye bakın. Evden gider gitmez kapağı tatile atıyor, yetmiyor poz poz fotoğraf çekip paylaşıyor bir de.

Önceki konularınızdan az çok hatırlıyorum sizi. Eşiniz boşanmaktan mutsuz değil zaten, boşanmaya iten de kendisiydi. Sevsin veya sevmesin kendi yaşadıklarına saygısı olmayan bir adam için dertlenmeyin. Sizde güzel bir tatile çıkın olsun bitsin. Sonuçta mahkeme gününe kadar ah vah etseniz de o gün gelecek kafa dinleseniz de gelecek değişen bir şey yok.
Ha tamamen kendi fikrimdir siz tatilinizden "aman çok mutluyum" "bakın şöyle eğleniyorum" tarzı pozlar verip sosyal medyaya koymayın. Amacınız misilleme yapmak değil kendiniz olsun.

Etrafımda gördüğüm kadarıyla
Boşanma kararından sonra erkekler bi süre mutluluğun zirvesine çıkıp sonra çakılıyorlar
Kadınlar başta acısını çekip sonra hayatlarını yaşıyorlar

Kararı vermişsiniz bırak ne yaparsa yapsın
Sen kendini toparla hayatınla ilgili planlar yap

Takibi bırakın önünüze bakın , o eğleniyor diye siz de eğlenmeyin. Kendiniz için eğlenin hayatınızı yaşayın.

Ne kadar sevmiyormuş gibi olsada, ortada bir yaşanmışlık var, ilk günden bu kadar rahat olamaz, rahat gibi gözükmek istiyor, hatta bence senden geri vites istiyor, bir süre öyle takılsın, emin ol, eşin pişman olacak...hep elinin altında gibi görüyordu... sosyal medyadan sil eşini, kararlılığını görsün.... geri adım atma..

Umarım Allah beni sürekli ona hatırlatacak kadar kötü bir eş verir. Ama öyle çakal ki bulur kime yanaşacağını.

Evet pislik işte , madem başkasını seviyon niye bu kadınla evleniyon, madem bu kadınla evleniyon niye sevmiyon.
Keşke günü birlik uyelik verse kk da iyice sövsek.

ahaha dimi birkaç daha var böyle hele şu hamile kadını döven hırtı koysalar şuraya bir güzel pataklasak bak öyle değil böyle dövülür diye.. sinir oldum dağ adamına..

Umarım Allah beni sürekli ona hatırlatacak kadar kötü bir eş verir. Ama öyle çakal ki bulur kime yanaşacağını.
Bu şekilde düşünerek kendinize zarar verirsiniz. Bırakın lütfen, o işler birazda yukardan ayarlı. Siz kendinize, yeni hayatınıza odaklanın. Tatile çıkın, arkadaşlarınızla vakit geçirin hatta sizi mutlu edemeyen ve sevmeyen bir adamdan kurtulduğunuz için şükredin beddua değil.

Sanki yüz yıllık esaretten kurtulmuş!Zincirini mi koparmış
Bir insanın sevsin sevmesin yaşananlara saygı duyması gerekiyor ne kadar mutsuz olursa olsun onun da yuvası yıkılıyor neticede kolay bir durum değil
Ölünün bile toprağı kurur kırkı çıkarda yası öyle biter
Ben olsam da açıkçası çok çok sinirlenirdim
Ama siz sinirlendiğinizi ona belli etmeyin hiç umursamıyormuş gibi yapın taktiğe karşı taktik
Size gösteriş yapmaya çalışıyor her yerden engelleyin kuyruğunu kıstırıp geri döner
Ne demişler at gibi giden it gibi döner
Bunu söylemem lazımdı üzgünüm

Bu hep böyledir zaten erkekler başta çok mutlu gözükür sonrasında ise , evini eşini özler...
bayanlar ilk zamanlar ki bu kişiye göre değişir uzun sürer üzerinden atamaz sonrasında ise hayatına yoluna bakar ve çoğu bayan düzenini kurar sonradan mutlu Yaşar..
eşinize gelince adam boşanmak istemiş belli ki yaşanılanlar elbette vardır ama bu adamla bence siz barışsanız bile devam edemezsiniz gibi sadece benim görüşüm tabi.. siz de yolunuza bakın derim eğer çalışıyorsanız işinize yoğunlaşın emin olun iş bir çok şeyi günlük yaşamda unutturur başarılı bir kadın güçlü bir kadın olmak sizin elinizde..

Back
X