Bayanlar Herkese merhaba. Evliligimde sıkıntılar yaşıyorum ve çok kez boşanmayı düşündum ama direniyorum hata mı ediyorum bilmiyorum.Esim bazen cok iyi bazen acimasiz oluyor,sozleriyle ozellikle. Kendimi hicbir sekilde ona ifade edemiyorum hep önyargiyla yaklasiyor. Her an tepki gostermeye agresiflesmeye hazir gibi.Normalde kötu bir insan degil. Ama cok kez beni sevmedigini dusunuyorum.isle alakali seyleri cok kafaya takıyor ve gerginligini de bize yansitiyor diye de dusunuyorum. Ama surekli elestirmeye ve etiketlemeye acik bir insan. Sinirlendiginde kotu sozler soylemeye musait.Belki benim de ona karsi eksikliklerim vardir beklentilerini karsilamiyorumdur (cunki o kadar cok asagiladi ki kendimi yetersiz goruyorum). Calismami cok istiyor mesela. Ara ara calistim ama bir duzene oturmadi. Zaten girdigim yerleri ve maaslari da begendiremiyorum.Bosanalim diyorum ona da cok yanasmiyor git sen bosan diyor ya da gecistiriyor. Kendimi sıkışmış gibi hissediyorum. Sanki bosansam nefes alacakmisim gibi hissediyorum. Ama sonrasini kestiremiyorum daha mi iyi olur daha mi kotu
En azindan fikrinizi almak istiyorum.