boşanma kararı yardıma ihtiyacım var....

gulistanbul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
46
8
286
Kars
üç buçuk yıldır evliligim vede 3 yıllık evlilik öncesi geçmişim var üstüne 2 yaşında da oglum var . ve ben son bir yıldır sürekli kocamdan boşanmayı düşünüyorum . çoçugumuz oldugundan beri kocam çok degişti çok sorumsuz davranıyor . ikimizde çalışıyoruz ve bütün işleri bana yıkıyor üsütüne yetişemedigimdede yaptıgın iiki birşey onuda düzgün yap deyip azarlıyor. sırf çoçuk için dayanıyorum acaba çoçuk için bile olsa bu adamı çekmemelimiyim ne yapmalıyım kaç zamandır beynimi kemiriyor bu düşünceler

Boşanmayı düşünmekten çok, öncelikli olarak ..
Eşinizi ciddi şekilde uyarmayı denediniz mi ?
Biliyor mu sizin bu konudan bu kadar rahatsızlık duyduğunuzu

bi kersinde artık yeter bitti dedim beni gönder babamın yanına ben daha fazla dayanmıyorum demiştim çok pişman oldugunu artık degişecegini düzelecegini bir daha böyle yapmayacagını söylemişti ama bi ay geçmeden tekrardan aynı problemler devam etti çokda bi degişiklik olmadı yani

bunun için boşanılmaz , hem de çocuk var ki bunun için asla boşanılmaz.
bir yardımcı tutun, gün içinde gelsin 3-5 saat. temizlik ve yemek yapsın.
ne siz yorulun ne de bunun için eşinizden boşanın.
ilerde çocuğunuz anne babamdan neden boşandın ? benim ayrılmış anne-babanın çocuğu olarak büyümeme sebep olan neydi dediğinde ne cevap vereceksiniz?

bunun için boşanılmaz , hem de çocuk var ki bunun için asla boşanılmaz.
bir yardımcı tutun, gün içinde gelsin 3-5 saat. temizlik ve yemek yapsın.
ne siz yorulun ne de bunun için eşinizden boşanın.
ilerde çocuğunuz anne babamdan neden boşandın ? benim ayrılmış anne-babanın çocuğu olarak büyümeme sebep olan neydi dediğinde ne cevap vereceksiniz?

konu sadece temizlik degilki ayrıca temizlikçi konusunuda açtıgımda kabul etmiyor bende çalışıyorum çırpınıyorum ama bana ayda sadece yüz tl veriyor vede çok para vermiş gibi sürekli laf ediyor kendi paramızla rezil oluyoruz. bu arda madem önce neden verdiniz maaş kartını diyeceksiniz anlatayım üniversitede tanıştık evlenmeye karar verdik ve beraber kpss ye girdik o atanamadı ben atandım ve evlendik o ilk başlarda iş bulamadı bende kendine sıkıntı yapmasın diye vermiştim ama sonra atandı ve bu sefer bunu kendi problem yapmaya başladı sen bende fazla alıyorsun ben zaten senden aşagıdayım falan filan bu olaylar dahada fazla büyümesin diye bende almadım kartımı ama çok yoruluyorum yetişemiyorum vede temizlikçiyide söyledigimde gerne haksız olan ben oluyorum

Bence sadece aranizda iletisim bozuklugu var,buda cozulemeyecek bisey degil.Sonda yapicaginiz seyleri basta yapmayin hemen pes etmeyin savasin gerekirse,yuvaniz icin evladiniz icin millette ne dertler var,buyutmeyin gozunuzde alin kocanizi karsiniza konusun,anlatin dokun icinizi bu sekilde mutlu olmadiginizi,onu sevdiginizi huzurlu bi aile olmak istediginizi soyleyin.hemen bosanma dusuncesine girmeyin,herseyden once anne oldugunuzu unutmayin attiginiz her adim evladinizin hayatini da etkiliyor ona gore davranin lutfen iyi dusunun

Bi sure isten ayrilin butun maddi yuku alsin bakalim nasil oluyormus !!
onuda yaptım çoçuk oldukatan sonra ücretsiz izne ayrıldım ama bana ne dedi biliyormusunuz Allah acısını göstermesin ama keşke çoçugumuz olmasaydı sen o olduktan sonra çok degiştin dedi bide ben degişmişim kalbi kırılmasın diye parçalanmaktan evliligimize yetemedim

konu sadece temizlik degilki ayrıca temizlikçi konusunuda açtıgımda kabul etmiyor bende çalışıyorum çırpınıyorum ama bana ayda sadece yüz tl veriyor vede çok para vermiş gibi sürekli laf ediyor kendi paramızla rezil oluyoruz. bu arda madem önce neden verdiniz maaş kartını diyeceksiniz anlatayım üniversitede tanıştık evlenmeye karar verdik ve beraber kpss ye girdik o atanamadı ben atandım ve evlendik o ilk başlarda iş bulamadı bende kendine sıkıntı yapmasın diye vermiştim ama sonra atandı ve bu sefer bunu kendi problem yapmaya başladı sen bende fazla alıyorsun ben zaten senden aşagıdayım falan filan bu olaylar dahada fazla büyümesin diye bende almadım kartımı ama çok yoruluyorum yetişemiyorum vede temizlikçiyide söyledigimde gerne haksız olan ben oluyorum
o zaman bir süre sizde hiçbir şey yapmayın. ama bunu onun gözüne sokarak, inatlaşarak değil. yavaş yavaş iş yapmayı bırakın. mesela sadece yemek yapın o da çocuğunuza uygun olsun. temizlik sadece çocuğunuzla ilgili olsun. sürekli uyuklayın bir yerlerde. ama bunu söylenmeden sanki kaderinize razı gelmiş ama yetişemiyormuşsunuz gibi yapın.
o zaman ya o da işe el atacak, ya temizlikçi tutalım diyecek ya da boşanmayı o da tek çare olarak görecek.
işte o zaman evlilik çıkmaza girer ve başka şeyler düşünülebilir.

onuda yaptım çoçuk oldukatan sonra ücretsiz izne ayrıldım ama bana ne dedi biliyormusunuz Allah acısını göstermesin ama keşke çoçugumuz olmasaydı sen o olduktan sonra çok degiştin dedi bide ben degişmişim kalbi kırılmasın diye parçalanmaktan evliligimize yetemedim
yuhh. çocuğa yapılmış bu gaddarlığa diyecek lafım yok.

Affedersiniz Akşama kadar Eşek gibi çalışıp kocanızın size verdiği 100 tl harçlıkla mı idare ediyorsunuz :KK57:

Hani nerede emeğinizin karşılığı? Ev işlerinden ziyade daha derin sorunlarınız var bence.
işte bende bunu anlayamıyorum eşşek gibi çalışıyorum vede yüz tl verişyor onada birsürü laf ediyor sadece ev işleri degil zaten problem problemlerimizi halledemiyoruz o yüzden düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum

üç buçuk yıldır evliligim vede 3 yıllık evlilik öncesi geçmişim var üstüne 2 yaşında da oglum var . ve ben son bir yıldır sürekli kocamdan boşanmayı düşünüyorum . çoçugumuz oldugundan beri kocam çok degişti çok sorumsuz davranıyor . ikimizde çalışıyoruz ve bütün işleri bana yıkıyor üsütüne yetişemedigimdede yaptıgın iiki birşey onuda düzgün yap deyip azarlıyor. sırf çoçuk için dayanıyorum acaba çoçuk için bile olsa bu adamı çekmemelimiyim ne yapmalıyım kaç zamandır beynimi kemiriyor bu düşünceler
evlilik 2 kişiliktir ve bence hatalar da..
Onun da senin için düşündüğü bir şeyler vardır mutlaka.
Neden konuşmuyorsunuz bu konuları?

Maaş kartınızı öncelikle geri alın.

Ya temizlikçi gelecek ya da boşanıcaz diyin.

Bu yorulma probleminizi çözer .Eşiniz adam değil bence bir öküz. Adam olur mu bilemedim.
valla öküz orasını anladım artık ama zaten benim tek sorunum çoçuk çoçuk olmasa bi dakka düşünmezdim kesinlikle ayrılırdım ama çoçuk elimi kolumu baglıyor vede ben sorunlarımız var gel çözelim konuşalım dedigimdede yokmuş gibi davranıyor ben kendim sorun yapıyormuşum gibi davranıyor ben seni çok seviyorum ama sen beni sevmedigin için böyle olmasını istiyorsun diyor

evlilik 2 kişiliktir ve bence hatalar da..
Onun da senin için düşündüğü bir şeyler vardır mutlaka.
Neden konuşmuyorsunuz bu konuları?
onun da benim için düşündükleri çoçuk olduktan sonra benim çok degişmiş olmammış çoçuktan önceki gibi olmamızı istiyormuş ev işlerinden eve çoçugas işe yetmeye çalışmaktan yorgun düşüp ona vakit ayıramadıgımı anlatmaya çalışıyorum söylüyorum ama anlatamıyorum

onun da benim için düşündükleri çoçuk olduktan sonra benim çok degişmiş olmammış çoçuktan önceki gibi olmamızı istiyormuş ev işlerinden eve çoçugas işe yetmeye çalışmaktan yorgun düşüp ona vakit ayıramadıgımı anlatmaya çalışıyorum söylüyorum ama anlatamıyorum
Neden yardım etmiyormuş sana? Gerekçesi ne yani?

valla öküz orasını anladım artık ama zaten benim tek sorunum çoçuk çoçuk olmasa bi dakka düşünmezdim kesinlikle ayrılırdım ama çoçuk elimi kolumu baglıyor vede ben sorunlarımız var gel çözelim konuşalım dedigimdede yokmuş gibi davranıyor ben kendim sorun yapıyormuşum gibi davranıyor ben seni çok seviyorum ama sen beni sevmedigin için böyle olmasını istiyorsun diyor

Siz maaş kartınızı kapın önce. Bankadan iptal ettirin, yenisini de işyerinize göndertin. Yani bilemedim verdiği cevaplar bile kazmaca. Allah yardımcınız olsun.

Neden yardım etmiyormuş sana? Gerekçesi ne yani?

yapmıyormuş sevmiyormuş iş yapmayı işten gelecek hemen bilgisayar başına oturacak ve yatıncaya kadar oradan kaklmayacak istedigi şey bu ardada canı isterse gece ihtiyacını giderecek

yapmıyormuş sevmiyormuş iş yapmayı işten gelecek hemen bilgisayar başına oturacak ve yatıncaya kadar oradan kaklmayacak istedigi şey bu ardada canı isterse gece ihtiyacını giderecek
ama o zaman olmaz ki..
sana yardımcı olacak bir fikri yok mu? yani bu hayat nasıl düzene girecekmiş?

Back
X