Herkese merhaba yaklaşık 1 senedir evliyim. Bu süreçte çok problemler yaşadık bir şekilde üstesinden geldik tam herşey düzeldi derken eşimin bana başından beri hayatı ile ilgili yalanlar söylediğini ögrendim. Bana 4 yıllık ünv mezunu oldugunu hatta 1. Lik ile bitirdiğini anlattı tabi ailemede. bunun üzerinden çok fazla yalanları oldu mesela işte 1. Olarak okulu bitirdiği için aldığı iş tekliflerinden bahsetti açıkcası bu konu üzerinden hep birşeyler katarak yalanlarına devam etti ta ki ben ögrenene kadar. Onunla ne zaman konuşsam diye çok düşündüm sakince konuşmak vardı kafamda ta ki bir gün kavga ettiğimizde beni aşagılar gibi konuşunca çok sinirlendim sen kendine bak derken konuyu açtım ama hala yalan üstüne yalan söyleyerek bana açıklama yaptı. Çok sinirlendim evi terk ettim şuan ayrıyız ve ne yapıcagımı bilmiyorm bu kadar yalan söyleyen birine bir daha nasıl güvenirim yada bu kişiden nasıl çocuk yaparım bilmiyorm çok fena kandırılmış hissediyorum kim bilir daha ne yalanlar var benim anlamadığım diye düşünüyorum. Yorumlarınız neler yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler