boşanma mahkemesinde yaşananlar

Toplam 6 dk. Sürdü hakime tek tek protokolü okudu
doğrumu dedi evet dedim
ex e sordu evet dedi
boşandık
hiç ağlamadım ama garip bir duygu put gibiydim.
Yanlızdık ikimizde
kapıda tokalaştık allaha emanet ol dedi
sanane dedim
o sağ tarafa ben sol tarafa yürüdük gittik..

Ben mazosist gibi onceki durusmalari da seyrettim. Tiyatro sahnesi gibiydi. Hakim, avukat, figuranlar hepsi oyun icindeymis gibi...sira bize gelince oyle olmadigini anladim bi de evde bebis var ona sut yetistirmem lazim bir an once bitsin taksiye atlamam gitmem gerek.
Karsimda sevdigim adam bana bakamiyor, onun avukati var ben yalnizim Allahim sen de benim avukatim ol diyorum icimden...aci...icim acıyor ama aglayamiyorum...beni bu kadar seven adam benden bir an once kurtulmak istiyor. Al iste attim imzami bitti gitti simdi ozgursun. Taksiye atliyorum, yolda balik aliyorum balikli salatali bi sofra kurucam kendime...

anlaşmalı boşanma mıydı? çekişmeli olunca illa ki dinler gibime geliyor...

canım davam çekişmeli açılmıştı kabul etmedi boşanmayı, mahkeme günü baktı tazminatları ben alacağım oda paşa paşa ödeyecek anlaşmalı boşanalım vazgeç tazminatlardan dedi..

bende biran evvel bitsin diye kabul ettim anlaşmalıya döndü dava 5 dk. içinde de bitti zaten...

Ben mazosist gibi onceki durusmalari da seyrettim. Tiyatro sahnesi gibiydi. Hakim, avukat, figuranlar hepsi oyun icindeymis gibi...sira bize gelince oyle olmadigini anladim bi de evde bebis var ona sut yetistirmem lazim bir an once bitsin taksiye atlamam gitmem gerek.
Karsimda sevdigim adam bana bakamiyor, onun avukati var ben yalnizim Allahim sen de benim avukatim ol diyorum icimden...aci...icim acıyor ama aglayamiyorum...beni bu kadar seven adam benden bir an once kurtulmak istiyor. Al iste attim imzami bitti gitti simdi ozgursun. Taksiye atliyorum, yolda balik aliyorum balikli salatali bi sofra kurucam kendime...

durumunu kendime çok yakın gördüm:(

Ilk davam cekismeliydi hakim okudu
Nafakayi 1000 tl istedim sebebide tup bebek ozel bakiliyo.imrenerek buyutuluyo demis bizim avukat karsi taraf itiraz etti hakim yapnasaydin cocugu sahip cikmican madem dedi
Bosanmak istitonmu dedi hayir dedim iatedigim seyleri vermiyolardi
Ikinci durusma anlasmali bitti hakim okudu bosanmak istiyormusun dedi evet dedim ona sordu evet dedi bosadi onun avukat ona gecmis olsun benim avukatlarim gozun aydin dedi ben once ciktim hic aglamadim zaten son gorusumde o karsi,karsiya durdugumuz kursu idi

Oyle cocugu inkar sdiyosa vermesin nafaka serefsiz benimde oule oldu tek kurus almadim kafam rahat icim rahat cocuk,rahat yeniden evlendim cokta mutluyum

Back
X