- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Teşekkürler ailemin yanına gidemem böyle bir durumdaÇocuk yokmuş ayrılık kısmı kolay olur bidaha gorusmezsiniz,dediğiniz para şuan kimin üstünde esinizdeyse parayı kacirabilir harcayabilir,miras değilse evlilik süresince alınan bütün mallar ortak,hemen düzen kurabilecekmisiniz kuramazsaniz davayı açın ailenizin yanına gidin elbet öğrenince uzulecekler ama size iyi kötü destek olurlar bu sürede,size ait takı eşya almayı unutmayın sonra yerinde yeller esiyo kanıtlanamaya bilir Allah kolaylık versin.
İyi günler. Eşimle hep sorun yaşadık en başta ilgisizliği. Cinsel konularda sorunlar ve en son bana şiddet uyguladı. Daha once de benim ustume yurumustu. Tartisirken bsy oldu ben onu ittim o da Bana tokat attı gece karanlıktı kulağıma da vurdu an neye uğradığımi şaşırdım kulağım çınladı yüzüm yanıyordu. Bana vurması o kadar gururumu kırdı ki
Ben onu p raddeye getirmişim benı suçluyor.
Şimdi ayrı odalardayiz. Ben ayrılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor önce bilmiyorum.
Bu arada ailem özellikle annem bu duruma çok üzülecek şeker hastası kardeşim rahatsız onunla da ilgileniyor. Ben aileme en başta söylemesem her şey bittikten sonra olanları anlatsam nasil olur?
Bosandigmda ailemle yasamayacgm. Çalışıyorum yıllarca tek de yasadim daha önce.
Onlardan bir beklentim yok.
Bu arada bir miktar para var evlilikte biriktirdiğimz o paranin yarısı ve altınlar la alınan arabanin yarı hakki benim değil mi?
Boyle bir durumdan kastınız nedir,?Teşekkürler ailemin yanına gidemem böyle bir durumda
Ailemin yani huzurlu bir yer değil. Orada rahat edemem. Ayrıca ayrılacağimı bilirlerse psikolojik baskı yaparlar.Boyle bir durumdan kastınız nedir,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?