Boşanma kararını bir türlü alamamak ..

D-f-n4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
34
4
1
29
Selam kızlar. Ben 2 kez boşanma davası açtım . İkisinide evladım için kapattım blki değişir diye . İckiyi bıraktı ama diğer huylari dgsmedi. Şimdi gorumcem doğum yapcak ve bana yapmadigini bırakmadı orospu mu demedi yolunuzumu kesmedi kocasıyla kısaca konuşmuyorum bn onlarla . Esimde zorla doğuma gidlm diyo . Ama ben zorlamam diyo snrada . Ben bliyrum başıma geleceği kavga çıkarcak gitmezsem ayrıca kayın valdemde aram yok bnm ailemle KONUŞMUYORlar ki bnm annm bize yep yeni ev aldı destek çıkıyo her konuda ama kadın yaranamadi smdi napmaliyim sizce

Bu ne seviyesiz bir insandır böyle.yüzüne bakmam ben olsam

Bilemedim açıkçası. Şunu yapın bunu yapın diyemem cidden çok zor şeyler yaşıyorsunuz. Umarım durumunuz tez zamanda düzelir.

Selam kızlar. Ben 2 kez boşanma davası açtım . İkisinide evladım için kapattım blki değişir diye . İckiyi bıraktı ama diğer huylari dgsmedi. Şimdi gorumcem doğum yapcak ve bana yapmadigini bırakmadı orospu mu demedi yolunuzumu kesmedi kocasıyla kısaca konuşmuyorum bn onlarla . Esimde zorla doğuma gidlm diyo . Ama ben zorlamam diyo snrada . Ben bliyrum başıma geleceği kavga çıkarcak gitmezsem ayrıca kayın valdemde aram yok bnm ailemle KONUŞMUYORlar ki bnm annm bize yep yeni ev aldı destek çıkıyo her konuda ama kadın yaranamadi smdi napmaliyim sizce

Kağıt üstünde devam eden evlilik
Ama gerçekte bir evlilik değil bu
Evlenmek mutlu olmak içindir
Hayatı paylaşmaktır, iyisiyle kötüsüyle.
Eş dediğimiz, koca dediğimiz bize hayat arkadaşı olmalıdır aslında.
Bize huzur vermeli, iyi ki var dedirtmeli.

Sizde göremiyorum bunları. Sadece onun soyadını taşıyorsunuz. Size kocalık yapmıyor.

Derdinin ne olduğu belli değil.
Kocan mı?
Görümcen mi?
Ailesi mi?
Seni doğuma gitmen konusunda da zorlamıyor.
Sorun ne tam olarak?

Derdinin ne olduğu belli değil.
Kocan mı?
Görümcen mi?
Ailesi mi?
Seni doğuma gitmen konusunda da zorlamıyor.
Sorun ne tam olarak?
Zorlamiyorum diyor ama kavga çıkarcak huyundan blyrum

Boşanmamaya ikna olmuş
Dava açsam nasılsa ardını getirmiyorum demiş
Şu an sadece görümcenin doğumuna gitsem mi gitmesem mi diye soruyo gibime geldi

Ya enistesi yani ablasının kocası ben hamileydim yolumuzu kesip sizi deşerim dedi bana ve aileme esim bnm konum dgl dedi cekildi
Eşinde fazla geniş
Sen kimi deşiyosun demesi lazım
Onun konusu değil de benim mi konum, eşine eş demeye bin şahit lazım kusura bakma ama
Hemde hamileymişsin, karnındaki çocuk kimin konusuymuş bi sorsaydın

Eşinde fazla geniş
Sen kimi deşiyosun demesi lazım
Onun konusu değil de benim mi konum, eşine eş demeye bin şahit lazım kusura bakma ama
Hemde hamileymişsin, karnındaki çocuk kimin konusuymuş bi sorsaydın
Çocukta pek umrunda olmadığı için . Ya bunlar çok geniş bi aile. İçki = su onlarda ama biz kaldiramiyoruz artik

Çocukta pek umrunda olmadığı için . Ya bunlar çok geniş bi aile. İçki = su onlarda ama biz kaldiramiyoruz artik
Özel konular aslında ama merak ediyorum
Hiç bişey umrunda olmayan bi adam madem bari çocuk yapmasaydınız

Özel konular aslında ama merak ediyorum
Hiç bişey umrunda olmayan bi adam madem bari çocuk yapmasaydınız
Ben istedim cocugu . İnanın böyle bir aile olduğunu bilseydim yapmazdim fakat çok tatlı bir oğlum var iyiki doğurmuşum aldir bile dedi kayinvaldem cocugu

Eskiden dallas dizisi vardi onun gibi action cok fazla ne yana baksan huzursuzluk. Hepsi ayri ayri yorucu karakter.

Arkadaş bu nasıl seviyesizliktir ya !!
Görümceniz size iğrenç bir küfür etmiş, hala eşiniz size yapmadığını bırakmaz diye mi düşünüyorsunuz
Ne yaparsa yapsın yani sizden bir defa özür dilemesi gerekir,
Hoş bu durumda kim haklı kim haksız bilemicem aranızda ne geçti ama ağıza alınıp söylenecek bir kelime değil görümcenizin yaptığı,
Ayrıca aileniz ile konuşmasalar konuşmasınlar size gölge etmesinler ,karışmasınlar yeterli,
Eşinizin diğer huyları nedir bilemicem ,ama huylu huyundan vazgeçmezmiş,inşallah sizinki geçer,
Buarada kendi içinizden geliyorsa ben allah rızası için gidecem huzursuzlukta çıkmasın diyorsanız buda sizin insanlığınız ,

Arkadaş bu nasıl seviyesizliktir ya !!
Görümceniz size iğrenç bir küfür etmiş, hala eşiniz size yapmadığını bırakmaz diye mi düşünüyorsunuz
Ne yaparsa yapsın yani sizden bir defa özür dilemesi gerekir,
Hoş bu durumda kim haklı kim haksız bilemicem aranızda ne geçti ama ağıza alınıp söylenecek bir kelime değil görümcenizin yaptığı,
Ayrıca aileniz ile konuşmasalar konuşmasınlar size gölge etmesinler ,karışmasınlar yeterli,
Eşinizin diğer huyları nedir bilemicem ,ama huylu huyundan vazgeçmezmiş,inşallah sizinki geçer,
Buarada kendi içinizden geliyorsa ben allah rızası için gidecem huzursuzlukta çıkmasın diyorsanız buda sizin insanlığınız ,
Ya ben sadce arkamda dursun istedim aileni sil demedim denemede ama çok bunaldim artık . Gorumcem başlattı ilk kavgayı ki ben 6 aylık hamileydim .s

Back
X