- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
İyi günler. Eşimle hep sorun yaşadık en başta ilgisizliği. Cinsel konularda sorunlar ve en son bana şiddet uyguladı. Daha once de benim ustume yurumustu. Tartisirken bsy oldu ben onu ittim o da Bana tokat attı gece karanlıktı kulağıma da vurdu an neye uğradığımi şaşırdım kulağım çınladı yüzüm yanıyordu. Bana vurması o kadar gururumu kırdı ki

Ben onu p raddeye getirmişim benı suçluyor.
Şimdi ayrı odalardayiz. Ben ayrılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor önce bilmiyorum.
Bu arada ailem özellikle annem bu duruma çok üzülecek şeker hastası kardeşim rahatsız onunla da ilgileniyor. Ben aileme en başta söylemesem her şey bittikten sonra olanları anlatsam nasil olur?
Bosandigmda ailemle yasamayacgm. Çalışıyorum yıllarca tek de yasadim daha önce.
Onlardan bir beklentim yok.
Bu arada bir miktar para var evlilikte biriktirdiğimz o paranin yarısı ve altınlar la alınan arabanin yarı hakki benim değil mi?

Ben onu p raddeye getirmişim benı suçluyor.
Şimdi ayrı odalardayiz. Ben ayrılmak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor önce bilmiyorum.
Bu arada ailem özellikle annem bu duruma çok üzülecek şeker hastası kardeşim rahatsız onunla da ilgileniyor. Ben aileme en başta söylemesem her şey bittikten sonra olanları anlatsam nasil olur?
Bosandigmda ailemle yasamayacgm. Çalışıyorum yıllarca tek de yasadim daha önce.
Onlardan bir beklentim yok.
Bu arada bir miktar para var evlilikte biriktirdiğimz o paranin yarısı ve altınlar la alınan arabanin yarı hakki benim değil mi?