• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma konusu yardim

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
İyi günler. Eşimle hep sorun yaşadık en başta ilgisizliği. Cinsel konularda sorunlar ve en son bana şiddet uyguladı. Daha once de benim ustume yurumustu. Tartisirken bsy oldu ben onu ittim o da Bana tokat attı gece karanlıktı kulağıma da vurdu an neye uğradığımi şaşırdım kulağım çınladı yüzüm yanıyordu. Bana vurması o kadar gururumu kırdı ki😕😕
Ben onu p raddeye getirmişim benı suçluyor.
Şimdi ayrı odalardayiz. Ben ayrılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor önce bilmiyorum.
Bu arada ailem özellikle annem bu duruma çok üzülecek şeker hastası kardeşim rahatsız onunla da ilgileniyor. Ben aileme en başta söylemesem her şey bittikten sonra olanları anlatsam nasil olur?
Bosandigmda ailemle yasamayacgm. Çalışıyorum yıllarca tek de yasadim daha önce.
Onlardan bir beklentim yok.
Bu arada bir miktar para var evlilikte biriktirdiğimz o paranin yarısı ve altınlar la alınan arabanin yarı hakki benim değil mi?

Çocuk yokmuş ayrılık kısmı kolay olur bidaha gorusmezsiniz,dediğiniz para şuan kimin üstünde esinizdeyse parayı kacirabilir harcayabilir,miras değilse evlilik süresince alınan bütün mallar ortak,hemen düzen kurabilecekmisiniz kuramazsaniz davayı açın ailenizin yanına gidin elbet öğrenince uzulecekler ama size iyi kötü destek olurlar bu sürede,size ait takı eşya almayı unutmayın sonra yerinde yeller esiyo kanıtlanamaya bilir Allah kolaylık versin.

Çocuk yokmuş ayrılık kısmı kolay olur bidaha gorusmezsiniz,dediğiniz para şuan kimin üstünde esinizdeyse parayı kacirabilir harcayabilir,miras değilse evlilik süresince alınan bütün mallar ortak,hemen düzen kurabilecekmisiniz kuramazsaniz davayı açın ailenizin yanına gidin elbet öğrenince uzulecekler ama size iyi kötü destek olurlar bu sürede,size ait takı eşya almayı unutmayın sonra yerinde yeller esiyo kanıtlanamaya bilir Allah kolaylık versin.
Teşekkürler ailemin yanına gidemem böyle bir durumda

İtmek de şiddettir.
Eşinizin yaptığını meşru kılmaz ama siz de şiddet uygulamışsınız.
Beraber terapi almanızı öneririm. Devam edip etmemeye de o şekilde karar verin.

İyi günler. Eşimle hep sorun yaşadık en başta ilgisizliği. Cinsel konularda sorunlar ve en son bana şiddet uyguladı. Daha once de benim ustume yurumustu. Tartisirken bsy oldu ben onu ittim o da Bana tokat attı gece karanlıktı kulağıma da vurdu an neye uğradığımi şaşırdım kulağım çınladı yüzüm yanıyordu. Bana vurması o kadar gururumu kırdı ki😕😕
Ben onu p raddeye getirmişim benı suçluyor.
Şimdi ayrı odalardayiz. Ben ayrılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor önce bilmiyorum.
Bu arada ailem özellikle annem bu duruma çok üzülecek şeker hastası kardeşim rahatsız onunla da ilgileniyor. Ben aileme en başta söylemesem her şey bittikten sonra olanları anlatsam nasil olur?
Bosandigmda ailemle yasamayacgm. Çalışıyorum yıllarca tek de yasadim daha önce.
Onlardan bir beklentim yok.
Bu arada bir miktar para var evlilikte biriktirdiğimz o paranin yarısı ve altınlar la alınan arabanin yarı hakki benim değil mi?

hepsi aynı şeyi söylerler onlar şiddet uygular suçludurlar ama bu raddeye kadınlar getirir ne kadar aşağılık bir kişilik:sinirli:üzüldüm yaşadıklarınıza güçlü durun ve vazgeçmeyin çünkü vazgeçip devam ederseniz ömür Boyu aynı şeyleri yaşayacaksınız.biriktirdiğiniz para ve araba evlendiğiniz tarihten sonra olmuşsa yarısı sizin evet altınlarda sadece sizin hukukta böyle bi avukatada danışabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun:KK66:

Ailenizin yanına gitmemeniz doğru karar, evi o terk etsin
Bu kısım en zorlayacak kısımlardan birisi ama sakın annem üzülür, kardeşim hasta vs triplerine girmeyin.
Sizin manevi ve maddi bir desteğe ihtiyacınız yok, ama tahmin ettiğim gibi boşanmaya karsı bi aileniz varsa size özellikle manevi köstek olup kendinizi suclu hissettirebilir. Ama bu hayat sizin o evde siz yaşıyor, o yatağa siz yatıyorsunuz. Ömrünüzü anam atam üzülür diye heba etmeyin. Size değer veren aile zaten destek olur, elalemciler ise zaten destekleri de onların olsun.
Daha önceden tek yaşamış olmanız ve aile yanına dönmeyecek olmanız müthiş bir artı.
Çocuk olmaması yine çok büyük artı.
Şiddetin affı olmaz, aklınızdan geçirmeyin.

Back
X